Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok Canım Ya Aksine Ben Açığım Mesala Kendime Göre Elbise BulamadımHep Uzun Kollu, Uzun Elbeseler Vardı. 40 tl
Yaşlı bi adam yıllanmış yani bu konuda. İşinin ehli. İkili üçlüyüde söyledi gerekli mi dedim aldırcak mısın dedi hayır asla rabbim sınamasın ama yavrumu aldırmak aklımın ucundan geçmez dedim oda yaptırma o zaman dedi benim bi çok hastam da risk çıktı çoğu aldırdı aldırmayan bi kaç kişide normal sapasağlam çocuk doğurdular yanlışlık olabiliyo hiç kafanı bulandırma dedi. Güveniyorum ben doktoruma çünkü çok tecrübeli.Sana da iyi bayramlar canım. Ben senin doktorundan istiyorumne güzel herkesin zorla yaptırdığı şeyleri istemiyor.
Allah korumuş canım. Kullanıp düşürseydin farkında bile olmazdın belki. Ne düşüncesizlik ya. Hayat kurtarmak değil de bazen iş yapmak için yapıyorlar sanki.bana vermıstı ılac ama ıste annelık duygusumudur nedır daha varlıgını bıle bılmeden kullanmak gelmedı ıcımden sukurkı kullanmamısım..
Benim annemin 3 düşüğü var o kadar hassas ki böyle şeylerde. 8 saatlik yola çıkacam diye kaç kere sor diye ısrar etti doktora. Ona kadar düşünüyo yürüyüş yapıyorum korkuyo benden çok. Annem bana hamileyken 9 ay yatmış. Tuvalet ve namaz için sadece kalkmış. Evi babam temizleyip babam yemek yapmış. Bana çok kızıyo kendine dikkat etmezsen senden başkası üzülmez diye. Kaynanan kocan bi çocuğu taşıyamadı der sen yavrunu kaybettiğine yanarsın çok dikkat et sakın yorma kendini sen iş yapmasan da dünya dönüyo diyo bana.korkma öyle olsa hiç bir şekilde o alet kullanılmaz hastanede. ama tabi kasap gibi doktorların elinde olmakta sıkıntı. karnımdan bastırdı filan demişsin öyle bir şey yapması biraz onun kasaplığından kaynaklı.annelerimiz bazı konularda hassas oluyor aynı şekilde benimki de tembihler ama doktorlardan iyi kimse bilemez. zaten bir daha bakılmaz kolay kolay. anca herhangi bir şikayetin olursa alttan bakar. taa 37. 38. haftaya kadar alt yok![]()
ahhh ahh öyle maharetli hanımlara pek imreniyorum.zira ben iğne ipliği sadece düğme dikmek için kullanabiliyorum.Hamile kıyafeti konusunda ikinci çocuğum olduğundan ve başka çocuk düşünmediğim için çok fazla alma taraftarı değilim. bu yüzden internette neler yaparım diye tur attığımda çok hamarat annelerle karşılaştım. evde biraz geniş giyilmeyen etek veya pantolonları öyle güzel hamile kıyafetine çevirmişler ki hemen denedim. şimdi 3 tane harika pantolon oldu. ve bir tane de etek olacak inşallah. tavsiye ederim![]()
Ben testtürlü değilim yine de doğru düzgün guzel birşey bulamadim iki öpantolon bi eşofman aldim onlari giyiyorum. Ust kiyafet almadim simdilik evdeki tshirtlerden olanlarla idare ediyorum. Hamile kıyafet seçeneği çok az oluyor![]()
sorma sanki günlerce midem boş kalmış gibi kalkıyorum hemen bir bardak süt içiyorum kahvaltı hazır olana kadar yoksa elim kolum tutmuyorSelam kızlar benim cimcime çok hareket etmiyor arada bir hissediyorum ama artık alıştım bu duruma ilk başlarda korkuyordum. bide sabahları inanılmaz ac uyanıyorum benim gibi olan varmı
Benim annemin 3 düşüğü var o kadar hassas ki böyle şeylerde. 8 saatlik yola çıkacam diye kaç kere sor diye ısrar etti doktora. Ona kadar düşünüyo yürüyüş yapıyorum korkuyo benden çok. Annem bana hamileyken 9 ay yatmış. Tuvalet ve namaz için sadece kalkmış. Evi babam temizleyip babam yemek yapmış. Bana çok kızıyo kendine dikkat etmezsen senden başkası üzülmez diye. Kaynanan kocan bi çocuğu taşıyamadı der sen yavrunu kaybettiğine yanarsın çok dikkat et sakın yorma kendini sen iş yapmasan da dünya dönüyo diyo bana.
bende bı kazak buldm lcw de. bide kot almıstım bı ıkı hafta once. normalde hayatta para verıcegım seyler degıl ama mecbur kaldık hamıle kıyafetı bulamadım baska bır yerde ordan aldım mecburen.
Bende sadece kestip ve teğel yaptım k. validen makine geçti. Kot pantolunu terziye verecem evde bu tarz pantolonların varsa sende terziye götür derim maliyeti daha azahhh ahh öyle maharetli hanımlara pek imreniyorum.zira ben iğne ipliği sadece düğme dikmek için kullanabiliyorum.![]()
Sevgili ablalar.. Biz dün kontrole gittik. Ayrıntılı ultrason raporu,şeker yüklemesi,ve indirect combos testimizim sonuçlarını götürdük. İndirect negatif çıktı. 7.ay aşısından yırttım :) şeker yüklemem de normal çıkmış çok şükür. Eşim bu konuda şeker yüklemeyi tavsiye etmeyenler var tereddütte kaldık dedi. Doktorumuzda bende tasvip etmeyenlerdenim bende yaptırtmıyorum ama 50 mg,bişey değil o normal olan ama saatlerce yapılıyo bide kesinlikle tasvip etmiyorum hiç bi hastamdan istemem dedi. Detaylımızın raporuna baktı onuda beğendi ama tekrardan kalp atışlarıyla kan akımına baktı ve bacak boyunu ölçtü. Ultrasona girdiğimde ezan okunuyordu doktor pozisyonu yüz üstü yatmış bacakları yoplamış dedi. Ayy secdelere varıyo benim oğlum dedim :) doktor dur resmini veriyim secde ederken dedi :) onu verdi bize :) bel ağrılarımı söyledim. Normal dedi ama biraz azaltmak için b12 verdi yok etmez hafifletebilir dedi. Yolculuğa izin verdi dikkatli gidin gelin dedi. Muayenehaneden çıktıktan sonra yavrumuza ciciler aldık :) bi tane kolsuz uyku tulumu 1 tane izci modelli kadife tulum bi tanede çıtçıtlı bady aldık beyaz zemin üzerine kahve rengi puantiyeli :) çok mutlu bi gün geçirdim dün :) iyice motive oldum oğlumun olacağına. Bide bana benzirmuş ya :) daha bi hevesleniyorum görmek kucağıma alabilmek için :) bizden havadisler bunlar. Yarın yola çıkıyoruz. Gittiğim yerde net.olmazsa bayram boyu giremeyebilirim. Herkese sağlıklı zinde bi bayram diliyorum.
canım anneler böyle içleri rahat etmez. benim 3 düşüğüm olduğu için ailem üstüme titrer hala. koca veya kayınvalidenin bu durumlar çok umrunda olmaz. ne olursa anneler düşünür sadece. göbeğimden iğne yaparken artık bırak şunu göbeğinden yapma bebeğe birşey olucak diyor düşün işte ufacık iğne zarar vericek diye korkuyor. ama doktorlar zaten aynı şeyleri söylüyor. belirttim ya kasap gibi doktorda var işinin ehli doktorda var. çoğu insan alttan ultrason yapılmadığı için erken doğum riskine giriyor. o korkulacak birşey değil. tam tersine en erken teşhis belli oluyor. hiç bir belirti vermeden rahim ağzı genişleyebiliyor buda sadece alttan ultrasonla belli oluyor.yani bazı şeyleri doktordan başka kimse iyi bilemez. önce allaha sonra doktorlarımıza emanet miniklerimiz.
ya bu anneler hep ehvamlı benimde iki düşüğüm var rabbim bunu korusun inş..
Bayramda yola cıkma diyor iğneyi hala göbektenmi yapıyorsun diye soruyor..Ben bugün doktora sordum göbekten yapmanın bi sınırlaması var mı yoksa yapabildiğim kadar göbekten yapabilir myiim diye hiç bi sıkıntı olmaz zorlanırsan kola yada bacağa geçersin dedi...Benim önceki yaptıgım yerler hafif sertleşti dokununca acıyor
sen en azından olmuşssun 10 yıl koruyormuş ben ne yapayım hiç olmasım. için rahat edecekse ol.Kızlar önümüzdeki birkaç saat içinde tetanoz aşısı için hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Beni durdurmanızı çok isterimbakın 2006da ben tetanoz aşısı olmuşum. Doktorum on yıl içinde olduysan yeniden olmana gerek yok dedi. Bir yandan da tetanoz aşısı olursam bebişi koruyucuymuş. Hadi bana bir akıl verin ne yapayım
![]()
bende bı kazak buldm lcw de. bide kot almıstım bı ıkı hafta once. normalde hayatta para verıcegım seyler degıl ama mecbur kaldık hamıle kıyafetı bulamadım baska bır yerde ordan aldım mecburen.