- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.861
canim hepsi cok guzel bebisine iyi saglikli günlerde giydir:)kızlar hepsini yan yüklemiş özür dilerim
yan da olsa düz de olsa hepsi çook güzeller
çok teşekkür ederim hepimiz mutlu günlerde kullanalım inşallahyan da olsa düz de olsa hepsi çook güzellersağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin Allah, hem kendine aldıklarını hem kuzuna aldıklarını
hayal ettim şu anda bıcı bıcı yapmış o havluda kurulanıyoruz filancanim hepsi cok guzel bebisine iyi saglikli günlerde giydir:)
Oh oh maşallah ne güzel şeyler almışsın yerleştirmışsin bile çok iyi olmuş sağlıkla giysin bebişin darısı bizim eksiklerin başına
Kızlar Cumartesi günkü partimizden bi kaç kare şırnak ta bu kadarını yapabildik ama çok eğlendik
Kızlar Cumartesi günkü partimizden bi kaç kare şırnak ta bu kadarını yapabildik ama çok eğlendik
aldıkların çok güzel güzel Günler'de kullan inşallah
aminn canıminşallahhhhaldıkların çok güzel güzel Günler'de kullan inşallah
göbiş benden bağımsız hareket ediyor zatencanım nerde oluğunun ne önemi var önemli olan senin eğlenmiş ve iyi vakit gçirmiş olman bunlar hep hatıra işte ne güzel
ben en çok göbişi beğendimaynı ben
aminn canım benim de var henüz eksiklerim ya da bana hep eksikmiş gibi geliyorOh oh maşallah ne güzel şeyler almışsın yerleştirmışsin bile çok iyi olmuş sağlıkla giysin bebişin darısı bizim eksiklerin başına
göbiş benden bağımsız hareket ediyor zaten
canım nerde oluğunun ne önemi var önemli olan senin eğlenmiş ve iyi vakit gçirmiş olman bunlar hep hatıra işte ne güzel
Teşekkür ederiz nerede olduğumun Önemi ailemden kimsenin olamaması ama Sağolsun öğretmen Arkadaşlarım hep yanımdaydılar
ben en çok göbişi beğendimaynı ben
Teşekkür ederiz içimize sindi çok şükürdaha ne istiyon süper olmuş maşallah
Ben çok sevdim, çok sevimli9 dolara almıştım, 20 lira gibi bir şeye denk geliyor. Belki buradan da alsam fiyat olarak çok fark etmeyecekti ama ben böyle sevimlilerden göremedim bizim sitelerde.
Kargo bilgilerine çok takılma bence. Benim de hala Türkiye'ye girmemiş görünüyor. Seninkinde de bir sorun olacağını zannetmiyorum. Çok çok gecikme yaşanırsa satıcıya mesaj atıp durumunu sorabilirsin. Benim de daha gelmeyen 3 siparişim var ama kargoya çok bakmıyorum, çok sağlıklı değil orada yazanlar.
Eki Görüntüle 1292948 Eki Görüntüle 1292949
Trendyoldan bornoz takımı ve battaniye aldım biraz önce. Pahalı oldu biraz ama çok tatlıydılar dayanamadım.
kizlar bebislerinizin odalarini hazirladiniz mi?
ben hazırladım canım halısı dolapları duvar kağıdı herşey hazır kıyaftlerini de yıkadım ütüledim yerleştirdim sadece dolap içi kapiitonemiz gelmedi daha gelince iki dakkada yerleştiririm onları da
Ben daha hazırlamadım. Beşik alacağız ilk önce. Odasını doğduktan sonra bile yapabilirim.kizlar bebislerinizin odalarini hazirladiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?