2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Ya kızlar benim adet sancim varya offf normalmi dir normalde 21 de adet olmam lazımdı ondan mi acaba belimde çok agriyo
Benim ilk gebeligimde de ağrım olmuştu doktor kese rahimde buyudükce baskı yapar normal demişti ben başka sebeplerden kaybettim Allah sana devamını nasip etsin kucağına alıp inşallah

ben kürtajdan sonra bugün 100.günde ilaçsız adet oldum ama az sanki. bide umutluydum sanki. sanırım artık daha da zor geçecek adet dönemleri bi kere oldu ya hep olmasını bekleyeceğim. üstelik haftaya doğum günümdü ama şimdi hiçbir şey ifade etmiyor

aaaa hamilesin ne güzel o zaman benim umudum bitmesin agriyo demekki
Benimde agriyordu o zamanlarda ben 7 ci gun teest yaptım 9.36 ti cikti iki gün sonra bida yaptim 46.49 çıktı iki gün sonra bida 108 çıktı iki gün sonra bida 408 doktor yapma artık dedi haftaya sali keseyi gorcez inşallah

mrym5579 ne demeliyim.hiç bilmiyorum bu durum bizim hayatımızdan çalıyor ve zevk almamıza engel oluyor. Kabullenmek mi yoksa israrla üstüne mi gitmek iyi hiç bilmiyorum
bu sorunun cevabını verince çözmüş olacağız ama bebek sahibi olunca o da galiba...

Kızlar artık işimi evimi kişiliğimi çok fazla etkiliyor bu bebek çocuk meselesi işe kendimi veremiyorum eve kendimi veremiyorum eşime kendimi veremiyorum kendim desen aynaya bakmak bile işkence gibi geliyor resmen nereye kdr gidicek bu böyle

yalnız değilsin canım dün akşam yalnızdım yine ağla ağla gözlerim şişti. eşimle de limoniyiz daha çok ağladım.
kürtajdan beri sigaraya başladı onun yüzünden çok kavga ediyoruz. ben zaten gülümsüyorum ama içim kan ağlıyor.
facebookta tüp bebek gruplarına katıldım akşama kadar onlardan başka bir şey okumuyorum iyice psikopata bağladık hep beraber. ne diyelim ki Allah sonumuzu hayır etsinn... isyan etmeden bekletmeden nasip eder inşallah

gunaydin hayirli cumalar bugun transferimin 10. gunu dayanamadim idrar testi yaptim. ikinci cizgi cikti. esteofemle progestan igne kullanıyorum, bunlar testi yaniltirmi???? tup bebek merkezini aradim tam net birsey demediler, sadece idrar testine guvenemeyiz dediler. cok kafam karisti

10. günse büyük ihtimal pozitif bence hemen bi kan ver varsa 8. gün bile çıkıyor kanda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…