- 17 Mayıs 2011
- 48
- 16
- 98
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.901
canım çok güzeller odanızda süper olmuşbunlar son aldıklarım
kıyafetler
Eki Görüntüle 1293320
Eki Görüntüle 1293322
Eki Görüntüle 1293329 Eki Görüntüle 1293330
omuz önlüğü pudra temizleme mendilleri
Eki Görüntüle 1293324
Eki Görüntüle 1293323
Eki Görüntüle 1293321
hastane için sunum tepsisi
Eki Görüntüle 1293325
odamızın halısı
Eki Görüntüle 1293326
Eki Görüntüle 1293327
çok güzeller canım hepside
bence ekru güzel birde şimdi kız pembe iyi olur ama bu gecelikler doğumdan sonra kalıyor öyle ikinciyi düşünürsen o da erkek olursa mesela ekruyu o zamanda kullanırsın:) bende neleri düşünüyorum yaEki Görüntüle 1294027
Kızlar sizce beyaz mı alsam pembe mi? Rengini seçemediğimden alamadım bi türlü. Bi de pijama almıştım önceden. Bi pijama bi gecelik yeter mi sizce?
güne kargocunun getirdigi bebislerimin cicileriyle baslamak harika:)Eki Görüntüle 1294563
Pijamam resimdeki pembe olan. Sağol yorumun için. Pembeye daha yakınımdiğer pjaman ne renk canım
eğer ekru ise pembe al
pembe ise ekru al
ama ikisi de değilse pembe güzelmiş
Koridorda falan geziyoruz ya hastanede pembe daha rahat olur herhalde.İkisi de güzel bende kararsız kaldım evdekilere sordum kız kardeşim ekru dedi annem ise pembe dedi aslında kolundaki tül ler ekruya çok yakışmış ama ekru olan gecelik gibi pembe olan elbise gibi duruyo hangi türlü daha rahat ederim diyorsan Ayy pek yardimci olamadım
Sağol canım.Ben pembeyi beğendim :)
Başta alışverişlerden önce herşeyi ortak renk alırım diyordum ama herşeyi pembe aldım. Ikinci olursa masrafım çok olacak ama ikinciyi belki de yapmam.canım çok güzeller odanızda süper olmuş
pudra bebekler için artık tavsiye edilmiyor canım araştır istersen ciğerlerine yapışıyormuş
bence ekru güzel birde şimdi kız pembe iyi olur ama bu gecelikler doğumdan sonra kalıyor öyle ikinciyi düşünürsen o da erkek olursa mesela ekruyu o zamanda kullanırsın:) bende neleri düşünüyorum ya
güle güle kullanın
güne kargocunun getirdigi bebislerimin cicileriyle baslamak harika:)Eki Görüntüle 1294563
Pijamam resimdeki pembe olan. Sağol yorumun için. Pembeye daha yakınım
Eki Görüntüle 1294700
Koridorda falan geziyoruz ya hastanede pembe daha rahat olur herhalde.
Sağol canım.
Başta alışverişlerden önce herşeyi ortak renk alırım diyordum ama herşeyi pembe aldım. Ikinci olursa masrafım çok olacak ama ikinciyi belki de yapmam.
Eki Görüntüle 1294700
Sağol canım.
Başta alışverişlerden önce herşeyi ortak renk alırım diyordum ama herşeyi pembe aldım. Ikinci olursa masrafım çok olacak ama ikinciyi belki de yapmam.
Eki Görüntüle 1294700
Sağol canım.
Bende kirmizisini aldim ama pazartesi bir kucuk bedenle degistirecegimPijamam resimdeki pembe olan. Sağol yorumun için. Pembeye daha yakınım
Eki Görüntüle 1294700
Sağol canım.
Aynisindan bende aldim limangodan 1 ay önceheyoooo internetten ilk alışverişi mi yaptım
Eki Görüntüle 1294718 Eki Görüntüle 1294719 Eki Görüntüle 1294720
Ortak renk ben hiçbirinde bulamadimBende ortak renk alayım diyorum kalın battaniye uyku seti gibi pahalı şeyleri ama elim de hep pembeye gidiyo gerçi kızıma aldiklarimda mint rengi favorim
canım çok güzeller odanızda süper olmuş
pudra bebekler için artık tavsiye edilmiyor canım araştır istersen ciğerlerine yapışıyormuş
bence ekru güzel birde şimdi kız pembe iyi olur ama bu gecelikler doğumdan sonra kalıyor öyle ikinciyi düşünürsen o da erkek olursa mesela ekruyu o zamanda kullanırsın:) bende neleri düşünüyorum ya
güle güle kullanın
heyoooo internetten ilk alışverişi mi yaptım
Eki Görüntüle 1294718 Eki Görüntüle 1294719 Eki Görüntüle 1294720
kizlar bunlarda benim kizimin cicileri ins..bi kismini yukleyebildim. masallah diyelim kizlar
tskler canimmaşallah canım :)
canım çok guzeller ya. Bende iStıyorum bunlardaaaannn ...güne kargocunun getirdigi bebislerimin cicileriyle baslamak harika:)Eki Görüntüle 1294563
teşekkur ederim canim butikbebeden aldimcanım çok guzeller ya. Bende iStıyorum bunlardaaaannn ...hangi siteden aldın tanidik geldide
bende ilk defa butik bebeden 7 li zıbın seti siparişi verdim ama henuz gelmedi merak ediyorum nasıl çikti cnm malları guzelmiteşekkur ederim canim butikbebeden aldim
ayy çok tatlı bunlar gule gule giydir canim . Keşke bnde eklesem bebişimin cicilerini ama yukleyemedimbunlar bugün aldıklarımız
Eki Görüntüle 1295181 Eki Görüntüle 1295182 Eki Görüntüle 1295183 Eki Görüntüle 1295184
çok saol canım :)ayy çok tatlı bunlar gule gule giydir canim . Keşke bnde eklesem bebişimin cicilerini ama yukleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?