- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Anaaaam..Çok heyecanlı, senin minik tutunmuştur şimdi sana annesi...Ne zaman test yapcaksın? Buranın ilk hamile haberini senden alıcaz insallah canımİyi yapmışsın canım onlar mı hep bizimle oynayacak birazda onlarla oynayalım
Benim ayın 19 unda transferim oldu şimdi bekliyorum canımAmin hepimizee
Canım sanırım senın de dondurulmuş transferın olacak...kac tane koydurcaksın, nerde olucak transfer? Hangi ilaçları verdiler sana? Amma soru sordumBugün histereskopi oldum sabahtan. Bir sıkıntı yokmuş, kısa sürdü sevindim.polip perde vs olmamssına. Çıkışta doktorum yeni ilaçlarımıda yazdı bol östrojen içeren. Bunun yanına vitamin ve coraspin. Başladık bakalım. 3 kasımda tekrar randevum var ve rahim kalınlığına bakılcak. 5-7 arası transfer olabilir dedi. Gene bu kadar ilacı görünce sinirim tepeme çıktı. Sanırım benim psikolojim göçtü artık. Hiç bir istemiyorum ve dayanamıyorum artık karın ağrısına ne sebeple olursa olsun.
Ayyy öyle demen bile nasıl heyecanlandırdı mutlu etti beniiAnaaaam..Çok heyecanlı, senin minik tutunmuştur şimdi sana annesi...Ne zaman test yapcaksın? Buranın ilk hamile haberini senden alıcaz insallah canım
Hiç denemedim ama :) Ana forum sayfasını geldiğinde Yeni Konu Aç a tıklarsan açabilirsin canımarkadaslar yenı konu baslıgı nerden acılıyor.
Canım benim ya..Heyecan iyidir, enerjini yüksek tut, pozitif ol hep emi?Ayyy öyle demen bile nasıl heyecanlandırdı mutlu etti beniiinşallah tutunmuştur canım kaçıncı günde tutunuyor acaba? Hemen paylaşırım sizinle haberi. Doktor ayın 30unda kan testi verebilirsin dedi 11. Günü ama... Hepimiz güzel haberlerimizi verelim inşallah
Canım benim ya..Heyecan iyidir, enerjini yüksek tut, pozitif ol hep emi?
Embriyo, döllenmeden itibaren 5-7 gün arası tutunuyor, yani 3. gün embriyosuysa transter sonrası 2-3. gün, 5. gün embrisosuysa transfer günü ve ertesi günlerde tıtunuyor
Güzel haberlerini alıcaz inşallah 30 unda.Idrar testi yapcak mısın öncesinde?
Gunaydın kizçeler...
Günaydın kızlar :) Benim dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu inşallah güzel haberlerle geliriz. Ayın 30 unda kan vermeye gitmeden önce idrar testi yapmayı planlıyorumgünaydın arkadaşlar
bence bu yasadıgımız surecı herkesle paylasmamalıyız. ne kadar cok kısıye anlatırsak o kadar cok yorum oluyor. ıyı nıyetle bıle yorum yapsalar,bu sızı yorabılır. aıleden bıle herkese anlatmamalıyız bence.
Benimde istemediğim halde çoğu kişiye yayıldıEvet sana katiliyorum. Ben bir tek annemlere söylüyorum. Diğer kişiler yanlış anlayabiliyor.
Günaydınn mutlu pazarlar canımGünaydın mutlu pazarlar kızlar
Ben de aynı şeyin düşünüyorum canım. Bu kez paylasmayacagim bura dışında kimseyle. Sen ne zaman haşlayacaksın tedaviye belli mi canım.Kızlar ben bidahaki denememi sizden başka hiç kimseye söylemicem ailemde dahil. Malum ilk kayıptan sonra bide tutmazsa yine üzülmesinler
Ben de aynı şeyin düşünüyorum canım. Bu kez paylasmayacagim bura dışında kimseyle. Sen ne zaman haşlayacaksın tedaviye belli mi canım.
Günaydın kızlar :) Benim dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu inşallah güzel haberlerle geliriz. Ayın 30 unda kan vermeye gitmeden önce idrar testi yapmayı planlıyorumhiç olmazsa bi nebzede olsa kendimi hazırlamış olurum. Belki de yapmadan giderim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?