2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

inaniyorum sende biraz aklını dağıtacak bir seyler yaparsan iyi haberlerini paylaşıcaksın

hepimiz bir yumurta ve bir spermden olduk olacağı varsa olacak bunu hiç unutmamak gerekiyor doktorların söylediklerine vs takılma hayırlısıysa olması için dua et

Hayırlı ramazanlar hepinize. Çok doluyum çok kötüyüm . Bir ay önce tedaviye başlamak için ilaç raporu çıkarttım onun için uğraştım baya sonra bi tanıdığım doktor tavsiye etti özel hastanede ustelik evime çok yakın yürüme mesafesinde ilk muayene de her şeyi konuştuk doktorla ilaç raporum olduğu için ilaclarimi da yazdı doğum kontrol hapini başlamamı söyledi sadece doğum kontrol hapini aldım ilaçları alamadım yanımda o kadar para yoktu eşime söyledim isteksiz bi şekilde yarın alırız dedi rapor yazıldığı için üc gün içinde almamız lazım çünkü ikinci günü işten dönüşünü bekledim gittik eczaneye bi iğne yokmuş stokta doktora gidin onun yerine geçen başka bi iğne yazsın dedi eczane geç olduğu için gidemedim doktora tabi o akşam benimle çok tartıştı eşim tedaviden vazgecirdi para konusunu hiç düşünme derken para vermek istemedi bekle dedi baya tartıştık işte ağlaya sizlaya vazgeçtim tedavimden. Oysa bu sefer çok umutluydum nasip değilmiş diyorum şimdide ama kalbim çok kırıldı neden bekliyim ki yaşım 30oldu bana hiç bi tedavimde de destek vermemişti bütün yük hep benim omuzlarimdaydi o sadece gelmesi gerekirken geliyordu o kadar. Artık sadece dua edebiliyorum. Bütün hayallerim yıkıldı. Birilerine söylemem lazımdı içimde tuta tuta mahvoldum. Doğum kontrol hapini iki gün içip birakmistim çok etkiliymis aradan dört gün geçti hastalandım. Normal zamanda iki uc damla gelir o kadar simdi baya geliyor. Sizlerden güzel haberler okudukça içim ferahliyor o zaman diyorum ki bir kişi daha anne oldu inşallah Rabbim isteyen çabalayan herkesin emeğini karşılıksız bırakmasın.

Eso27eso canım sıkma canını hersey olacağına varıyor inan bende seninkine benzer sıkıntılardan geçiyorum zar zor ikna oldu benim eşimde tedaviye aksilik üstüne aksilik geliyor inan bugün hastaneden çıkınca hüngür hüngür ağlayasım geldi neden bilmiyorum tedavim olmayacak gibime geliyor Allah'ım ne verirse hayırlısını versin ümidini yitirme Rabbim mucizelerimizi en kısa zamanda versin İnşallah.

Unutma ki her şerde vardır bir hayir. Mutlaka bununda altında vardır yatan bir sebep. Çok zor bu süreç seni anlıyorum ama dua et mübarekgünlerin hayrına Rabbim gönülden edilen hiçbir duayı geri çevirmez.

Kızlar ben geldim.
Ne zamandır yoktum çünkü bulantı bulantı ve bulantı. Klozetin başından kalkmıyorum desem yeridir. Şikayetci miyim asla.benim ufaklık iyiymiş. 12 mm olmuş. Ama bir bulantı yapıyor aman Allaha im. Hiç yiyemiyoRum yediğim ide çıkarıyorum ama canı sagolsun.bende dün yasadigim beni çok üzen bir olayı anlatmak istiyorum belki derdin bumu diyeceksiniz ama çok üzüldüm
Bizim okulda çocuklara kahvaltı çıkıyor. Ben bu sene doktor izin vermediği için oruç tutamadım. Bir hoca ile ben kahvaltı yapıyoruz haliyle ama ben yaptigimi çıkarıyorum o ayrı. Birgün önce kahvaltı tabağı koymamışlar gittik aldık ve mutfak personeli bunu gördü ters ters baktı haklılardır oruç kafası dedim geçtim. Dün sabahta bir kahvaltı tabağı hazırlamışlar size inanın abartmıyorum arkadaşla bize tepeleme belki 3 yada 4 kepçe patates koymuşlar. Mesajı anlayın artık. Gittim tabağı önlerine koydum bunların bu memleketin açı ben değilim oruç benim üzerime farz değil çünkü hamileyim bunu yapan arkadaş sadece midesi ile değil kalben oruç tutsun.dini vecibelerimi biliyorum hesabım. Allah a, açın kitabı okuyun hamileye hastaya oruç farz değil, bu saatten sonra bunları ben ogretmeyecem size dedim çıktım ordan arkamdan yapan terbiyesiz diyor ki yemiyorsan çocuklara verirsin demiyor ki hocam yanlış anladin falan. Birde meğerse bir gün önce ameliyat nedeniyle tutamayan arkadaş biz tutmuyoruz öle ters ters bakmayın ben midemden ameliyatliyim demiş benimde hamile olduğumu söylemiş. Ona rağmen.
Neyse.
Sizleri çok özledim
Siz nasılsınız biraz okudum yapılanları, neler yaptınız nasıl geçiyor ramazaniniz

Anadoluda Allah ve kul arasına girmek herkesin kendine hak gördüğü manasız bir gelenektir sen ve minnak iyi olsun gerisi boş canım benimde bulantı m çok ama çıkamıyorum haftaya çarşamba kontrole gidicem şu memlekette seminer yazısı çıkarsa kocayı gonderip bende Anama post u sericem :) kalkıp gene sahur hazırlıyorum eşime her iftarda günlük yemek yapıyorum yoruldum valla

Valla yaptıracağın tetkikleri n günleri var adetin 3.günü 21.günü eşinin 3 tane spermiyogrami olcak vs sen git yaptıracağın yerle konuş ilaçlara 800 tl ödedim ben

Ay canım sen bu halinle esi nemi bakıyorsun. Aslında esin sana bakacak o zaman sen kaç annene gerçekten. Bizde mecbur benim ki yapıyor herşeyi. Dün bana diyorki ben hamilelikte bulanti nin bir iki ogurmeden ibaret olduğunu sanırdım sen klozet ile bütünleştin. Bende dedim zaten benden tık yok çarene bak ama sağolsun bir iki söylenince halimize görünce sağı solu topluyor yemek ler kotu ama onuda zaten yiyemedim için pek farketmiyorum.

ortalık süpürme çamaşır asma ütü vs o yapıyor ama yemek ben yapmazsam aç aç oruç tutar yada sürekli makarna bulgur pilavı yer :) bende ona kıyamıyorum

Amin inşallah Allah razı olsun

Kızlar salı günü sabah opum olacak ve ben çok korkuyorum duyduklarıma göre tedavinin en can alıcı kısmı bu bölümmüş sanırım büyük bir sınavdan geçeceğim çok heyecanlıyım bir yandan da tedirginim sizce opu öncesi neler yapmalıyım işlem toplam kaç dakika sürüyor kaç dakika anestezi uyguluyorlar hiç acı ağrı hissedilmiyor mu işlem sonrasında dinlenme olacak mı bu konularda beni aydınlatır mısınız arkadaşlar?

Canım benim bu yolda her yaşadığımız büyük bir sınav Allah sabır versin hepimize. Öncelikle nickinde olduğu gibi umutsuzluğa düşme ve pozitif düşünmeye çalış. İşlem çok uzun sürmüyor anestezi altında olduğun içinde hiçbir şey hissetmiyorsun. Çıktığın zaman belki hafif bir sızı olabiliyormuş ki ben ikisinde de hissetmedim. Anestezi aldığın için bir süre dinlendiriyorlar. İnşallah güzel haberlerini alırız canım

Hic korkma sen hiç birşey hissetmeyecen uyutuyorlar işlem bitince seslenip uyandırıyorlar ve bir süre de anestezi etkisi geçene kadar dinleniyorsun zaten 20 dk falan geçiyor etkisi.ben hiç ağrı sizi falan hissetmedim ama ne olur ne olmaz diye ped koydum hiç leke bile olmamis

Kızlar opudan çıktım şimdi bayağı zor oldu anestezi beni pek uyuşturmadı sanırım şuan kasıklarımda sancı ve batma şeklinde çok ağrı var biraz da kahverengi kanama oldu ve devam ediyor biraz dinlendikten sonra eve gidebilirsiniz dediler yeni ilaç ve iğnelere başlayacağım ağrı ve kanama normal mi sizce ne yapmalıyım?

Kızlar bir de doktor 6 yumurta topladığını söylemiş eşime sizce bu sayı iyi mi?
Önemli. Olan kalitesi canım..seni ararlar. Benim 2 tane kalmıştı kalite iyiydi çok şükür inşallah seninkiler de kalitelidir ve dölleyip gelişirler. Kanama normal de keşke Merkezde ağrım var deyip merak ettiklerini sorsaydın için daha rahat olurdu. Sen yat dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…