- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.641
yok daha belli olmaz10 gun sonra randevumz var ama ogrenemicez herlde :)) inşallh kızdır :))
minik kuzucuğun kıyafetleri ne kadarda şirin oyyyyy sağlıkla giysin inşallah:)
minik kuzucuğun kıyafetleri ne kadarda şirin oyyyyy sağlıkla giysin inşallah:)
Kullanmadim ama cok guzelmis olsada kullansak
http://bebekdunyasi.com.tr/index.ph...t_id=58084&ref=akakce&source=mobil&v=1.18,2bu linki gordukten sonra begenmedim cantayi. :)
çanta güzel ama nebilym yaaa
o kadar para....
verilmez diye düşünüyorum.
ben çantayı çok beğendim ama fiyatını hiiçç beğenmedim
canım bu çantanın hem kola hem çapraz hem de sırta takılabilen modeli var sumo modeli. Ben bi ara ona bakmıştım ebebekte 160 falandı indirimde.
sonra çanta almamaya karar verdim. Evde bi sırt çantam var onu kullanıcam, baktım kullanışlı olmadı o zaman alıcam.
Bu arada hem bebek hem çanta taşımak gereken durumlar için sırt çantası çok pratik oluyormuş diyorlar.
sağol canım amin
canım sen çalışıyorsun ben evdeyim zamanım çok yüklenme kendine:)
canım güzel ama gerçekten çok pahalı gittigidiyora vs bak çeşit çok hem daha uygun
doğru canım ablamda sırt çantası almıştı sonradan çok gezer o çarşı pazar iyi oluyor diyordu, bana verdi onu ama ben her yere eşimle arabayla gittiğim için çok gerekmez sanırım
çok güzeller canım güle güle kullanın
maşaallah dostluğunuza, zevkinizde güzelmiş
bebeğimin bütün yeni ciciclerini yıkadım
koklayıp koklayıp seviyorum hepsini
hele o minik minik çorapları bayılıyorum
babası işten geldi akşam askıda o minicik çorapları görünce cok sevdi
dolabımızda gelince ütüleyip yerleştireceğim hepsini
çok heyecanlıyım
Biberonda aventle Dr browns Arasında kaldım siz neler aldınız
Eminönü havuzlu hana gittik bugün. Yorgunluktan öldük bittik. Fiyat avantajı pek göremedim ben. Tekrar gitmem buraya. Aldıklarım şöyle:
Eki Görüntüle 1281726 Eki Görüntüle 1281727 Eki Görüntüle 1281728 Eki Görüntüle 1281729 Eki Görüntüle 1281730 Eki Görüntüle 1281731 Eki Görüntüle 1281732 Eki Görüntüle 1281733
kizlar bunlarda benim az once morhipodaki hediye cekimi degerlendirmek ve eksiklerimizi tamamlamak adina aldiklarim Eki Görüntüle 1281882 uclu pijama takimimEki Görüntüle 1281884 Eki Görüntüle 1281887 Eki Görüntüle 1281889
patik ve coraplarimiz
az once avent cam 120 aldim ben :)
butikbebeden aldigimiz kiyafetlerimiz kargoya verilmis pazartesi sali elimizde olurlar heyecanla bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1282732 Eki Görüntüle 1282733 Eki Görüntüle 1282733
Okiedog cantalar cok guzel gerçekten birileri konuşmuştu gecmis sayfalarda ama malesef pahali 200 u gözden cikarmak lazim.bu konuda farkli canta önerileri olan var mi
Son cicilerimiz
Banyo havlularımız ve sabunlama keseleri
Eki Görüntüle 1282936
Hastane çıkış setleri 6'lı, sağdaki de omuz önlüğü
Eki Görüntüle 1282937
Üstteki resimde soldaki setin açık hali
Eki Görüntüle 1282938
Badilerimiz ve müslin tulum
Eki Görüntüle 1282939
Kadife tulum ve alt üst takım, şu arabanın kapıları açılıyor ya çıtçıtlı yapmışlar çok şekerEki Görüntüle 1282940
Penye ve triko battaniyelerimizEki Görüntüle 1282941
Çıngırak, dikiz aynası, sineklik, emzik (bebekler en çok wee seviyormuş diye bunu aldım bakalım sevecek mi)Eki Görüntüle 1282942
Islak mendil paketinden pipiped çıktıalt değiştirirken ani ıslatmalara karşı tedbir içinmiş
Eki Görüntüle 1282943
canım bence medela calma'yı araştırmalısın en avent yenidoğan almıştım biberonu ama gebelik eğitiminde bebekler için en ideal biberonun medela calma olduğunu söylediler ben de bu biberonu alacağım ama ankarada mağazalarda bulamadım henüz araştırıyorumChicconun biberonuda araştırılacaklar listesine eklendi
esra bence sen çok şanslısın hemen git pembe prensese netteki fiyatın yarısına alırsın her istediğini hergün 1parça alsan tamamçok güzel şeyler almışsın
o kundak battaniyeden bende alacağım da hoşuma giden bişey bulamadım
onu ne kadara aldınız canım
geniş olsada bişey olmaz canım ya çünkü zaten terler sıkılırsın dar olanda
kaynanam bana bir tane almış oda s beden küçük olur zannettim ama tam oldu
yani beden bedeni tutmuyor canım
tacın çok güzelmiş canım
hepsini güle güle kullan
ayy çoraplarınızı yerim sizin
benimde var indirim çekimde tam okumadım belli alşverişemi canım o
Canım kızılayda medela ana distribütörü var ben oradan almayı düşünüyorum. Arkadaşıma sordurdum 50 tl dediler internette de aynı gibi. En ucuz 43 tlye gördüm ama kargo da gelince aynı oluyor. Aslında ben dr. Browns cam biberon ile medelanın memesini kullanmayı düşünüyorum tek meme satılıyorsa öyle de alabilirim.canım bence medela calma'yı araştırmalısın en avent yenidoğan almıştım biberonu ama gebelik eğitiminde bebekler için en ideal biberonun medela calma olduğunu söylediler ben de bu biberonu alacağım ama ankarada mağazalarda bulamadım henüz araştırıyorum
Hastane çıkışı organik olanlara bakıyorum ilk giyeceği daha da önemli kuzucukların. Onların da rengini hiç sevmedim sarı başka renk de olmuyomus. Bu resimdeki gibi
Canim hastane cikisini nerden ne kadara aldin? Alisverisi nerden yaptin? Sen de ankdaydin saniirm de mi? Hastane cikisina bayildim ben de istiyorummmmm :)
Canim hastane cikisini nerden ne kadara aldin? Alisverisi nerden yaptin? Sen de ankdaydin saniirm de mi? Hastane cikisina bayildim ben de istiyorummmmm :)
hımm anladım aslında pamuk çok sağlıklı ıslak mendilden iyiT
Teşekkürler canım. Pamuklar kuru, kaynamış su ile ıslatıp kullanılabilir. Onu özellikle almadım göğüs pedinin hediyesiydi aslında.
evet az kalmışteşekkürler teyzesi az biraz bişey kaldı eksik tamamlayp hastane çantamızı hazırlayıp arabaya koymayı düşünüyoruz artık ne olur ne olmaz
ayy çok güzel hepsiButık bebeden siparış verdim kasımda gelir ancak 3 ne 50 tl aldım
çok güzel ciciler almışsınız bayıldım ben
bunlarda çok güzel canım
evet uygun canım ama ben ordan sadece 1 parça bişey aldımesra bence sen çok şanslısın hemen git pembe prensese netteki fiyatın yarısına alırsın her istediğini hergün 1parça alsan tamamben dün sizin ordakinde kendimi kaybettim resmen
Miniğimin patikleri.Çok beğenerek aldım ama pembesi olsaymış dahada çok memnun olurdumEki Görüntüle 1283708
hımm anladım aslında pamuk çok sağlıklı ıslak mendilden iyi
sen ıslak mendil kullanmayı düşünüyormusun ne marka alacaksın
evet az kalmış
bende çantamı hazırladım artık erken olma riskine karşılık
eksikler var alıp çantamıza ilave edicez artık
ayy çok güzel hepsi
bunlarda çok güzel canım
evet uygun canım ama ben ordan sadece 1 parça bişey aldım
yani öyle denk geldi daha doğrusu
neden bence kırmızısı çook güzell
Islak mendil olarak yenidoğan için baby&me aldım yanında pipiped hediyeli. Ebebekten 12'li paket aldım 29tlye inmişti. İlk günler pamuk kullanırım sonra bunu kullanırım sanırım.hımm anladım aslında pamuk çok sağlıklı ıslak mendilden iyi
sen ıslak mendil kullanmayı düşünüyormusun ne marka alacaksın
evet az kalmış
bende çantamı hazırladım artık erken olma riskine karşılık
eksikler var alıp çantamıza ilave edicez artık
ayy çok güzel hepsi
bunlarda çok güzel canım
evet uygun canım ama ben ordan sadece 1 parça bişey aldım
yani öyle denk geldi daha doğrusu
neden bence kırmızısı çook güzell
anladım canım bende ne alsam karar veremedimdeIslak mendil olarak yenidoğan için baby&me aldım yanında pipiped hediyeli. Ebebekten 12'li paket aldım 29tlye inmişti. İlk günler pamuk kullanırım sonra bunu kullanırım sanırım. Eki Görüntüle 1284212
Pek bilmiyorum canım, fazla araştırmadan aldım aslında.anladım canım bende ne alsam karar veremedimde
dalin veya primanın yeni doğanı iyimi acaba genelde memnun oluyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?