- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.881
Canım PTT kağıt bırakıyor hatta net üzerinden siparişlerde mail bile geliyor bazen..çok saol canm çoğu zaman evde olmuyorum ptt getirirse kargoyu eve bulamazsa not bırakırmı acaba
:)
bende besigini sifonyerini kitapligini gardirobunu getirttim kurdurdum.
kiyafetlerini yikadim utuledim.
hastane cantasinin kizim icin olan kismini haxirladim. erken mi yaptim diye dusunuyodum.neyseki tek sabirsiz anne ben degilmisim.
allah saglikla sihhatle huzur ve hayirla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
cok hayirli vicdan merhamet sahibi yavrular yetistirmemizi nasip etsin ins...
Canım PTT kağıt bırakıyor hatta net üzerinden siparişlerde mail bile geliyor bazen..
Âmin amim canım inş.. Bizim de her şeyimiz hazır... Uatak odamız beşikleriniz banyomuz süslerimiz halımız perdemiz vs.. Çok şükür bebeğimi de zamanında sağlıkla kucağıma aldık mı tamamdır inş..
Ben daha hazırlamadım. Beşik alacağız ilk önce. Odasını doğduktan sonra bile yapabilirim.
Canım PTT kağıt bırakıyor hatta net üzerinden siparişlerde mail bile geliyor bazen..
Âmin amim canım inş.. Bizim de her şeyimiz hazır... Uatak odamız beşikleriniz banyomuz süslerimiz halımız perdemiz vs.. Çok şükür bebeğimi de zamanında sağlıkla kucağıma aldık mı tamamdır inş..
Ayyy hepsi çokk güzel maşallah odası hazır prensesin çok şanslı şimdiki bebişler yaa bende oda hazırlamak istiyorum artık eşimi bekliyorum maddi açıdan beklentideyiz yani bu iş çok masraflı oluyo ama çok da mutluluk verici birsey oglum için en güzelini istiyorum inş bizim Odamızda senin prensesin ki gibi güzel olur zaten paylaşirım resimleribunlar son aldıklarım
kıyafetler
Eki Görüntüle 1293320
Eki Görüntüle 1293322
Eki Görüntüle 1293329 Eki Görüntüle 1293330
omuz önlüğü pudra temizleme mendilleri
Eki Görüntüle 1293324
Eki Görüntüle 1293323
Eki Görüntüle 1293321
hastane için sunum tepsisi
Eki Görüntüle 1293325
odamızın halısı
Eki Görüntüle 1293326
Eki Görüntüle 1293327
Ayyy hepsi çokk güzel maşallah odası hazır prensesin çok şanslı şimdiki bebişler yaa bende oda hazırlamak istiyorum artık eşimi bekliyorum maddi açıdan beklentideyiz yani bu iş çok masraflı oluyo ama çok da mutluluk verici birsey oglum için en güzelini istiyorum inş bizim Odamızda senin prensesin ki gibi güzel olur zaten paylaşirım resimleri
Her şube aynı olmuyor maalesef, normalde not bırakması lazım. Hatta çoğu zaman evde olmadığımda arıyorlar beni, geldik ama yoksunuz diye. Ama geçen gün biberon almıştım gittigidiyor'dan, ptt kargo görevlisi gelmiş, evde bulamamış, ürünü geri göndermiş dengesizler. Allah'tan satıcı ilgili çıktı da tekrar gönderdi ücretsiz :)çok saol canm çoğu zaman evde olmuyorum ptt getirirse kargoyu eve bulamazsa not bırakırmı acaba
kizlar bebislerinizin odalarini hazirladiniz mi?
bunlar son aldıklarım
kıyafetler
Eki Görüntüle 1293320
Eki Görüntüle 1293322
Eki Görüntüle 1293329 Eki Görüntüle 1293330
omuz önlüğü pudra temizleme mendilleri
Eki Görüntüle 1293324
Eki Görüntüle 1293323
Eki Görüntüle 1293321
hastane için sunum tepsisi
Eki Görüntüle 1293325
odamızın halısı
Eki Görüntüle 1293326
Eki Görüntüle 1293327
oyyyy masallah odasi da hazir minik kuzucugun saglikla sihhatle kullansin insallahhh:)
Benim ikea hemnes sifonyeri besigi yatagi ve emzirmek icin ikea poang sallanan sandalye aldim.english home dan nevresim aldım. Hali ve perde de daha sonra artik diyorum.ikea hensvik dolabin da stoga girmesini bekliyorum alcm.kizlar bebislerinizin odalarini hazirladiniz mi?
ben daha hazırlamadım ne beşik ne nevresim var sadece birkaç kıyafet var artık izne çıktığımda yapıcam hepsini sanırım hem iş hem ev birde evde bi kızım daha var olmuyor akşam gidince çok yoruluyorum ve bu duruma çok üzülüyorum
Bende ikea hensvik beşik ve dolap ile malm şifonyer almayı düşünüyorum sen gördün mü kalitesi nasılBenim ikea hemnes sifonyeri besigi yatagi ve emzirmek icin ikea poang sallanan sandalye aldim.english home dan nevresim aldım. Hali ve perde de daha sonra artik diyorum.ikea hensvik dolabin da stoga girmesini bekliyorum alcm.
Eki Görüntüle 1294027
Kızlar sizce beyaz mı alsam pembe mi? Rengini seçemediğimden alamadım bi türlü. Bi de pijama almıştım önceden. Bi pijama bi gecelik yeter mi sizce?
Eki Görüntüle 1294027
Kızlar sizce beyaz mı alsam pembe mi? Rengini seçemediğimden alamadım bi türlü. Bi de pijama almıştım önceden. Bi pijama bi gecelik yeter mi sizce?
Bende ikea hensvik beşik ve dolap ile malm şifonyer almayı düşünüyorum sen gördün mü kalitesi nasıl
Eki Görüntüle 1294027
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?