- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
HAYYYY ağzına sağlık ne güzel dedin bak bende rüyamda gördüm ki anca rüyamızda görüyos zaten annem arıyo hastaneden tahlil sonuçlarını aldık beta 6 çıkmış doktora gösterdik bir iki günlük yeni başlayan hamilelik var dediler diyo bende cevap veriyom anneme amaaaannnn nasıl olsa düşer benide kendinizide ümitlendirmeyin boşuna diye
teker teker dene zaman ve nakit kaybı yaşarsın ama hani olduda tutmadı diye söylüyorum pişmanlık yaşamıcaksan teker teker deneGünaydın Canımm..Benim başından beri aklımda tek vardı. Hiç çift düşünmemiştim. Doktor 2 ay önce çift olayını bir attı ortaya ondan beri kafam bulanık. Birde 35 e girdiğimi farkedince azcık panik yaptım. Son 4 günüm karar vermek için, prosedürü ona göre netleştirecek doktor.
rüyada bile bu kadar umutsuz oluyoruz yani.. arkadaşlar ben inanıyorum tedaviyle herkesin bebeği olabilir. Gerçekten buna tüm kalbimle inanıyorum..
anlıyorum seni çünkü süreçlerimizi biliyoruz birbirimizin, tüpe kadar bende oldu olacak der ümidimi kaybetmemiş halde devam ederdim kısacası bir şekilde motive olur toparlanırdım heyecanlanır hayaller kurardım içimde ama bu olumsuz tüpten sonra korkudan başka birşey hissedemez oldum ne hayalim kaldı nede heyecanım ve korkunun her kademesini yaşıyorum inan tüp için birşeylere çabslıyorum ama o kadar yorgun ve isteksizim kihemde ne umutsuzluk ..
tedaviyle bebeğe kavuşmak herşeyi çözse tamamda devamı var birde bu işin bi korkar oldumki ben sormayın ya
dün birde durup dururken ya doğururken ölürsem diye düşünmeye başladım yok yokkk kafa iyice gitti gari
anlıyorum seni çünkü süreçlerimizi biliyoruz birbirimizin, tüpe kadar bende oldu olacak der ümidimi kaybetmemiş halde devam ederdim kısacası bir şekilde motive olur toparlanırdım heyecanlanır hayaller kurardım içimde ama bu olumsuz tüpten sonra korkudan başka birşey hissedemez oldum ne hayalim kaldı nede heyecanım ve korkunun her kademesini yaşıyorum inan tüp için birşeylere çabslıyorum ama o kadar yorgun ve isteksizim ki
ya hiç olmazsa, ya olurda kalbi atmazsa ya kaybedersem ya şöyle yada böyle derken ah ahhhhh
Kızlar merhaba bende yeni üye oldum. Bende tüp bebek yaptırdım şuan dinlenme aşamasındayım ve 5 kasımda belli olacak çok endişeliyim acaba olur mu die düşünüp duruyorum iice psikolojim alt üst oldu çok duygusal hissediyorum kendimi bi belirti olur mu ki tutup tutmadığına dair
hadi hayırlısı olsun inşallah.Kızlar merhaba bende yeni üye oldum. Bende tüp bebek yaptırdım şuan dinlenme aşamasındayım ve 5 kasımda belli olacak çok endişeliyim acaba olur mu die düşünüp duruyorum iice psikolojim alt üst oldu çok duygusal hissediyorum kendimi bi belirti olur mu ki tutup tutmadığına dair
hoş geldinnn
aman diyim sakın belirti falan arama kendinide içindeki bebişide yorma rabbim hayırlısını ver de dinlenmeye devam et lütfen yıpratma kendini
Saol cnm inşaallah Allah ım hayırlı haber almayı herkese nasip etsinhadi hayırlısı olsun inşallah.
güzel haberlerle
boşver belirtiyi falan huzur içinde beklemeye çalış
inşallahhhhhh amiinnnSaol cnm inşaallah Allah ım hayırlı haber almayı herkese nasip etsin
İlk denememiz cnm eşimde sperm azlığı vardı baya azdı doktor başka türlü olmaz dediği için bi anda karar verdik ve başladık. Bendede polikistik over varmışinşallahhhhhh amiinnn
ilk denemenizmi sizin sorun neydi
Can'ım kafanı başka şeylerle dağıt tüp bebekte en zor süreç transferden sonrakı bekleme surecıdır kullandığımız ılac hormon ılacları olduğu ıcın takıntılarımız ıkı katına cıkıyoİlk denememiz cnm eşimde sperm azlığı vardı baya azdı doktor başka türlü olmaz dediği için bi anda karar verdik ve başladık. Bendede polikistik over varmış
2 transfer yapıldı doktor Allah ın izniyle senden gebelik bekliyoruz dedi ama bilmiorum genede bi korku var olmazsa die hayırlısı diyecez başka çare yok herşey Allahtan gelior
Demi galiba öle oluyor inşaallah hayırlısıyla olsun çektiğimiz sıkıntılara da değsin Allah ım emeğimizi karşılıksız bırakmasın inşaallahCan'ım kafanı başka şeylerle dağıt tüp bebekte en zor süreç transferden sonrakı bekleme surecıdır kullandığımız ılac hormon ılacları olduğu ıcın takıntılarımız ıkı katına cıkıyo
ay yok yatamadım ben ilk 3 gün zor dayandım, doktorumda zaten yırtdışında transferden sonra 15 dk ancak yatırıyorlar dikkatli ol yeter demişti belirli yasaklar vardı perde asmak yorulmak vs. şeyler. onun dışında ben evimde işimi yaptım ve iki tane 1500 parçalı puzzle yaptım o benim düşünmemi çok engelledi iyi geldiSürekli yatmaya falan gerek yok galiba sadece dikkat etmek gerekiyor siz yattınız mı sürekli ben yattıkça daha çok takıyorum
Ilk günler yatmanı tavsıye ederım iş felan yapma doktorlar illa yatın demıyolar ama bız yıne de dıkkat etmelıyız sonradan keşkelerle kendımızı uzmeyelimSürekli yatmaya falan gerek yok galiba sadece dikkat etmek gerekiyor siz yattınız mı sürekli ben yattıkça daha çok takıyorum
Kafanı dağıtacak bışeyler bul kıtap okumak gıbı benım ışıme yaramıştıSürekli yatmaya falan gerek yok galiba sadece dikkat etmek gerekiyor siz yattınız mı sürekli ben yattıkça daha çok takıyorum
Merhaba kızlar. Geçen gün biraz aşırı tepki verdim üyeliğimi iptal ettirecek kadarneyse ki tekrardan geri alınabiliyormuş tekrar burdayım. Yazdıklarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün kan tahlilimi verdim transfer gününü saymazsak aslında 11. Günüm ama doktorum vermemi söyledi. Değerim 7.37 çıktı... Kendisi konferansa gireceği için akşam görüşcez. Yardımcısıyla görüştüm. Negatif değil geç tutunmuş olabilir pazartesi tekrar kan testi değerine göre netleşecek. Hafta sonu dinlen ilaçlarını kullanmaya devam et dedi. İnşallah kimyasal gebelik vs değil de değerim yükselir. Durumlar ben de böyle. Buarada özlemişim valla siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?