- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.481
canım ben gelecek tüp bebek merkezine yaptırdım. Doktorum mete bey ve ekibinden çok memnu kaldım. 2. denememde oldu. şuan 6 haftalık hamileyimBen ilk denememi izmirde yaptrdm kimyasal oldu 2.yi akdeniz üniverstesnde yaptrdm 7. Haftada düşük yaptm malesef3. İçin nereye gitsem ne yapsam diye düşünyrm kara kara..ama il dışına çıkmak istemyrm.. Karar aşamasındaym yani canm. Sen hangi aşamadasın?
Cnm euro fertilda tonguc beye yaptirdim ben.sen nerede yaptirdinkarakiz61 selam antalyada hangi kuruma yaptırdın sakıncası yoksa
ben gelecek tüp bebek merkezine yaptırdım.Cnm euro fertilda tonguc beye yaptirdim ben.sen nerede yaptirdin
kaçıncı denemenCnm euro fertilda tonguc beye yaptirdim ben.sen nerede yaptirdin
Burda 3 kez yaptirdim .1 tanede donmus transfer oldum.hepsi kimyasal sonuclandi.yaptirmadigimiz test kalmadi.ben mete beylede gorusmeye gittim ama isinamadim orayakaçıncı denemen
Ben çok memnun kaldım. 2.denememde rabbim nasip etti. inşallah rabbim sanada nasip eder. neden ısınmadın. çok güzel ilgilendiler.Burda 3 kez yaptirdim .1 tanede donmus transfer oldum.hepsi kimyasal sonuclandi.yaptirmadigimiz test kalmadi.ben mete beylede gorusmeye gittim ama isinamadim oraya
Bilmiyorum cnm hem bana mesafe olarak cok uzak hastane.rabbim kucaginada almayi nasip etsin cok sevindim cnm .Ben çok memnun kaldım. 2.denememde rabbim nasip etti. inşallah rabbim sanada nasip eder. neden ısınmadın. çok güzel ilgilendiler.
rabbim sanada nasip etsin canım.Bilmiyoru
Bilmiyorum cnm hem bana mesafe olarak cok uzak hastane.rabbim kucaginada almayi nasip etsin cok sevindim cnm .
Bide bizim cok iyi uroloji doktoruna da ihtiyacimiz vardi.anadolu hastanesinin doktoru cok iyi bu konuda.kendi doktorumuzla birlikte calisiyoBilmiyoru
Bilmiyorum cnm hem bana mesafe olarak cok uzak hastane.rabbim kucaginada almayi nasip etsin cok sevindim cnm .
@mrym5579 o hiç belli olmuyır ben suresiz tedaviyi bırakmıştım ki şartlar bizi bune mecbur bıraktı kısmet diyelimDenizlilisrsy seni öylesine iyi öylesine içten anlıyorum ki bilemezsin birkaç aydır bu hisleri hissediyorum ve tedaviyi bırakmıştım oysa ve tam vazgeçtiğim noktada bu çıktı ortaya eşim diyor ki her olumsuzlukta vazgeç demek mi bu, işaret mi diye düşünüyordun ya işte sana vazgecme diye bir isaret bu diye dolanip duruyor. Ama biz bir çok kişide mevcut olan sebeplerden dolayı çocuk sahibi olamıyoruz ilahı tarafida var elbette ama normal yolla çocuk sahibi olanlarda belki de daha fazlası var ve bunlardan heccc haberleri yok. İşte tam bu noktada bizimkiler sebep bile olmuyor ve o zamanda diyorum ki herkes anne olacak diye birşey yok bende onlardanim galiba. Artık negatif olmasından da korkmuyorum sadece ne kadar hızlı bu durumu kabul edersen o kadar hayatıma adapte olacağım kötüyüm çünkü bir iki aydır sadece uyku ve yemek var hayatımda her iş eşime kaldı depresif bir haldeyim ve kolumu bile kaldırmak istemiyorum , şimdi yeniden başlamak çok zorr
Çok geçmiş olsun canım yaUmut yok bir ışık yok heves yok çaba yok hayat bomboş... Bugün okuldan çıktık yola devam ederken karşımıza aniden bir araba çıktı az kalsın kafa kafaya çarpışıyorduk arabayı kullanan arkadaş zor kurtardı bu sefer de araba takla atma ve devrilme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı ne yapacağımızı ne hissedeceğimizi bilemedik eğitim yolunda hayatlarımızı kaybedip gidecektik kısaca ve ben bugün çok daha iyi anladım ki gerçekten yaşamdan başka nefes almaktan daha önemli birşey yokmuş...
Ayyy maşallah maşallah canım ya... Allah razı olsunKizlar internetim bitmek üzere. 2 gündür giremedim.ozgskne2011 canim cok sukur bi sikinti yok, bugun keseyi gorduk, ins kalp atislarini da duyarim. Evet 2 konjmustu ama 1 tane var. Buna sukur, insallah saglikla kucagima da alirim bebisi. Insallah sizlere de nasip eder Allahim. Her namaz sonrasi sizlere ve isteyen herkese dua ediyorum. Evet insallah sirayla bebis haberleri alacagiz..
Umut yok bir ışık yok heves yok çaba yok hayat bomboş... Bugün okuldan çıktık yola devam ederken karşımıza aniden bir araba çıktı az kalsın kafa kafaya çarpışıyorduk arabayı kullanan arkadaş zor kurtardı bu sefer de araba takla atma ve devrilme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı ne yapacağımızı ne hissedeceğimizi bilemedik eğitim yolunda hayatlarımızı kaybedip gidecektik kısaca ve ben bugün çok daha iyi anladım ki gerçekten yaşamdan başka nefes almaktan daha önemli birşey yokmuş...
Kizlar internetim bitmek üzere. 2 gündür giremedim.ozgskne2011 canim cok sukur bi sikinti yok, bugun keseyi gorduk, ins kalp atislarini da duyarim. Evet 2 konjmustu ama 1 tane var. Buna sukur, insallah saglikla kucagima da alirim bebisi. Insallah sizlere de nasip eder Allahim. Her namaz sonrasi sizlere ve isteyen herkese dua ediyorum. Evet insallah sirayla bebis haberleri alacagiz..
benimde transferimin 8.günü son üç gündür çok adet ağrısı çekiyorum niye anlamadım ama yapacak bişey yok allah hayirlisini versinYa kızlar benim adet sancim varya offf normalmi dir normalde 21 de adet olmam lazımdı ondan mi acaba belimde çok agriyo
Ben 4+3 günlük hamileyim internetten bakıyorum normal diyo ama genede korkuyorumbenimde transferimin 8.günü son üç gündür çok adet ağrısı çekiyorum niye anlamadım ama yapacak bişey yok allah hayirlisini versin
aaaa hamilesin ne güzel o zaman benim umudum bitmesin agriyo demekkiBen 4+3 günlük hamileyim internetten bakıyorum normal diyo ama genede korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?