2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Canım...cok sevindim pozitifine UmaRım kucğına aldığın günleri de görürürz

ozgskne2011 ya tutarsaaaa....

Bu arada koptum evde gebelik testi denemelerine Ilahi kızlar ya, yakın olsam alıp getirirdim, uğradım gelirken eczaneye estrofem bitmişti ondan aldım Bi tane de test isteyiverirdim
ohoooo bende hayıt otu tohumunu ezcem diye kas yapıyom eve geldiğimden beri meret bi ezilmedi gitti parmaklarım şişti yaws
ne manyaklıklar var daha bizde sebocek bi bilsen süte oturma bacaklar havaya totem yapmalar falan falan....
sıyırdık gari nihahahahaaa

J jasmine7676 der hep organik aşk çocuğu oluverirse bide ya tutarassaaa sakinem ya tutarsa büyük ikramiye geliverirse

işte ben bi bu kısmını beceremiyom bu işin yatmak uzanmak bana zulüm gibi geliyor yarım saat otursam 35. dakikada evi temizlemek geliyor iiçimden iyice stres oluyorum en iyisi normal hayata devam etmek
yoksa kendini dinle belirti ara falan kasılıyomda kasılıyom ben
herkezide kasıyom çevremde

benim herifcezimin bu hafta sonu resim sergisi var istanbulda yani sergide 3 fotoğrafı var sergilenicek öyle söyliyim çünkü serginin tamamı eşime ait değil gitmek istiyor ama benimle bende masraftan yorgunluktan kaçıyorum malum denizliden ist. git gel günü birlik uçakla 500 lirayı geçiyor kendin git gel diyorum onada yanaşmıyo zaman olsa tren yolculuğunada razıyım yeterki mutlu olsun diye zamanda yok neyse tam bu konuyu süzüyorduk aramızda demesinmi bana kankalığı bıraksakta bi bebek denemelerine başlasak olmazmı belki tutuverirde beni masraftan kendini bunalımdan kurtarırsın bu sözün üstüne herhalde her rengi almışımdır tepki vermeden önce hemen kendi tarafıma çektim vee kocaman bir haykırmayla sen anca masrafı düşün zaten sanki ben masraf yapmıyorum sana destek olmuyorum hep sergiden yapıyosunda git diyorum gitmiyorsunda benden acısını çıkarıyosunda ya bi daha dış gebelik olursada acısını ben çekiyorumda sen herşey bittikten sonra negatif pozitif duygularını aktarıyosunda tam ben düzeliyorum sen bidaha beni bozuyosunda pişman oldu adam hadi sen bi foruma gir bi rahatla diyo bana

Ahh o beklemeler.. hem heyecanlı hem de zooor. İşte o beklemelerin birinde burayla tanıştım ben. Ilk önce sadece okudum, okudum ve okudum... ikinci beklemede ise yazmak istedim.. sonra bi anda üye oldum, eşimle kullanıcı adıma karar verdik, aramızda ki bi espriden dolayı mavi zeyus oldum suan icin yine beklemelerdeyim.. bakalim ilk reglimi ne zaman olucam.. benim beta sifirlandi mi daha onu bilmiyorum. Pazartesi doktordan sonra yazarim yine..

daha ölçtürmedinmi yahu gerçi delik deşik oldun dimi benim damarımı patlatmışlardı bide şimdi sağ taraftan damar bulamıyorlar iyice incelmiş en son baş parmağımın bitiminden denediler ordanda bulamadılar enteresan dik bi hemşireye denk gelmezsem soldan aldırıyom kanı da cinsine denk geldimmii sokuyo çıkarıyo iğneyi en az 3 defa

Evet iste o yuzden, damarlarim cok hassaslasti, ben de artik haftada 1 gitmeye karar verdimm, zaten deger hep dusuo ama cok yavss. Bence pazartesi 0 ile 5 arasi birsey cikacak. Ya bas parmak da cok kotu olur, Allah kimseye vermesin dis gebeligi.

Delilerin içine düştüm desene cancağızım
Kesin sonuç veren tavsiye edebileceğiniz bir manyaklık varsa bebik için, herşeye açığım...baya bir çaresizm vesselam

Evet iste o yuzden, damarlarim cok hassaslasti, ben de artik haftada 1 gitmeye karar verdimm, zaten deger hep dusuo ama cok yavss. Bence pazartesi 0 ile 5 arasi birsey cikacak. Ya bas parmak da cok kotu olur, Allah kimseye vermesin dis gebeligi.
amin güzelim kimseye evlat aratmasın bulanı kaybettirmesşn helede dış gebelik vermesin evet değer yavaş düşüyo ama adetle sıfırlanıyo merak etme azkaldı

Bana karbonat testi tutmuştu hamileyken benim idrarim kopurmustu eşi minki kopurmemisti ozgskne2011 bu konuda inat etmeyeydin iyiydi Denizlilisrsy yapsaydin kız kocişin gönlünü

yaptım ya işte üste çıktım hemen gönlü oluverdi :) hayıtı ezcem diye o uğraşıyo şimdi sanırım robottan geçircek söylene söylene bi kaldı çünkü
kıııı kankalık benimde hoşuma gitmiyoda vallahi acayip korkuyorum ya ya tutarsa geliveriyo aklıma

Delilerin içine düştüm desene cancağızım
Kesin sonuç veren tavsiye edebileceğiniz bir manyaklık varsa bebik için, herşeye açığım...baya bir çaresizm vesselam

öyle oldu ne yazıkki de bizden geri kalmaz çektiklerimizi çeken sorun yok yaneeee

ben gidemde şu karışımı yapem size fotoğrafını atmaya çalışem sonra denersiniz belkimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…