Sevgili ablalar.. Biz dün kontrole gittik. Ayrıntılı ultrason raporu,şeker yüklemesi,ve indirect combos testimizim sonuçlarını götürdük. İndirect negatif çıktı. 7.ay aşısından yırttım :) şeker yüklemem de normal çıkmış çok şükür. Eşim bu konuda şeker yüklemeyi tavsiye etmeyenler var tereddütte kaldık dedi. Doktorumuzda bende tasvip etmeyenlerdenim bende yaptırtmıyorum ama 50 mg,bişey değil o normal olan ama saatlerce yapılıyo bide kesinlikle tasvip etmiyorum hiç bi hastamdan istemem dedi. Detaylımızın raporuna baktı onuda beğendi ama tekrardan kalp atışlarıyla kan akımına baktı ve bacak boyunu ölçtü. Ultrasona girdiğimde ezan okunuyordu doktor pozisyonu yüz üstü yatmış bacakları yoplamış dedi. Ayy secdelere varıyo benim oğlum dedim :) doktor dur resmini veriyim secde ederken dedi :) onu verdi bize :) bel ağrılarımı söyledim. Normal dedi ama biraz azaltmak için b12 verdi yok etmez hafifletebilir dedi. Yolculuğa izin verdi dikkatli gidin gelin dedi. Muayenehaneden çıktıktan sonra yavrumuza ciciler aldık :) bi tane kolsuz uyku tulumu 1 tane izci modelli kadife tulum bi tanede çıtçıtlı bady aldık beyaz zemin üzerine kahve rengi puantiyeli :) çok mutlu bi gün geçirdim dün :) iyice motive oldum oğlumun olacağına. Bide bana benzirmuş ya :) daha bi hevesleniyorum görmek kucağıma alabilmek için :) bizden havadisler bunlar. Yarın yola çıkıyoruz. Gittiğim yerde net.olmazsa bayram boyu giremeyebilirim. Herkese sağlıklı zinde bi bayram diliyorum.