- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Doktorun oyle demisse sorun yoktur korkma sakin. Yoksa turkiyedeki doktorlar gormemezlikten gelmez. Miyomlar rakimdeki yerlerine gore degisik adlandiriliyolar. Benimkisi rahmin ic tabakasinda supmukoz diye adlandirilan bir miyomdu ve hamilelikte bebege dogru buyumustu icerde oldugu icin. Kucuk miyomlar ozellikle disari dogru buyuyenler hamileleikte hicbirsorun yaratmiyo. Ayrica onu aldirarak rahmine zarar vermeye degmez. Korkacak bir durum yok yani. Ozellikle doktoruna guveniyosan hic sorun yoktur.bak şimdi bende korktum benimde rahmin uzak noktasında çokkk küçük miyom var dedi doktor acaba sorun olurmuki ya benim annemde kardeşimi bu yüzden erken doğurdu ve yaşamadı ne yazıkki doktor sorun olmicanı söyledi bana
Doktorun oyle demisse sorun yoktur korkma sakin. Yoksa turkiyedeki doktorlar gormemezlikten gelmez. Miyomlar rakimdeki yerlerine gore degisik adlandiriliyolar. Benimkisi rahmin ic tabakasinda supmukoz diye adlandirilan bir miyomdu ve hamilelikte bebege dogru buyumustu icerde oldugu icin. Kucuk miyomlar ozellikle disari dogru buyuyenler hamileleikte hicbirsorun yaratmiyo. Ayrica onu aldirarak rahmine zarar vermeye degmez. Korkacak bir durum yok yani. Ozellikle doktoruna guveniyosan hic sorun yoktur.
tabı her işin kendıne gore zorluğu var.allah kolaylık versın.bende memurum ama ay sonları fazla ızın alamıyorum gorevımden dolayı.Ogretmen degil de normal memur olsaydım hiç tereddüt etmezdim rapor konusunda. Ama işin ucunda çocuklar vardersleri boş geçerse gevseyecekler. Sonradan konuyu yetiştirmek için yüklenmek zorunda kalacağım... bilemiyorum bir şekilde ayarlayacagim artık..
Bu arada B birsenbirbenbirdebebek siz de antalyada misiniz?
Haha.. bu tupbebek stresi maalesef boyle durumlar yaratiyo. Gonlunu iyi alÇakışır otu iyi geliyor diyorlar hem bebek olmasına hem miyoma birazdan çıkıp alıcam hem kocişimi görem bi pek kırılgan kaldık bu sıra :)
İnşallah benim de yüzüm güler sizin gibi iki dış gebeligin ardından:) Allah sizin de yardımcınız olsun. Kaderimizde dış gebelikler varmıştabı her işin kendıne gore zorluğu var.allah kolaylık versın.bende memurum ama ay sonları fazla ızın alamıyorum gorevımden dolayı.
bu arada bende ıkı tane dış gebelık geçırdım sağ ve sol olmak uzere.sonra tup bebek yaptırdık bır evladım var.ıkıncı ıçın uğraşıyorum.
antalyada yaşamıyorum ama tup bebek için antalya tup bebek merkezıne gelıyoruz
canım benım çok zor gerçekten dış gebelıkler.allahım bır daha yaşatmasın hıçkımseye.senınde yuzunu guldursun ınşallah.sağlıklı sıhhatlı tum evlat ısteyenlere.ben ıkısındede amelıyat olmak zorunda kaldım.tupler alınmamıştı.sonrasında hıdrosalpenks denen belaya tutuldum.tekrar amelıyat oldum, tuplerın bağlantısı kesıldı.sonra tup bebek denendı tuttu çok şukur bır oğlum var.ıkıncı ıçın gene antalya tup bebek merkezındeyız.kemal bey muayene ettı once ama hasan bey devam ettırdı.bakalım artık kısmet.İnşallah benim de yüzüm güler sizin gibi iki dış gebeligin ardından:) Allah sizin de yardımcınız olsun. Kaderimizde dış gebelikler varmış
Ben gelecek tüp bebek merkezini seçtim ama inşallah doğru karar vermisimdir. Aslında tip fakültesinde yapacaktık. Asıl doktorum tıpta çünkü. Ama tip fakültesinde malzemeler için ihale yapılamadı. Doktorum her iki merkezin de iyi olduğunu söyledi. Hayırlısı olsun dedik sectik. Antalya tüp bebekte hangi doktor ilgileniyor sizinle?
Haha.. bu tupbebek stresi maalesef boyle durumlar yaratiyo. Gonlunu iyi al
Insanlah hic sorunsuz bir cirpida gecirirsiniz bu donemi.AYNENNNN
tüp bebeğin stresi malum evlilik yıl dönümünün es geçilmesi falan baya yüklendim bu sıra kocişe e bide daha yaptırmadığımız tüp bebek olurda tutmazsaikincisini denemek var onun yerinide şimdiden hazırlamak lazım
arkadaşlar tüp denemesi yapıp olumsuz olanlar vardı aaranızda
ben eylülde tüp denwdim olmadı, ilk adetimi normal zamanda oldum, şimdi ikinciyi bekliyorum. dün bir ara oldum sandım lavaboya gittim kahve desem kahve değil kırmıI desem kırmızı değil birşey turuncu gibi çamaşırımı kirletmiş günlük ped koydum, dahada birşey gelmedi, sabah yine koydum ped yine aynı leke ama sökülmedi hala, peçeteylede temizlenirken onada bîrşey gelmiyor, bu durumu yaşayan varmı aranızda eğer normalse tamam ama değilse tatil girmeden gideyim doktora dedim
twcrübelerinizden faydalanayım bende
dün akşam eşimle inatlaştık, pazar günü burda istiklal yolu yürüyüşü var 16 km orda görevli bende gidecektim, dediki adet olmazsan gidemezsin ya hamileysen bende dedimki test al gel, bana ne kendi testini kendin al, banamı güldürcen millleti demezmiönce bir test yap test yap noluuuurrrr
Kızlar merhaba;
Benimde geçen sene 6. haftadan sonra gelişmediği için kürtaj olduğum bir doğal yolla oluşan gebeliğim; Temmuz ayında başarısızlıkla sonuçlanan bir aşılamam var.
Bu ay ki adetimle birlikte testlerimi yaptırıp tüp bebeğe başlayacağım.
Ama korkmuyorda değilim. Ya bu da tutmazsa korkusu((((((
İLk tüp bebek denemesinde şans nedir bilen var mı?
Çok geçmiş olsun canım. Allah bir başkasını hiçbirimize yaşatmasın. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBenim ilk hamileligim cok sorunlu gecti butun hamileligimde kanamam vardi. Rahmimde tehlikeli bir yerde miyom vardi. Ben hollandada yasiyorum. Miyomun varligi onceden bilindigi halde burdaki doktorlar alalim demediler hatta kizimi kaybettikten sonra bile sebep o olmayabilir dediler ve aldirma taraftari olmadilar. Fakat ben israr ettim ve laparoskopik ameliyatla aldirdim. Sonra uc ay sonra temmuzdaikinci tedavimi oldum. Oda pozitif oldu fakat sanirim ameliyatimin cok yeni olmasindan 7 haftadan sonra tutunamadi. Birde benim yasim 43. Tedavi olmamin sebebide ileri yasta olmam. Allahim hepinizin yolunu acik etsin. Insallah sorunsuz sikintisiz bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.
dün akşam eşimle inatlaştık, pazar günü burda istiklal yolu yürüyüşü var 16 km orda görevli bende gidecektim, dediki adet olmazsan gidemezsin ya hamileysen bende dedimki test al gel, bana ne kendi testini kendin al, banamı güldürcen millleti demezmi
afedersin ama bende dedimki parmağında nal kadar alyans, eczacı babanın oğlu değil, töbe zina etmedik kime ne? bide asıl ben utanıyorum 500 tane test aldım herseferinde farklı eczane ama adamlar beni görünce bu kadın yinemi hamile değil diyorlar gibi geliyor dedim
tabi bu karşılık olarak hiç umrumda değil kendin hallet dedi, bende atarlandım, bende almıyom testte yapmıyom dedim. tabi sabaha adet olurum sandım efelendim. şimdi eczanede çok uzak bize çarşı dışındayız, ve ben inatdan dediğimden cayarsam uyuyamam
ve açıkcası hiç umudumda yok
yani kaldım tecrübeye.
yoktur beee
dün akşam eşimle inatlaştık, pazar günü burda istiklal yolu yürüyüşü var 16 km orda görevli bende gidecektim, dediki adet olmazsan gidemezsin ya hamileysen bende dedimki test al gel, bana ne kendi testini kendin al, banamı güldürcen millleti demezmi
afedersin ama bende dedimki parmağında nal kadar alyans, eczacı babanın oğlu değil, töbe zina etmedik kime ne? bide asıl ben utanıyorum 500 tane test aldım herseferinde farklı eczane ama adamlar beni görünce bu kadın yinemi hamile değil diyorlar gibi geliyor dedim
tabi bu karşılık olarak hiç umrumda değil kendin hallet dedi, bende atarlandım, bende almıyom testte yapmıyom dedim. tabi sabaha adet olurum sandım efelendim. şimdi eczanede çok uzak bize çarşı dışındayız, ve ben inatdan dediğimden cayarsam uyuyamam
ve açıkcası hiç umudumda yok
yani kaldım tecrübeye.
yoktur beee
:) çok fena bu işler, inan bende ona bakıyordum şimdi netten çamaşır suyuyla karbonatla yapan var ama tabi sonuç net değil, yaw her ay insanı şüpheye düşürecek bir durum oluyor, hiç aklımda yoktu ne olursu sanki düzgünce adet olaydımbende aynı yahu utanıyom test almayasanki kötü bişey yapmışım gibi küçük emrah modunda giriyorum eczaneye gebelik testi istiyommm diyom diyomda bide bana sor adam parayı istemeden ben parayı uzatmış oluyom zaten
ilk defa benim adam bana test aldı ondada hamile olduğumdan emindik öyle aldı hatıra kalsın yapda diye
Bahsettiğiniz şeyler ne acaba gebelik testi için mi? Biraz açar mısınız :):) çok fena bu işler, inan bende ona bakıyordum şimdi netten çamaşır suyuyla karbonatla yapan var ama tabi sonuç net değil, yaw her ay insanı şüpheye düşürecek bir durum oluyor, hiç aklımda yoktu ne olursu sanki düzgünce adet olaydım
çok saçma olduğunu düşündüğüm şeyleri bile aklından geçirebiliyorum heriye doğru gidersen biraz önceki konuşmalarıı farkedersin lekelenmem var iki gündür turuncu ama adet olmadım eşimle bu sebepten sen test al ben slmam inatlaşmasına girdik ve bende daha önce görüpte gülüp geçtiğim testi denesemmi acaba dedim, şimdiBahsettiğiniz şeyler ne acaba gebelik testi için mi? Biraz açar mısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?