- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.661
Ne bilim erkekte takintim olmaz ama sanirim bana gore sadece kiz rengi pembehımm anladım aslında pamuk çok sağlıklı ıslak mendilden iyi
sen ıslak mendil kullanmayı düşünüyormusun ne marka alacaksın
evet az kalmış
bende çantamı hazırladım artık erken olma riskine karşılık
eksikler var alıp çantamıza ilave edicez artık
ayy çok güzel hepsi
çok güzel ciciler almışsınız bayıldım ben
bunlarda çok güzel canım
evet uygun canım ama ben ordan sadece 1 parça bişey aldım
yani öyle denk geldi daha doğrusu
neden bence kırmızısı çook güzell
Islak mendil olarak yenidoğan için baby&me aldım yanında pipiped hediyeli. Ebebekten 12'li paket aldım 29tlye inmişti. İlk günler pamuk kullanırım sonra bunu kullanırım sanırım. Eki Görüntüle 1284212
Ama internet mağazasında hiç bişey yokKızlar english home bebek ürünlerinde % 50 indirim var su anda haberiniz olsun..
internet magazasında cogu urun tukenmis cnm evet,ben yarın ugrayacagim yorgan almayi planliyorum bulabilirsem..Ama internet mağazasında hiç bişey yok
Bugun aldiklarimiz..
Kuvet ve yedek lastikli carsaf aldik..
uyku setini henuz almadim..
Butık bebeden siparış verdim kasımda gelir ancak 3 ne 50 tl aldım
oh bunlar çok cici :) sağlıkla kullanın
Miniğimin patikleri.Çok beğenerek aldım ama pembesi olsaymış dahada çok memnun olurdumEki Görüntüle 1283708
Kızlar english home bebek ürünlerinde % 50 indirim var su anda haberiniz olsun..
koyarsan sevinirim cnm,gule gule yatsin bebisin..aynen ben yazacaktım şimdi canım herşeyi talan etmişler
ben uyku seti aldım daha doğrusu parça parça buldum tamamladım birde battane buldum çok iyi oldu
daha alıcaklarım vardı ama tükenmiş 2 english home da tamaladım uyku setini yarın çeker koyarım
Hepsi çok güzel Güle güle kullan sin bebişin hastane çıkışı çok tatlı yaa
koyarsan sevinirim cnm,gule gule yatsin bebisin..
ben de yarın uyku setini halledicem insallah...
Maşallah sübhanallah. Hepsi birbirinden güzel. Allah iyi günlerde, sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde kullanmayı nasip etsin.
Bunlara bakmak, almak yıkamak bile büyük bir mutluluk ve keyif. İnşallah tadını çıkara çıkara kullanmakta nasip olur.
Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
babyforwe canım terliğini çok beğendim. Lcw'de bende görmüştüm bu terlikten. Ekru düz arıyordum bende her yerde. Twigy terlikler 40 liraymış çok pahalı geldi. Süslemek için istiyorum çünkü. Bu terliğin fiyatı ne kadar?
Bu arada sormuşsun bence kesinlikle başına takacağın taçtaki süsleme terliğinde de olsun. Bence hiç çok olmaz ben yapacağım çünkü arkadaş çıksın bana
Tulum çok seviyorum yaaa seninkiler de çok tatlı şeker gibi
o biberonda meme sistemi farklı tek meme yok bildiğim kadarıyla memenin altında bi sistem var o sistem zaten bebeğin anneyi emiyormuş gibi hissetmesini sağlıyor aslında taaa burdan kızılaya gideceğime internetten alırım park yeri probleminden dolayı 2 senedir gitmedim kızılayaCanım kızılayda medela ana distribütörü var ben oradan almayı düşünüyorum. Arkadaşıma sordurdum 50 tl dediler internette de aynı gibi. En ucuz 43 tlye gördüm ama kargo da gelince aynı oluyor. Aslında ben dr. Browns cam biberon ile medelanın memesini kullanmayı düşünüyorum tek meme satılıyorsa öyle de alabilirim.
teşekkür edrim canım bütün bebişlerin kıyafetleri öyle hepsi birbirinden güzelTulum çok seviyorum yaaa seninkiler de çok tatlı şeker gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?