2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Kullanmadim ama cok guzelmis olsada kullansak

yaa adimi ahh ahha

çanta güzel ama nebilym yaaa
o kadar para....
verilmez diye düşünüyorum.

bencede çok

ben çantayı çok beğendim ama fiyatını hiiçç beğenmedim

başka yerlere gittim baktım plastik muşamba gibi öok kötülerdi üstelikte 40-50-60 lira para istiyolar bilemedim

evet bende gördüm onu sanırım kangruda taşıyanlar için sırt çantalı modeller çok daha kullanışlı olabilr

evet ama yok yok bak dediydi dersiniz yetişmicek bu işler

miiss ne güzel benim içinde kokla

Biberonda aventle Dr browns Arasında kaldım siz neler aldınız

dr browns

bande gittim bi daha gitmem hem fiyat farkı yok hemde o kadar yol kalabalık yoruluyosun

iyi yapmışsın canım hayırlı olsun

az once avent cam 120 aldim ben :)

butikbebeden aldigimiz kiyafetlerimiz kargoya verilmis pazartesi sali elimizde olurlar heyecanla bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1282732 Eki Görüntüle 1282733 Eki Görüntüle 1282733

çok güzeller

Okiedog cantalar cok guzel gerçekten birileri konuşmuştu gecmis sayfalarda ama malesef pahali 200 u gözden cikarmak lazim.bu konuda farkli canta önerileri olan var mi

ben yazmıştım canım farklı tavsiyeler varsa bende öğrenmek istiyorum

hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Chicconun biberonuda araştırılacaklar listesine eklendi
canım bence medela calma'yı araştırmalısın en avent yenidoğan almıştım biberonu ama gebelik eğitiminde bebekler için en ideal biberonun medela calma olduğunu söylediler ben de bu biberonu alacağım ama ankarada mağazalarda bulamadım henüz araştırıyorum

esra bence sen çok şanslısın hemen git pembe prensese netteki fiyatın yarısına alırsın her istediğini hergün 1parça alsan tamam ben dün sizin ordakinde kendimi kaybettim resmen

Canım kızılayda medela ana distribütörü var ben oradan almayı düşünüyorum. Arkadaşıma sordurdum 50 tl dediler internette de aynı gibi. En ucuz 43 tlye gördüm ama kargo da gelince aynı oluyor. Aslında ben dr. Browns cam biberon ile medelanın memesini kullanmayı düşünüyorum tek meme satılıyorsa öyle de alabilirim.

Canim hastane cikisini nerden ne kadara aldin? Alisverisi nerden yaptin? Sen de ankdaydin saniirm de mi? Hastane cikisina bayildim ben de istiyorummmmm :)

Hastane çıkışlarım A city toker bebe 10lu olan bebetto ve 5li olan idil baby
Battaniyeler
Küçük ayakkabı
Mini mouse ve takımlar Çukurambar e-bebek

T

Teşekkürler canım. Pamuklar kuru, kaynamış su ile ıslatıp kullanılabilir. Onu özellikle almadım göğüs pedinin hediyesiydi aslında.
hımm anladım aslında pamuk çok sağlıklı ıslak mendilden iyi
sen ıslak mendil kullanmayı düşünüyormusun ne marka alacaksın
teşekkürler teyzesi az biraz bişey kaldı eksik tamamlayp hastane çantamızı hazırlayıp arabaya koymayı düşünüyoruz artık ne olur ne olmaz
evet az kalmış
bende çantamı hazırladım artık erken olma riskine karşılık
eksikler var alıp çantamıza ilave edicez artık
Butık bebeden siparış verdim kasımda gelir ancak 3 ne 50 tl aldım
ayy çok güzel hepsi
çok güzel ciciler almışsınız bayıldım ben
bunlarda çok güzel canım
esra bence sen çok şanslısın hemen git pembe prensese netteki fiyatın yarısına alırsın her istediğini hergün 1parça alsan tamam ben dün sizin ordakinde kendimi kaybettim resmen
evet uygun canım ama ben ordan sadece 1 parça bişey aldım
yani öyle denk geldi daha doğrusu
Miniğimin patikleri.Çok beğenerek aldım ama pembesi olsaymış dahada çok memnun olurdum Eki Görüntüle 1283708

neden bence kırmızısı çook güzell

Teşekkür ederiz teyzesi

Islak mendil olarak yenidoğan için baby&me aldım yanında pipiped hediyeli. Ebebekten 12'li paket aldım 29tlye inmişti. İlk günler pamuk kullanırım sonra bunu kullanırım sanırım.

anladım canım bende ne alsam karar veremedimde
dalin veya primanın yeni doğanı iyimi acaba genelde memnun oluyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…