- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.501
Benim ilk gebeligimde de ağrım olmuştu doktor kese rahimde buyudükce baskı yapar normal demişti ben başka sebeplerden kaybettim Allah sana devamını nasip etsin kucağına alıp inşallahYa kızlar benim adet sancim varya offf normalmi dir normalde 21 de adet olmam lazımdı ondan mi acaba belimde çok agriyo
Amin canim doktorla konustum normal dedi korkma kan değerlerimde güzel yukseliyoBenim ilk gebeligimde de ağrım olmuştu doktor kese rahimde buyudükce baskı yapar normal demişti ben başka sebeplerden kaybettim Allah sana devamını nasip etsin kucağına alıp inşallah
Benimde agriyordu o zamanlarda ben 7 ci gun teest yaptım 9.36 ti cikti iki gün sonra bida yaptim 46.49 çıktı iki gün sonra bida 108 çıktı iki gün sonra bida 408 doktor yapma artık dedi haftaya sali keseyi gorcez inşallahaaaa hamilesin ne güzel o zaman benim umudum bitmesin agriyo demekki
ben Bahçeci umutta yaptırdım gayet memnun kaldım Bahçeci grubunun çok iyi laboratuvari varArkadaşlar merhaba ildisindan gelecem iki merkez arasinda kadim bahçeci fulya ve memorial şişli sizce hangisi
Teşekkür ederim ben fulya düşünüyorum muhtemel arastirmis yada duymussunuzdur onerilen bi doktoru barmi genelde hwpsi iyi gerci amaben Bahçeci umutta yaptırdım gayet memnun kaldım Bahçeci grubunun çok iyi laboratuvari var
Peki sizinde transfer optan 1 ay sonra mi olduben Bahçeci umutta yaptırdım gayet memnun kaldım Bahçeci grubunun çok iyi laboratuvari var
Teşekkür ederim ben fulya düşünüyorum muhtemel arastirmis yada duymussunuzdur onerilen bi doktoru barmi genelde hwpsi iyi gerci ama
evet yumurta toplandı sonra donduruldu diğer ay transfer yapıldı genelde hastanın durumuna göre aynı yöntemi uyguluyorlarPeki sizinde transfer optan 1 ay sonra mi oldu
Tesekkür ederimevet yumurta toplandı sonra donduruldu diğer ay transfer yapıldı genelde hastanın durumuna göre aynı yöntemi uyguluyorlar
bu sorunun cevabını verince çözmüş olacağız ama bebek sahibi olunca o da galiba...mrym5579 ne demeliyim.hiç bilmiyorum bu durum bizim hayatımızdan çalıyor ve zevk almamıza engel oluyor. Kabullenmek mi yoksa israrla üstüne mi gitmek iyi hiç bilmiyorum
yalnız değilsin canım dün akşam yalnızdım yine ağla ağla gözlerim şişti. eşimle de limoniyiz daha çok ağladım.Kızlar artık işimi evimi kişiliğimi çok fazla etkiliyor bu bebek çocuk meselesi işe kendimi veremiyorum eve kendimi veremiyorum eşime kendimi veremiyorum kendim desen aynaya bakmak bile işkence gibi geliyor resmen nereye kdr gidicek bu böyle
Tebrikler canım Rabbim sglikli bir şekilde kucağına almayi nasip etsinGünaydın bayanlar bugün transferimin 10. günü sabah dayanamadım test yaptırdım 70 çıktı sonucum hala rüya gibi geliyo inşallah devamİda iyi gelir
10. günse büyük ihtimal pozitif bence hemen bi kan ver varsa 8. gün bile çıkıyor kanda zatengunaydin hayirli cumalar bugun transferimin 10. gunu dayanamadim idrar testi yaptim. ikinci cizgi cikti. esteofemle progestan igne kullanıyorum, bunlar testi yaniltirmi???? tup bebek merkezini aradim tam net birsey demediler, sadece idrar testine guvenemeyiz dediler. cok kafam karisti
hayırlı uğurlu olsun inşallahGünaydın bayanlar bugün transferimin 10. günü sabah dayanamadım test yaptırdım 70 çıktı sonucum hala rüya gibi geliyo inşallah devamİda iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?