2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

canım çok güzeller odanızda süper olmuş

pudra bebekler için artık tavsiye edilmiyor canım araştır istersen ciğerlerine yapışıyormuş
çok güzeller canım hepside
Eki Görüntüle 1294027
Kızlar sizce beyaz mı alsam pembe mi? Rengini seçemediğimden alamadım bi türlü. Bi de pijama almıştım önceden. Bi pijama bi gecelik yeter mi sizce?
bence ekru güzel birde şimdi kız pembe iyi olur ama bu gecelikler doğumdan sonra kalıyor öyle ikinciyi düşünürsen o da erkek olursa mesela ekruyu o zamanda kullanırsın:) bende neleri düşünüyorum ya
güne kargocunun getirdigi bebislerimin cicileriyle baslamak harika:)Eki Görüntüle 1294563

güle güle kullanın

diğer pjaman ne renk canım

eğer ekru ise pembe al

pembe ise ekru al

ama ikisi de değilse pembe güzelmiş
Pijamam resimdeki pembe olan. Sağol yorumun için. Pembeye daha yakınım

Koridorda falan geziyoruz ya hastanede pembe daha rahat olur herhalde.

Ben pembeyi beğendim :)
Sağol canım.

Başta alışverişlerden önce herşeyi ortak renk alırım diyordum ama herşeyi pembe aldım. Ikinci olursa masrafım çok olacak ama ikinciyi belki de yapmam.

Evet bende açıkçası öyle demek istedim pembe daha rahat olur diye düşünüyorum

Bende ortak renk alayım diyorum kalın battaniye uyku seti gibi pahalı şeyleri ama elim de hep pembeye gidiyo gerçi kızıma aldiklarimda mint rengi favorim

Bende kirmizisini aldim ama pazartesi bir kucuk bedenle degistirecegim
Aynisindan bende aldim limangodan 1 ay önce
Elime ulasti arkadasimin tavsiyesiyle aldim bende
Bende ortak renk alayım diyorum kalın battaniye uyku seti gibi pahalı şeyleri ama elim de hep pembeye gidiyo gerçi kızıma aldiklarimda mint rengi favorim
Ortak renk ben hiçbirinde bulamadim
Hep pembe bazense kirmizi aliyorum

güne kargocunun getirdigi bebislerimin cicileriyle baslamak harika:)Eki Görüntüle 1294563

çok güzeller canım :)sağlıcakla giydir

çok saol canım duymamıştım bunu hiç zaten pişik kremi aldım bunu da çok pişik olursa kullanırım demiştm dikkat ediyim

iyi günlerde kullanın canm :)

kizlar bunlarda benim kizimin cicileri ins..bi kismini yukleyebildim. masallah diyelim kizlar

Eklentiler

• IMG-20141106-WA0002.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 207
  • IMG-20141106-WA0004.webp
    81,7 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG-20141106-WA0006.webp
    158,5 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG-20140930-WA0012.webp
    120,8 KB · Görüntüleme: 167
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…