2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Merhaba Hanımlar
Yemek Yarışması''Çorbalar'' kategorisinde oylamamız başladı.
Oyunuzu kullandınız mı?
Oy vermek için linki tıklayın Lütfen!!Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Ayyy aynı anda yazmışız çok sevindim canım Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Evet canım gittim iyi herşey şimdilik. Yat dinlen sakın kalkma dikkat et kendine bebeklerine. Kolay değil çoğul gebelik baya zor olur ama inşallah ve Allah in izniyle hiC birşey olmaz Allah korurum sizleri ama yinede dikkat et koru kendini

Ay ayy keseler görülmüş, pıt pıtlar dinlenmiş, keyfini çıkarın çok zor biliyorum ama ne olur en azından minumuma indirin kaygıları :)
böyle söylüyorum ama bende her kontrolde hemen iyi mi, kalbi atıyor mu diyorum hala, ilk zamanlar yogun bir kaygı durumu vardı her wcden önce dualar her çıkışta şükürler zamanla kontrol altına aldım bir nebze, deli gibi internette dolanıyordum, hep başkalarıyla kıyaslıyordum kendimi, guruplardan forumlardan çıkmıyordum psikologum.um yasak koydu bu konuda :) kontrol altına alabildim zamanla, keyfini çıkaramıyordum ki doya doya, günler geçmek bilmiyor ama anaa bir bakıyorsun yarıyı geçmiş aaa bir bakıyorsun 3 ay kalmış, tüm hamiş arkadaşlarım hepimiz yavrularımıza kavuşalım sağlıkla, tüm tedavi sürecinde olan arkadaşlarım, test günü bekleyenler herkes birbirine dua etsin, ve tümm dualar kabul olsun inşallahhh

Biliyoruz ki her hamilenin süreci çok çok farklı, bazıları 9 ay boyunca lekelenme hatta kanama yaşıyor, bazıları mide sorunlarından hastanelik oluyor, kimisi de hiç bu tip sorunlar yaşamıyor, hepimizin zorunu kolaylaştırsın Rabbim inşallah...

Bu topik bol hamiş haberleriyle dolsun taşsın :)

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

çok amin çok amin çok amin çok amin çok amiiinnnnnnn

aminn amin aminnnn rabbim isteyen dileyen kimsenin karnını kucağını boş bırakmasın bizde uzun bir süre daha tedavi yolu yok ne yazıkkim ne kdr beklicemiz belli değil psikolojimi toparlayamıyorum bir türlü maddi anlamdada eşimden destek yok tek başımda gögüsleyemicem şimdilik duruyoruz
zaten eşimin attığı kazığı sindirmemde baya zaman alıcak görünüyor dursun bakalım adam tedaviye para yok derken gitti kafasına göre sıfır araba aldı ya çıldırmak içten değil

o zaman ödesin beyefendi sıfır arabasını evini de geçindirsin sende psikolojini düzeltecek alışverişler falan yap kuzum

bizde çok ciddi problemler yok ama biaraya gelince problem oluyor. normal gebelikti. 2 negatif aşılamadan sonra tüp bebeğe karar vermşken doğal olmuştu. şimdi de eşim tedavi istemiyor bekliyoruz sadece. ama ben kendimi toparlayamadım psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum artık.
sabır deyip bekliyoruz, Rabbim nasip eder inşallah en kısa zamanda. keklik_58

Aynen canım aynı durumdayım seninle,eşim ilaç falan içmek istemiyor artık. Olacağı varsa olur diyor,tüp bebek kararı almıştık ama normal yolla olunca eşim tüp fikrine de uzak bakmaya başladı. Hele zaman geçsin bekleyelim yine olur deyip duruyor,kendini oyalıyor. Oysa ki beklemek insanı çoook yoruyor hele de hamile kalmış ama kaybetmiş birisi için. Ben hiç aşılama yaptırmadım çünkü normal ilişkiden pek bir artısı yok bana göre,zaten hamile kaldım diye artık rapor durumum da mümkün değil. Maddi ve manevi olarak toparlayıp tüp bebek yaptıracağız. öncesinde bütün araştırmaları yaptırmak lazım ama. Kürtaj olunca parçayı genetiğe gönderdiler ama bir sorun çıkmadı,demek ki sorun bizde. Geceleri yatağa giriyorum ama ağlaya ağlaya,elim sürekli karnımda yaşasaydı yavrum şimdilerde elim karnımda evladımı okşuyor olurdum diyorum,elimi karnıma koydukça içim çekiliyor. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhh.!!!

Hamile kalmak la raporun ilgisi yok yanlış biliyorsun çocuğun olmaması gerekiyor kızlar bu arada lütfen kocalarinizada folik asit içirin

Offf bu kocalar. Denizlilisrsy mrym5579 ve keklik_58 bende de vardı Birtane böyle. Tüp bebek tedavisinden kaçan. Ha gidip Denizlilisrsy seninki gibi araba almadı ama sunuda soylemeden edemiycem gerçekten çok düşüncesizce olmuş. Eşim hep ilk aşılama da oldu demek oluyor diyip 1 seneden fazla oyaladi beni. Yemeyi içmeyi kestim. Konuşmadım resmen hersey den vazgeçtim çunku biliyorum insan zevk alamıyor hiçbirşey den hayatındaki en önemli istegine en sevdigi insan engel olarak durursa karşısında. Ne demeliyim bilmiyorum dualarım hep sizinle kızlar.
J jasmine7676 beni. Karından görmedi henuz haftaşı ile alakalı galiba ama şunu dedi vajina baksam görebilirim belki ama seni rahatsız etmek istemiyorum tüp bebek hastasisin kolay değil şimdi hersey den korkarsin ama istersen bakayım dedi bende yilmisim vajina muayeneden haftaya kadar beklerim olmazsa o zaman bakarız dedim tamam dedi. Seninki tam olarak ne kadarlık oldu. Bu arada kızlar Crinone jeli aile hekimleri yazabiliyor ve devlet ödüyor. Dün akşam birı dedi bana daha yeni kimse bilmiyor dedi. Bende bugün gittim yazdırdım eczane önce ödemiyor diye israr etti bende yalan söyledim eczaci tanıdık var o söyledi dedim ikna edemieyince o kaç kere verdi dedim denediler en sonunda ve ödedi kutusuna bir sürü para veriyordum bu iyi oldu gidin yazdırın aile hekimlerine.

Ben agustostada yazdirmistim canım aile hekimime benim 6 hafta 6 günlük oldu banada bakabilir miyim diye sordu bende merak içinde oldugumdan bakalım dedim canım

Ben agustostada yazdirmistim canım aile hekimime benim 6 hafta 6 günlük oldu banada bakabilir miyim diye sordu bende merak içinde oldugumdan bakalım dedim canım
Seni çok iyi anlıyorum aslında bende çok meraktaydim ama sabır geldi üzerime ama haftaya karından olmazsa kesin baktırırim daha fazla sabredemem :)
Ben bu aile hekimi işini daha önce yaptım. Eczane geri çevirdi beni bugünde böyle oldu kafam karıştı.

Aman kendini kasma dıktan sonra vajinal muayenede birsey değil bizim bu kadar merakta olmamızda doğal hem duyduğum pit pitlara değdi :)

ben yaptımmı göze batar kendisi anası babası hepsi üstüme çöreklenir nereye dem vursam bilemedim hayırlısı git gide çöküşe gidiyorum
vallahi canım biz eşimle tüp bebek için biriktirmeye başladık bir süre önce. Arabamız eski biraz ama yetiyor şimdilik bize. Eşimle fikrimiz hep şuydu eğer tüp bebek yaptırmayıp normal yoldan bebeğimiz olursa arabamızı değiştiririz ama eğer tüp yaptırırsak araba değişimi bir kaç sene daha bekler diyoruz. Senin eşin tüp yaptırmamak için bahane uydurmuş bana kalırsa. Bence her şeyden öte senin onayın olmadan araba alması da ayrı bir sorun zaten. Şahsen benim eşim böyle bir şey yapsa taş üstüne taş koymazdım arabayı aldığına da bin pişman ederdim. Tüp bebekde kadın yoruluyor sıkıntı stres yaşıyor erkeğin yaptığı tek şey örnek vermek,tamam örnek vermek de kolay değil belki ama o kadar iğne ilaç kontrol hormonların yanında örnek vermek sinek ısırığı kalır bence.

Merabalar hamileleri tekrar. Tebrik ederim saglikli sihhatlice kucaginiza almak nasipolur insallah ben hala nonyedaboye naslamadim krndiminhazirda hissetmiyorum pskolojik olarakmesim vok istiyor ama bn korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan simdilik bekliyoruz bakalim.ne zamn kismet olacak

eeeee ben niye çöküntüye girdim diyorum bacım anla işte laf söylemeye kalktınmı karşıdan aldığın tepki basit ses yükselterek kendince kendini haklı çıkarıp üste çıkmak hele bide anası babasıda destek olunca kaç yani ortamdan bende salıverdim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…