- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.841
hay maşallah maşallahhhhhhhh bişey olmicak bak görürsün bu son sınavındı bu yolda dinlen bolbol iş kaçmıyo sonuçta kendine ve bebişine çok dikkat etKızlar ben kalp atışını duydum bugün. Ben bebeği 7 haftalık diye hesaplıyorum benim bebek 6+2 cikti ultrasona gore. Dün gecede benim biraz lekelenmem oldu rapor verdi pazartesiye kadar yatacağım evde.
Denizlilisrsy bu isiler hiç belli olmaz sen yinede dediğini yap bakarsın hamile.kalmışsın.
Benim geçen defa aşılama yla olan hamilelikte n önce 21.gün progesteronum 3 tu sadece ve o ay kaldım senelerce bana kilo ver kalırsın dediler 2 ay k.Valide ler bizdeydi 2 ayda 2 kere birlikte olduk ömrümün en kilolu halinde hamile kaldım 2 sene canhıraş cabala mıştık oysa hop attım kafadan ekim e kadar kilo vericem tüp bebek yapıcam derken bak noldu ya at kafadan savaşma seviş :)ah nerdeeee bacım nerdeeeeee hamilelk olsa rahim duvarı ince değil kalın olması lazım olmicak duaya amin deyip hayal kırıklığı yaşamamak lazım
Kızlar ben napcam yaahocaya zorla yazdırabildiğimiz ilaçlara cumartesi başladım estrofem,d vit3 iğnesi oral olandan ve bir de demir eksikliğim için ilaç vermişti kullanıyorum eşin rahatsızlanınca yine gelsin demiş eşime ama benim içime hiç sinmedi güvenemiyorum ne hastaneye ne personeline ne de hocaya ne yapcam bilmiyorum kafam karmakarışık eşim ısrarla devam edeceğiz orayı bırakmak yok burayı bırakırsan başka yerde hiç yaptırmam diyor moralim acayip bozuk geçtiğimiz cuma gününden beri bende şasırdım ne yapacağımı neye karar vereceğimi [/QU valla canım biz ne diyebiliriz ki eşini sen tanırsın ikna edebilir misin edemez misin yada tevekkül edip sabredip deneyeceksin bir kere burda o kadar doldurma kendini o doktorda kimbilir kaç kişinin kucağına yavrusunu almasına vesile olmuştur.
Benim geçen defa aşılama yla olan hamilelikte n önce 21.gün progesteronum 3 tu sadece ve o ay kaldım senelerce bana kilo ver kalırsın dediler 2 ay k.Valide ler bizdeydi 2 ayda 2 kere birlikte olduk ömrümün en kilolu halinde hamile kaldım 2 sene canhıraş cabala mıştık oysa hop attım kafadan ekim e kadar kilo vericem tüp bebek yapıcam derken bak noldu ya at kafadan savaşma seviş :)
işte bu sorunun değerlerle şunla bunla bir ilgisi yok Allah verecekse gönderiyor kendiliğinden yada birilerini buna vesile kılıyor o yüzden dedim ya kafayı boşalt hayattan tad almaya bak savaşma seviş :)Bu tam anlamıyla mucize işte ablam da bende umut yok hiç umutlanmayada niyetim yok olursa rabbimden olmazsa rabbimden teslim olmuş durumdayım artık zor yanii
ayrıca progesteron 5,19 fsh 1,73 estradiol 160 çıktı ablam olmazki bu değerlerle çok normal adetin yeni bittmiş diyo adam hala bide dün öğlen sonucu göstermeye gittiğimde yanımdaki kadında hamile olduğunu öğrendi gülsemmi ağlasammı bilemedim
işte bu sorunun değerlerle şunla bunla bir ilgisi yok Allah verecekse gönderiyor kendiliğinden yada birilerini buna vesile kılıyor o yüzden dedim ya kafayı boşalt hayattan tad almaya bak savaşma seviş :)
Denizlilisrsy canım bak vuudun yenı adet bitmış gibi yasıyorsa zaman bırka gun içnde yumurtlamaya geceektir. burda bır suru seyler okuduk degıl mı bakarsın ge dollenme olur bir sey olur. olmazsa birsey degısşmez ama olursa hayalın gerçekleşir J jasmine7676 dedidiği gibi at kafandan herseyı tadını ıkar ılışkının Allah ısteyıne ılışkının saysısı yada zamanı farkeder mı
evet canım aynen bende öğrendiğimin öncesi gün dahil hoplamalı zıplamalı deli gibi spor yapıyordum ama tutunmuş minnakım çok şükür ruhsancım maşallah siz epey yol aldınız 3 ay var ne güzelDenizlilisrsy arkadaşlara katılıyorum bire bir yaşamadık mı bu konu başlığında mucizeleri, bizim minnak da nasıl tutundu ben hala şaşkınım psikoloji çok çok etkili rahim filmiydi yasaktı oydu buydu derken o ay sadece iki defa yakınlaştık eşimle (yumurtlama zamanı vs hiç hiç takip etmiyorumdum zaten tedaviden sonra) ve ben yine organik bebiş hiç beklemedigimden uzun zamandır yapmadıgım kadar iş yaptım ağır kaldırdım ve iğneler dahil bir yıgın ilaç kullandım (meger hamileymişim o sıra), tüp bebek tedavisi sonrası nasıl özenip sakındıgımızı biliyorsun :) bebişi ögrenince kullandıgım ilaçların bir listesini gösterdim dr.a dedim ben hamileyken bunları kullanmıştım bir şey olur mu, tutunacaksa her türlü tutunur dedi, tutunmayacaksa 24 saat ayaklarını dikip yat yine tutunmaz dedi
Olmaz olmaz dememeli yani, Allah büyük :)
evet canım aynen bende öğrendiğimin öncesi gün dahil hoplamalı zıplamalı deli gibi spor yapıyordum ama tutunmuş minnakım çok şükür ruhsancım maşallah siz epey yol aldınız 3 ay var ne güzel
Denizlilisrsy arkadaşlara katılıyorum bire bir yaşamadık mı bu konu başlığında mucizeleri, bizim minnak da nasıl tutundu ben hala şaşkınım psikoloji çok çok etkili rahim filmiydi yasaktı oydu buydu derken o ay sadece iki defa yakınlaştık eşimle (yumurtlama zamanı vs hiç hiç takip etmiyorumdum zaten tedaviden sonra) ve ben yine organik bebiş hiç beklemedigimden uzun zamandır yapmadıgım kadar iş yaptım ağır kaldırdım ve iğneler dahil bir yıgın ilaç kullandım (meger hamileymişim o sıra), tüp bebek tedavisi sonrası nasıl özenip sakındıgımızı biliyorsun :) bebişi ögrenince kullandıgım ilaçların bir listesini gösterdim dr.a dedim ben hamileyken bunları kullanmıştım bir şey olur mu, tutunacaksa her türlü tutunur dedi, tutunmayacaksa 24 saat ayaklarını dikip yat yine tutunmaz dedi
Olmaz olmaz dememeli yani, Allah büyük :)
gunaydin eger ben hamile kaldiysam sende hamile kalirsin once buna inan sana uzun uzun yazmak istedim neden bilmiyorum ben 4 senedir kesintisiz catlatma yumurta takibi asilama ve tup bebek tedavisi gorup artik kan vermekten ilac icmekten karnimi delik desik etmekten o kadar yoruldum ki sebepsiz infertilite denmisti bana yapmadigim sey kalmadi en son bir doktora gittim ve su cumleyi kurdum hic bir tedavi gormek istemiyorum sadece yaptirdigi tahlilleri gostermek icin geldim dedim dr bana kardiyovasküler risk paneli ve kromozom testlerini yaptir dedi yine nefretle kan vermeye gittim kendimce bunda da sorun cikmiycak diyodum o sirada testler icin kostururken ve ailevi bi cok sıkintiyla bogusurken 2 kez iliski yasadik eşimle ve ben her defasinda 1 saat ayaklarim havada yatardim bu sefer unuttum 2 iliskiden sonrada yikandim 10 nisan adet tarihimdi 25 nisanda test sonuclari goturecektim doktora 11 nisanda adet olmadim 12 si yok 13u yok esim cok israr etti git test al diye of dedim bosuna gidicem eczaneye dedim testi aldim 1 pakette sigara testi yaptım sonuc pozitif inanmadim aksam kan verdim 1080 cikti beta hcg suan 8+3 sana tavsiyem su kafani bosalt lutfen bana da soylediler hep kolaymi diyodum ama Allah iste o ailevi sıkintilar bile hayır icinmis bol dua et umarim hayirli haberini alirimben de bugün devlette bi doktor duymuştum ona gittim hani devlet hastanesindeki doktorlar konuşmazya adam ne kdr yoğun görmeniz lazım ama sabah gelen hastayı hatırlıyor ve uzun uzun anlatıyor herşeyi bana hareket probleminiz var evet ama bence sen sebepsiz olan gruptasın ve bu en kötüsü dedi hala adet olmadım karından kontrol etti adetin yeni bitmiiş görünüyor rahim kalınlığın incecik dediama bend aha adet olmadımki hormonlara baktırdı prolaktin yüksekliğinden şüphelendi onun sonuca normal çıktı turlusal yazdı 1 hafta bekle allahın mücizesi belli olmaz hiç birşey dedi gene adet olmazsan tahlil yaptır sonucu pozitif olursa yine gel negatif olursa turlusala başla adetin sökülsün sonrada klomene başla dedi adetin 5. günü günde 3 kere 9. günü yine kontrol ben klomen kist yapıyomuş bende çok zaten istemiyorum dedim içinde 1 tane b,le kist yok kim diyo sende kist var diye dedi ben şokkkk!!
o kdr ağır ilaçları kullanmışsın onlar kist yapmıştır o kullandığın iğnelerin etkisi yüzde 200 se bu ilaç onların yanında çok masum yüzde 2 etkisi hiç birşey yapmaz dedi bakalım artık
umut yok ama boş durmaktan iyidir sanki
gunaydin eger ben hamile kaldiysam sende hamile kalirsin once buna inan sana uzun uzun yazmak istedim neden bilmiyorum ben 4 senedir kesintisiz catlatma yumurta takibi asilama ve tup bebek tedavisi gorup artik kan vermekten ilac icmekten karnimi delik desik etmekten o kadar yoruldum ki sebepsiz infertilite denmisti bana yapmadigim sey kalmadi en son bir doktora gittim ve su cumleyi kurdum hic bir tedavi gormek istemiyorum sadece yaptirdigi tahlilleri gostermek icin geldim dedim dr bana kardiyovasküler risk paneli ve kromozom testlerini yaptir dedi yine nefretle kan vermeye gittim kendimce bunda da sorun cikmiycak diyodum o sirada testler icin kostururken ve ailevi bi cok sıkintiyla bogusurken 2 kez iliski yasadik eşimle ve ben her defasinda 1 saat ayaklarim havada yatardim bu sefer unuttum 2 iliskiden sonrada yikandim 10 nisan adet tarihimdi 25 nisanda test sonuclari goturecektim doktora 11 nisanda adet olmadim 12 si yok 13u yok esim cok israr etti git test al diye of dedim bosuna gidicem eczaneye dedim testi aldim 1 pakette sigara testi yaptım sonuc pozitif inanmadim aksam kan verdim 1080 cikti beta hcg suan 8+3 sana tavsiyem su kafani bosalt lutfen bana da soylediler hep kolaymi diyodum ama Allah iste o ailevi sıkintilar bile hayır icinmis bol dua et umarim hayirli haberini alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?