- 31 Ağustos 2015
- 693
- 624
- 53
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Sağol canım inşallah değerim yükselir...inşallah hepimizin sonuçları güzel olurOlur bazen böyle şeyler neyseki dönmüşsün geriye hamişsin hayırlı olsun bak ne güzel bu bile büyük birşey inşallah herşey yolunda gidicek sen hiç üzülme
Bende meryem süresini okudum canım. 41 gün falan deniyordu. Benim geçti 41 hala da devam etmeyi düşünüyorum. Belli bir saatte okumuyorum ama... Adet günlerim hariç hergün okudum. İnşallah Allah kabul eder dualarımızı.Beklemek çok zor sonu güzel olur inşallah. Kanıtlanmış bir geçerliliği yok ama ben ilk günler yattım. Elektrik süpürgesi vs işler yapma uzanma.Öle yapmaya çalışıyorum ama ister istemez oluyor sabredicez hayırlısını isteyecez
Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Bide Size bi ricam olsun akşam namazıyla yatsı namazı arasında meryem suresiyle fetih suresi okununcada Allah ım yardım eder inşallah ben bu sureleri okumaya başladım ve hemen bişey sebep oldu doktora gittik tedaviye başladık Allah herşeye bi sebep veriyor umarım Allah ım dileyen isteyen herkese hayırlısından sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Hoşgeldin canım :) Hayırlısı olsun inşallahMerhaba kizlar ben de bu ay başlıyorum. Başka başlığa da yazdim ama baktim bu başlık da bana uygun dedim: ) hepimiz için hayirlisi ile pozitifi görmek ümidiyle
Merhaba kizlar ben de bu ay başlıyorum. Başka başlığa da yazdim ama baktim bu başlık da bana uygun dedim: ) hepimiz için hayirlisi ile pozitifi görmek ümidiyle
kızlar çok skıldım kendimden kaç gündür çalışmayıp evde oturunca ben solup gidiyorum abuk sabuk şeyler düşünüp depresyona itiyorum kendimi, kalktım bir duş aldım sabahta eşim sen iyi değilsin evde durmak yaramıyor seni akşam yemeğe çıkarayım dedi tamam demiştim ama sonra vazgeçtim aradım akşama evde yiyelim yemeği çerez falan al dedim tamam dedi ama önce itiraz etti senin içindi diye tabi dedim klasik bir yemek değil diyeanladı
güzel bir sofra kuracağım şimdi eşimde mesaj atmış spagetli yap diye çok sever onu yapacağım mumlar falan hazırlayıp birde romantik ortam güzel film kendimizi yaşıycam
hadi müsait olanlarda mutlu etsin kocişini belki organik aşk çocuğu olur bu gecenin hatırası, filmlerde öyle olur ya
Dikkat ediyorum bende yatıyorum ama öle çok değil. Teşekkür ederim beni dinlediğiniz için sizin yok mu şuanda bebeğiniz ben okumadım tam olarak direk içimi dökmeye başladım :)ay yok yatamadım ben ilk 3 gün zor dayandım, doktorumda zaten yırtdışında transferden sonra 15 dk ancak yatırıyorlar dikkatli ol yeter demişti belirli yasaklar vardı perde asmak yorulmak vs. şeyler. onun dışında ben evimde işimi yaptım ve iki tane 1500 parçalı puzzle yaptım o benim düşünmemi çok engelledi iyi geldi
Hoşgeldin CanımMerhaba kizlar ben de bu ay başlıyorum. Başka başlığa da yazdim ama baktim bu başlık da bana uygun dedim: ) hepimiz için hayirlisi ile pozitifi görmek ümidiyle
İlaçlara başladın mıMerhaba kizlar ben de bu ay başlıyorum. Başka başlığa da yazdim ama baktim bu başlık da bana uygun dedim: ) hepimiz için hayirlisi ile pozitifi görmek ümidiyle
Hepinize coook teşekkür ederim cümleten hayırlı uğurlu olur son olur inşallah canlarim. Yok canım adet olmayi bekliyorumİlaçlara başladın mı
Canim neler yaşadın bugüne kadar bilemiyorum ama ilk aşılamada kimyasal oldum hcg 100 olduğu gün kanamam başladı ikincide hcg takip et kese kalp atışı 2.kontrol de kalp atışı yok kürtaj ve kur5aj sirasinda ben gittim geldim sonrası çok okudum burda 5 aylık 9 aylık kaybedenler daha büyük acılar yaşayanlar diyeceğim oki 2.de dedimki beterin beteri varmış uzulmemen imkansız ama çokta üzülme kendini yipratmaKızlar şimdi doktorumla görüştüm. 20 üzeri olsaymış daha iyi olabilirmiş. Belki bu kimyasal olabilirmiş. Gene aynı sonpztesi gene beta hcg ne baktır dedi. Çok umutlu konuşmadı. Zaten 7.37 yi duyunca çok sevinemedim ki çok düşük değer şuan o kadar çok şey yazmak istiyorum ki ama kafamı toplayamıyorum...
ne demek canım sonuçta hepimizin derdi aynı.Dikkat ediyorum bende yatıyorum ama öle çok değil. Teşekkür ederim beni dinlediğiniz için sizin yok mu şuanda bebeğiniz ben okumadım tam olarak direk içimi dökmeye başladım :)
evet canım ilk oluşumlar belli oluyor ama ikinci kontrolde iyice netleşiyor benimki öyle oldu ilk kontrolde 2 tane dedi ikincide 3 olmuştu hiç bir işe yaramadı ama inşallah sen güzel sonuçlar alırsınkızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım ilaçları aldığımın 2. günündeyim. pazartesi günü randevum var. ilk kontrolde ne kadar yumurta oluştuğu belli oluoyr mu yoksa daha sonrada oluşuyor mu?
Sağol canım, benim bu ikinci olacak. İlki tüp bebek değildi sadece ilaçla tedavi görümüştüm değerim negatif çıkmıştı aşırı ve bitmeyen kanamam olunca doktorum ay sonuna doğru bir daha test istedi pozitif çıktı iki gün sonra yeniledi değer düşmüştü. Beterin beteri var Allah korusun diyorum ama şuan yeni öğrendiğim için biraz ağır geldi... Biraz zaman geçsin atlatırım sağol canımCanim neler yaşadın bugüne kadar bilemiyorum ama ilk aşılamada kimyasal oldum hcg 100 olduğu gün kanamam başladı ikincide hcg takip et kese kalp atışı 2.kontrol de kalp atışı yok kürtaj ve kur5aj sirasinda ben gittim geldim sonrası çok okudum burda 5 aylık 9 aylık kaybedenler daha büyük acılar yaşayanlar diyeceğim oki 2.de dedimki beterin beteri varmış uzulmemen imkansız ama çokta üzülme kendini yipratma
canım şuan içinde bulunduğun durum nedeniyle üzülmen çok normal çünkü bir beklenti içinde oluyoruz. ama belki bu hayırlısıdır çünkü ben boş gebelikten kürtaj oldum ve kalp atışı alıcaz diye gittik kürtaj masasına yattım burda birkaç arkadai var kalp atışı duyup kaybeden ve dış gebelik geçiren eğer kader böyleyse nasip değilse bırak böyle olsun öteki durumlar daha zor ve olacaksa tam olsun sağlıklı olsun.Kızlar şimdi doktorumla görüştüm. 20 üzeri olsaymış daha iyi olabilirmiş. Belki bu kimyasal olabilirmiş. Gene aynı sonpztesi gene beta hcg ne baktır dedi. Çok umutlu konuşmadı. Zaten 7.37 yi duyunca çok sevinemedim ki çok düşük değer şuan o kadar çok şey yazmak istiyorum ki ama kafamı toplayamıyorum...
amin cümlemize inşallahohhh maşallah allah muhabbetinizi arttırsın dert keder vermesin kimsenin yuvasına
inşallah organik bebiş senden gelir ilk önce
valla bizim 2 kez yakınlaşmamız oldu bu ay aklım çıkııyo dış gebelik falan olcak diye
Haklısınız canım bunları duyunca biraz kendime gelmem gerek diye düşünüyorum. Allah hepimize sabır versin. Teşekkür ederimcanım şuan içinde bulunduğun durum nedeniyle üzülmen çok normal çünkü bir beklenti içinde oluyoruz. ama belki bu hayırlısıdır çünkü ben boş gebelikten kürtaj oldum ve kalp atışı alıcaz diye gittik kürtaj masasına yattım burda birkaç arkadai var kalp atışı duyup kaybeden ve dış gebelik geçiren eğer kader böyleyse nasip değilse bırak böyle olsun öteki durumlar daha zor ve olacaksa tam olsun sağlıklı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?