2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

evet öyle, bugün öğlen yada 1 saat sonra filan gidip kan vereceğim akşamı bekleyemeyeceğim artık.

Ne yaptınnn, benim ilk idrar testim de baya silikti, inşallah güzel haberlerle geleceksin, çok heyecanlandım, dua ediyorum inşallah minnak tanen seninledir ve sağlıkla doğar arkadaşım.

Canım benim ne denir ki, dilerim tez zamanda toparlanırsın, dilerim tez zamanda duaların kabul olur, yeni gördüm yazdıklarını, dua edelim bol bol mübarek günlerde

ruhsan sen nasılsın

İyiyim gün yaklaştıkça heyecanın dozu artıyor tabi ki, gebelik diyabeti çıktı yaklaşık 3 haftadır diyetteyim, diyetle kontrol altına aldık çok şükür şimdilik insulune gerek görülmedi, diyete doğuma kadar devam, zaten kilo alamamıştım diyetle aksine kilo veriyorum, ctesi kontrolumuz var inşallah bebeğimizin kilosu iyiyse kilo vermek de benim için dert değil zaten, önceki kontrolünde gelişimi gayet iyiydi, klasik gebelik etkilerini yaşıyorum tabi kramplar, bel ağrısı vs ama şikayetçi miyim, asla değilim, ufak ufak eksiklerini tamamlıyoruz, senin nasıl gidiyor, kaç haftalık oldu bebiş

maşallah size bizde 12 haftalık olduk ense kalınlığına bakıldı bugün normal gelişimi de öyle diğer test sonuçları 2 hafta sonra çıkacak şimdilik iyi gidiyoruz bakalım

Kızlar ilk deneme başarısız olduktan sonra nedenini bulabilmek için hangi testleri tahlilleri yapıyorlar bildiğim genetik tahlilleri ve pıhtılaşma testi var başka hangi testler yapılacak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Bir de bu testleri nerede daha iyi yaptırabiliriz?

O nedir ya ok canım üzülmek yok hayırlısı için dua et kasıma kadar takma kafayı eşine folik ve omega 3 takviyesi yap mutlaka
öle pat diye negatf dedi. hep ik saat filan beklerdim 10dk sonra çıkınca şaşırdım zaten. o kadar kaptırmışım ki yine kendimi akşam eşime nasıl söyleyeceğimi bile planlamıştım. hepsi patladı içimde. nasip.
benim hiç olmayacak galiba kabullensem iyi olacak.

Kızlar çatlıyacam sinirden stresten yaa hala gelen giden yok hala rahatsızlığım yok ortada olumlu birşey de yok hep erkenden gelen adet bu ay gelmeyeceği tuttu offf bıktım yaa

Sonucun 10n dk.da çıkması ilginçmiş cidden, deme öyle hiç olmayacak diye canım, vakti zamanı vardır, her şer görünende bir hayır vardır, öyle düşünmeye çalış ne kadar zor biliyorum, ne kadar yıpratıcı onu da çok iyi biliyorum ama Allah'ın mucizeleri hiç ama hiç bitmiyor onu da çok iyi bilenlerdenim

umutsuz kar tanesi stres de etkiliyor olabilir gecikmeyi, ne yaptın bugun yeniden kan verecektin

inşallah canım, çok dua et bizlere

sen yinede bi test yap, güzel şeyler olacak.

EŞİM durmadı zaten gittik kan verdik geldik sallana sallana gittim giderkende dedim boşuna heycanlanma negatif çünkü 2 gün sonra adet olucam yarın gidip tedavi için konuşucam doktorumla bakalım ne çıkıcak bayramda geliyo ama olmadı geciktirici kullanalım dicem doktora adet gününü denk getirebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…