2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

çok saol canm çoğu zaman evde olmuyorum ptt getirirse kargoyu eve bulamazsa not bırakırmı acaba
:)
Canım PTT kağıt bırakıyor hatta net üzerinden siparişlerde mail bile geliyor bazen..

Âmin amim canım inş.. Bizim de her şeyimiz hazır... Uatak odamız beşikleriniz banyomuz süslerimiz halımız perdemiz vs.. Çok şükür bebeğimi de zamanında sağlıkla kucağıma aldık mı tamamdır inş..

ayy ins ins..

çok saol canım yardımın için içim rahatladı

Ayyy hepsi çokk güzel maşallah odası hazır prensesin çok şanslı şimdiki bebişler yaa bende oda hazırlamak istiyorum artık eşimi bekliyorum maddi açıdan beklentideyiz yani bu iş çok masraflı oluyo ama çok da mutluluk verici birsey oglum için en güzelini istiyorum inş bizim Odamızda senin prensesin ki gibi güzel olur zaten paylaşirım resimleri

çok saol canım çook teşekkür ederim :) rabbim seninde gönlüne göre versin inş bizim bütçe de alt üst oldu kredi kartı birikti bu ara ama yavaş yavaş öderiz rabbimin izniyle

bebiş odası olur da kötü olur mu yaa eminim çok güzel olur sizin odanız da

çok güzeller canım sağlıcakla kullanın bizim anneannemiz ne alıcak bakalım aman sordu annem ne eksiğin var diye illa yok dedim ben ist dayım annem izmirde gelsinlerde başka bir isteğim yok onların varlığı yeter bana

çok saol canm çoğu zaman evde olmuyorum ptt getirirse kargoyu eve bulamazsa not bırakırmı acaba
Her şube aynı olmuyor maalesef, normalde not bırakması lazım. Hatta çoğu zaman evde olmadığımda arıyorlar beni, geldik ama yoksunuz diye. Ama geçen gün biberon almıştım gittigidiyor'dan, ptt kargo görevlisi gelmiş, evde bulamamış, ürünü geri göndermiş dengesizler. Allah'tan satıcı ilgili çıktı da tekrar gönderdi ücretsiz :)

kizlar bebislerinizin odalarini hazirladiniz mi?

ben daha hazırlamadım ne beşik ne nevresim var sadece birkaç kıyafet var artık izne çıktığımda yapıcam hepsini sanırım hem iş hem ev birde evde bi kızım daha var olmuyor akşam gidince çok yoruluyorum ve bu duruma çok üzülüyorum

oyyyy masallah odasi da hazir minik kuzucugun saglikla sihhatle kullansin insallahhh:)

kizlar bebislerinizin odalarini hazirladiniz mi?
Benim ikea hemnes sifonyeri besigi yatagi ve emzirmek icin ikea poang sallanan sandalye aldim.english home dan nevresim aldım. Hali ve perde de daha sonra artik diyorum.ikea hensvik dolabin da stoga girmesini bekliyorum alcm.

olsun canim daha zaman var. yapilir ins zamanla..

Benim ikea hemnes sifonyeri besigi yatagi ve emzirmek icin ikea poang sallanan sandalye aldim.english home dan nevresim aldım. Hali ve perde de daha sonra artik diyorum.ikea hensvik dolabin da stoga girmesini bekliyorum alcm.
Bende ikea hensvik beşik ve dolap ile malm şifonyer almayı düşünüyorum sen gördün mü kalitesi nasıl

Eki Görüntüle 1294027
Kızlar sizce beyaz mı alsam pembe mi? Rengini seçemediğimden alamadım bi türlü. Bi de pijama almıştım önceden. Bi pijama bi gecelik yeter mi sizce?

diğer pjaman ne renk canım

eğer ekru ise pembe al

pembe ise ekru al

ama ikisi de değilse pembe güzelmiş

Eki Görüntüle 1294027
Kızlar sizce beyaz mı alsam pembe mi? Rengini seçemediğimden alamadım bi türlü. Bi de pijama almıştım önceden. Bi pijama bi gecelik yeter mi sizce?

İkisi de güzel bende kararsız kaldım evdekilere sordum kız kardeşim ekru dedi annem ise pembe dedi aslında kolundaki tül ler ekruya çok yakışmış ama ekru olan gecelik gibi pembe olan elbise gibi duruyo hangi türlü daha rahat ederim diyorsan Ayy pek yardimci olamadım

Bende ikea hensvik beşik ve dolap ile malm şifonyer almayı düşünüyorum sen gördün mü kalitesi nasıl

Benim besigim farkli ikea dan degil sallanma ozelligi yok ikeada kinin ben re hepsi burada dan aldim
Ama ikeanin urunle4i cok daha kaliteli keske sallanma ozelligi olsaydi onu alirdim.sifonyerim ise hemnes modeli cok kaliteli.malm dan da nette memnunlar gerci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…