2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Allah yardimcin olsun 3 kisiyel birden mucadele gibi birsey seninki de insallah Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

vallahi canım benim eşimin ailesi bana karşı öyle bir şey yapamaz,aksine eşim biraz savurganlık edecek olsa (ki hiç öyle para harcayan bir erkek değildir) kayınvalidem görümcelerim kaynım hemen müdahale eder bana bırakmaz bile. Eşimde maaşı alır kredi taksitimizin parasını ayarlar harçlığını alıp kalanını bana verir,ben de evin ihtiyaçları faturalar falan onları ayarlarım. Evin ekonomisti benim çünkü. Peki eşinin ailesi tüp bebek yapma fikrinize ne diyor, bak benimkiler geçen seneye kadar korunduğumu sanıyorlardı bir kaç kere laf söyleyecek oldular hadi çocuk yapın falan diye,kayınvalidem bir gün dedi ilaç içe içe kendini kurutur sonra dr dr gezersin çocuğum olmuyor diye bırak ilacı dedi ve ben şooook,o ara sağolsun eşim dedi anne bende sorun var çocuk o yüzden olmuyor korunma falan yok diye,ondan sonra kayınvalidem bebek soranlara benden önce atıldı borçları var hele biraz rahatlasınlar diye.

valla güzelim daha şimdi kayınvalidemle konuştum cumalaşmak için aradım napıyosun sen paranı biriktirip yaptırsana çocuğunu diyo hala oğullarına laf kondurdukları yok napıyım ben biz evlendik evleneli keselerimiz aynı daha doğrusu benimki ortak onunki ayrı hoş faturaya falan karışmam ama kuruş kuruş harcadığım paranın hesabını veririm ama o vermez savurganlıksa asla savurgan değşldir inadına yaptı araba işini çok bunaltıyormuşum çocuk çocuk diye bunalıyor çünkü tuzu kuru ilk evliliğinden çocuğu var benim gibi eksikliğini hat safada hissetmiyor çünkü benim gibi hat safada emek harcamıyor çünkü benim gibi hat safada acı çekmiyor maddi yada manevi ona inat yaptı yani daha binmedim arabasına 15 günü geçti araba geleli çıldırıcam ya görmeye bile tahammülüm yok

Kuzum benim ya kıyamam sana... Vallahi böylelerini görünce sinir küpü oluyorum. Sizde sorun neydi canım???

Benim bi is arkdasim var canim abla 3t yasinda eside oo civardadir bnm arkds adaminnikinci evliligi ve ilknevliliginden cocugu barmis bitane simdi arkdsimda doktora fln gidiyor çabalıyor olmuyor bide eain gelsin diyorlarmis oda sabirim cocugum oldu bnde bi problem yok diye gitmiyor herkesin farkli bi hayati var iste

Ayy cuma cuma sinirim bozuldu resmen Allah böyle konuşan, karşısındaki eşiyle empati kuramayan kocaları nasıl biliyorsa öyle yapsın ne demek ya benim önceki evliliğimden çocuğum var bundan da olur bende sorun yok demeler.kayınvalidelerin gelinlere çocuk sormaları,oğullarına kusur bulmayı bırakın onları hep haklı görmeleri kusurlu olan biri varsa onun gelin olduğunu söylemeleri Allah'ım sen bilirsin nasıl biliyorsan öyle yap art niyet taşıyanları İnşallah. Denizlilisry canım sıkma canını herşey olacağına varıyor Allah'ım büyük elbet bizim gibi olanların gönlümüzün muradını verecektir yaşadığımız sıkıntıların hepsi bizlerin sınavı İnşallah hayırlısıyla atlatıcaz bu sıkıntıları.

AMAN BEN takmamaya çalışıyorum artık yoksa bigün hık diye ölücem içimdeki sıkıntılardan herşey olacağı yere varıyor sonuçta bazende kabullenmek gerekiyor hayatı olduğu gibi
Kesinlikle canim bnde bi zamnlar cok atreslo herseyi kafama takip üzülüyordum herseye stres yapıyordum ama simdi hic umursamiyorum düşünüp basimi agritmiyorum

AMAN BEN takmamaya çalışıyorum artık yoksa bigün hık diye ölücem içimdeki sıkıntılardan herşey olacağı yere varıyor sonuçta bazende kabullenmek gerekiyor hayatı olduğu gibi
Hep dualarimda olacaksın. Sende herşeyi Allah a havale et kuzum. İlahi adalet denen terazinin dengesine inanirim. O arabaninda senin eşinın de sevgili paranı biriktir diyen kayinvalidenin de vardır mutlaka karşılıkları. Bu olanların vardır sebebi ve biran karşına çıktığında sende boyleyken böyleydi oh ne iyi oldu dersin. Yine de sabret madem alınmış araba güle güle kullansın. Binmeye binme için nasıl rahat edecekse öyle yap. Sen çok güçlü kadınsın bunlar ne ki hepsinin üstünden gelirsin Allah in izniyle. Kafaya takip sağlığından olma yoksa ne paranın nede bu hayirsizlarin sana faydası olmaz.

Kızlar bugün Ankaradaydık Başkent hastanesinde Göğşen hocaya randevumuz vardı tedaviye Ankarada devam etmeyi istemiştik buraya da tavsiye üzerine karar vermiştik ama hicbir şey istediğimiz gibi gitmedi hocanın hastaya karşı tavırları yanındaki personellerin insanları azarlar gibi konuşmaları gördüğümüz muamele berbattı Allah nasıl bilirse öyle yapsın Allah kahretsin hepsini nerden geldim buraya dedim ağlayarak çıktım hastaneden resmen dalga konusu edildik ciddi bir şekilde ilgilenilmedi bizimle verdiğimiz para çektiğimiz yol yanımıza eziyet olarak kaldı hepsini Allah'a havale ettim.

Tatlım bide anatolia tup bebek merkezine gitseydiniz oraya kadar gitmişken. Ben hersey den memnundum. İki tedavim oldu ikisinde de gayet iyilerdi. Takma kafana para verdikten sonra merkez mi yok Allah aşkına bosver

Evet kızlar özel başkent hastanesi ben hiç memnun kalmadım bir de 5saatlik yoldan gitmiştim hiçbir şey beklediğim gibi olmadı doğru söylüyorsun ozgursakine arkadaşım para verdikten sonra merkez mi yok.aslında biz ilk tedaviyi devlette fakültede yaptıracaktık eşimin lüzumsuzluğu işte her birsey diyene inanma huyu var maalesef ama artık bildiğim yoldan gideceğim arkadaş bu da bana iyi bir tecrübe oldu.

Birde doktorlar stresten uzak durun tedavi surecinde derler kendi paramizla rezil oluyoruz asil onlarin bizim pesimizden kosmasi gerekirken para icin bizler mecbur birakiliyoruz sen genede sakinligine dvm et canim yumuslar stresten etkilenmesin allahim her zmn karsimiza iyi insanlari cikarsin insallah

umitsuz kar tanesi hayırlı ol

Teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için tedavi sürecinde kesinlikle stresten uzak durmamız gerekiyor fakat doktorlar, ilaçlar yüzünden daha çok stres yapıyoruz yapıyorum olduğumca sakin bir karaktere sahibim ama bazen olaylar beni çileden çıkarıyor istemsizce ağlamaya başlıyorum en sonunda da amaaan boşver tedaviyi falan diyorum kendi kendime daha ilk tedavi beni bu kadar yıpratacaksa sonrakilere nasıl katlanacağım Allah'ım diyorum sabır diliyorum kendime dua ediyorum herkese ve içinde kendime de Allah'ım bu zorlu yolda hepimizin emeğini dolu eylesin kucaklarımızı doldursun İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…