2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

aaaa bu bilgier iyi olmuş kaydettim :)ellerine sağlık

Ben de 6-7 ay gibi alışverişe çıkacağım zaten şimdilik heves diye patik çorapla vs geçiştirmek lazım :)

Aynen canım şimdilerde sadece fiyat araştırması ve hoşuma giden şeyleri tespit ediyorum ama özellikle çıkmıyorum çıkmışken bakıyorum Allah göstermesin erken doğum olursa die önceden bikaç bişi hazırlamak istiyorum hayırlısını nasip etsin mevlam 6 aylıkken odası ve diğer eşyaları olsun istiyorum bakalım kısmet :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım cnm çok saol açıklama için de üstünün takmalı çıkarmalı olduğunu bilmiyordum. Şimdi aklıma oturdu

Bu da ilk cicimiz. Esim pijamaya yapisti ve kasaya oyle gitti. Alsin hevesini adam dedim aldik. Cinsiyet ogrenince bir parca alirim diyordum. Onu gerceklestirdik

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eklentiler

• $1405026349729.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 176
canım bazılarının ne işe yaradığını ne olduğunu bilmiyorum da...
alt üst ne? bebe kremi ne işe yarıyor...göğüs pompası ne için? su geçirmez yatak koruyucu lohusalık için mi? göğüs kremi göğüste yara olduğunda mı kullanılıyor? birde lohusalıkta hasta bezi mi kullanıcaz hemen doğumdan çıkınca...

canım bebe yağıyla bebeğe masaj yapıyorsun hem gazı önlüyor hem daha cabuk uyuyormuş
göğüs pompası sütün daha çabuk gelmesini sağlıyormuş ayrıca çalışan anneler evde süt bırakabilsin diye
su geçirmez yatak koruyucuyu doğum öncesi kullanmaya başlıyormuşsun eğer gece suyun gelirse yatağı bi daha kullanamazsın rezil oluyor dediler ayrıca doğum sonrası kan falan yatağa geçmesin diye
göğüs kremi yara olmasın diye
hastanede hasta bezi bağlıyorlarmış ilk zamanlar bide kullan at kilotlar varmış ama onlar nasıl olur bilmiyorum

Maşaallah hepsi harika, bayıldımm Allah sağlıkla giydirmeyi de nasip etsinn 7. aya kadar bişi almicam diyorum ama çoook zor olacak gibi

kızlar fırsat bulunca listeye yorum yapıcam tecrübemi paylaşırım:)

kuzular hapsine baktım harıka şeyler yaaaa
tek tek yorum yapamıyorum ama bayıldımmm. Larkin harıka şeyler
Mrs.. canım ahhh kız cocugu yok mu kızzz

Offff lann gelllsın kurban bayramı bende yardırıcammm

Son düzenleme:
sizi gidiler sizi arada burayamı kaçıyosunuz

Eyvah yakalandık sen de topla cicileri gel canım:)))

Teşekkür ederiz teyzesi:) erkek çocuğu da ayrı oluyor ablam lord gibi giydiriyor sen de gönlüne göre alırsın inş cicileri:)

17. Haftamıza girdik çok şükür :)

Ben eşimi eşim beni frenliyordu ama dün mothercare'e gidip chicco polly wood friends mama sandalyesi almış:))) hemen geldi yemek masasının en başına kurdu:) bence çok gereksiz ikea dan uyguna alırdımmama sandalyesini bana kalsa ama heves edip almış diye bir şey demedim:))

Sorma canım biz de eşinle birbirimize söz verdik ama ben bi tanecik kitap aldım diye o da gitmiş mama sandalyesi almış:)) bunu duyan ablam da çok güzel bebek paniği almış..:))) kendimizi tutmaya çalışsak da tutamıyoruz.

Ama acele etmemek beklemek en güzeli.. Nasıl olsa yeterince vaktimiz olacak Allah izin verirse:) alıp da evi doldurmanın anlamı yok hem zaten yakınmış da sizin alışveriş yapacağınız yer bak bak aldım say:)))

maşallah herkesin cicilerine yorum yapmadım mesaj kalabalığı olmasın alınanlar görüsün bol bol diye musmutlu günlerde giydirelim inşallah

cinsiyeti belli olmadığı için beyaz ve krem renklere devam ben eşya almayı kestim yoksa herşey beyaz krem olucak cinsiyeti belli olsun kimse tutamaz beni

bebişime teyzesinden gelenler

bebişime halasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…