2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Ben Şişli Memorial a gitmistim o kadar istememe rağmen koymadilar iki tane. İlk denemen dediler üçüncü dördüncü deneme ya da 35 yaş üstünde koyuyoz dediler maalesef yaşım da 30

Baya bi ilaç varmış yalnız.. Tetradox prednol'ü benim doktorum transferden birkaç gün once veriyor. Acaba erken başlamak daha mı iyi? Ben de estrofem, coraspi, folidoce ve gonapeptyl iğne kullanıyorum şu an..Son adet tarihim 15 ekim...geçen transferimi adetşn 23. günü yapmışız, o da 6 kasıma denk geliyor...Benim doktorum Israel Aruh, geçen transferimi ben de irenbe de oldum, zaten donmuşlarım da orda şu an...Ilk transferimde iki tane koydurmuştum, ikinci de eşim tek ısrar etti diye tek koydurduk..şimdikinde mecbur yine 2 koydurcaz, aynı tüpte dondurmuşlar, aynı anda çözülecek, tekrar dondurulmuyormuş...Ikiz zor ama, iki tane koyuldu diye ikisi de tutacak diye bir durum yok, şansımızı arttırıyoruz diye düşünüyorum ben, nitekim benim iki yakın arkadaşım da 2 tane koydurdu, sadece biri tuttu

Canım ben ilk denememde idrar testi yapmadım, ikinci de yaptm, ikisi de pozitifti, ama değerlerim katlamadı, kimyasal gebelikti, inan ki ikisinde de aynı oranda üzüldüm Bu sefer yine yapıcam galiba...Geçen pozitifiminin test cubuğunu saklıyorum hala, manyak mıyım neyim? Ama görünce mutlu oluyorum nedense...

Can'ım bızım ıcın herşey normal bende dıgerınde hamıle olduğum halde ıdrar testı yaptım sırf ıkı cızgıyı görmek ıcın

Can'ım bızım ıcın herşey normal bende dıgerınde hamıle olduğum halde ıdrar testı yaptım sırf ıkı cızgıyı görmek ıcın
Di mi canım ya? O iki çizginin bizlerin hayatlarındaki anlamı, sadece yan yana iki pembe çizgicik değil ki...Umut, gelecek, yaşamak için bir sebep, hayaller, hayaller, hayaller...Belki de o yüzden atamıyorum bir türlü, "mutlu olmak için bir umut " benim için o çubuk...Yoksa düz bakarsak, üstüne işediğin pis bir plastik çubuk

aynen ben de pozitif çıkan test sonuçlarının hem fotolarını çektim hem de saklıyorum, o da dış gebelikti işte..

Ben de saklıyorum ama artık acı vermeye başladı. Bidaha sanki hiç o çift çizgiyi göremeyecekmişim gibi gelio, sonrada hep bir umut diye kendimi avutuyorum. Umut ışığımız hiç sönmesin kızlar biz de diğer insanlar gibi normal mutlu bir hayat sürelim aslında çok bişey istemiyoruz. Diğerleri istemeden bile oluo biz galiba çok istediğimiz için olmuo

Genetık tahlıller temız çıktı sebep bulunamadı tekrar rahım fılmı ıstedı o da temız çıktı hayırlısı artık
Ah bu sebepsiz seyler insanin son noktasi oluyor iste sebepsiz bisey olmaz yahu benim evde vardida atmosim ne ise yaradigini bilmeden meryem ana eli denesene bide ebusubyan muskasi yaptir tedbir bizden takdir rabbimden..

Sıkın dişinizi kızlar az kaldı mutluluklara hani tamam yasadiklarimiz gerćekten kolay seyler degil.ama.neler neler var inanin biraz feyz almakta fayda var hamd olsun bu gunumuze rabbim acisiyla imtihan etmesin kimseyede kaldiramiyacigi yuku vermesin
Herseyde bir hayir var inanin herseyinde bir zamani var
Tabiki emek vericez yipranicaz uzulucez sevinicez ama bizim evlatlarimiz cok daha kiymetlinolucak rabbim belki bunun kiymetini bilelim diye bize bu sinavi veriyor
Disardaydik az once bi arkadasimiz hamile daha yeni ogrenmis 5 haftalik falanmis ben kalbinin atisini duymadan bebek 6 aylikmolmadan hamileyim demem diyor rahat rahat 2. Cocugu olucak esimle ben birbirimize baktik kaldik cunku o aramadan sıp diye buluyo cocuklari bide bize sor cubuklar saklaniyor tahlil sonuclari saklaniyor kocaman olan gobusumun fotolari saklaniyor esimle oglunun aldiklari hamile tşörtleri saklaniyor hatta tsörtleri bugun aglaya aglaya kaldirdim hurca
Ne bileyim ya bazen umutsuzluga dusuyoruz evet ama inaninca olucak biliyorum komsum 16 yil sonra 8. Tup denesinde buldu bebegi hiç yılmadım diyo kadin ne kdr doktora gittiyse hepside umudun olmasin diyip.kestirip atiyorlarmis ama simdi 3 aylik kzı var 8. Deneme dilekolay bizler kimimiz daha baslamadik kimimiz 3 kimimiz 2. Yi denicez rabbim daha fazla sinamadan tez zamanda saglikli hamilelik azada noksansiz hayirli ugurlu saglikli sihhatli evlatlarimizi nasip etsin herseyin yolunda gitmesini saglasin dayanma gucu versin dher gece yatmadan ettigim dua bu rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin evlerimize şenlik nasip etsin tez zamanda saglikli sihhatli hamislik saglikli sihhatli evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin
AMİNNnnnn

Ami

Amin canım aminnnnn

bende hala adet olmadım aklım sürekli orda bugün alışveriş merkezinde kasığım anlık sızladı ve sızı midemi bulandırdı ve tamam dedim oldum ama yine sarı kahve arası leke gelmiş çok az, yarın öğleden sonra doktora randevu aldım galiba kist gerçekten...

Ah bu sebepsiz seyler insanin son noktasi oluyor iste sebepsiz bisey olmaz yahu benim evde vardida atmosim ne ise yaradigini bilmeden meryem ana eli denesene bide ebusubyan muskasi yaptir tedbir bizden takdir rabbimden..
Meryem ana elını duymadım ama subyan muskası annem yaptırdı ınş ıkı taraftanda caremıze bakıcaz yeterkı olsun

Ne güzel yazmışsın, ne güzel ifade etmişsin BIZ'leri...Ne denir bunların üstüne AMIN'den başka?

Bence kist degil hormon yüksekligi neyse yarin bi olsunda kötü bisey çikmasin insallah

Ne güzel yazmışsın, ne güzel ifade etmişsin BIZ'leri...Ne denir bunların üstüne AMIN'den başka?
Birbirimize destek olucaz yikildigimizda bizler birbirimizi toplicaz bazen insanin en yakinlari bile cok acitiyo canini ama biz birbirimizin neler hissettigini cok cok iyi biliyoruz burda olma sebebimizde bu sureclerimizi paylasalim bilgilerimizi paylasalim paylasalimki destegimizi saglayalim umudumuza umut olalim birbirimize bir isikda biz yakalim dualarimiz dileklerimiz bir insallah kavusucaz

Amannn gece gece costum ben yine yaws insanin aklinda 24 saat bir mevzu olmazki
Azcikda sallanan sandalyelere bakem ben gelecege yatirim amaćli

Oooo bisey kalmadi 30 una ister yap ister yapma ama dirayetli git guzelim sonuc ne olursa olsun kendini fazla yipratmak yok ilk hamis haberimiz senden olcak insallah

O çubuklar, o geleceğe yatırım amaçlı bakılan bebek eşyaları hepsi birer umut umutsuz da olmaz ki Gerçi hayal kırıklığı yaşayınca daha kötü oluyor ama ( ilkindeki ilaç tedavimde yaşamıştım benimde kimyasal oldu) inşallah bu sefer tutar. Gerçi benimde tek embriyo bakalım kısmet. İyi geceler kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…