benımde büyük 5 dıyınce bakıyorlar garıp garıp ama kımısı hıc anlamıyor kilodan zannediyor göbegı. alışkın degılım şişman göbekli olmaya.iri yapılıyım ama hiç göbeğim falan olması. yolda falan bakıyorum cıdden benım kadar gobegı olan ve hamıle olmayan ınsalarda varmış.Ya Kızlar benim b12 geçen şubatta coşmuştu. Et çok severim deEn üst sınırın üstündeydi 800 falandı. Dün ölçtürdüm 400e düşmüş. Tabiki hala çok iyi ama o kadar et yememe ve o kadar yüksek olmasına rağmen yarıyarıya düşmüş. b12niz azsa mutlaka dışardan takviye alın..
Kandırma değil yaa 6 olalım biz. Göbüşüm çok büyüdü 5 diyince kendimi kötü hissediyodum. 6'da büyük göbüş daha normal galiba![]()
dünde hastanede başıma ne geldi. ameliyathanenin kapısında bekliyorum. orda teyzeler varlar.onlarda y.bakımda hastalarını bekliyorlar. gıttım yanlarına oturdum bır koku geldı. koklandım böyle. teyze dedı ne kokuyor dedım dolma. tutturdular yıyeceksın dıye. teşekkür edıyorum olmaz dıyorum bırakmıyorlar. bebek istermıs Allah korusun bır sey olur dedıler. korktum yedım. kendılerınde nıyetlıymıs oysakı. cok utandım.
ablam eşim gordu yerken bir sürü dalga gectıler. mılletın yemeklerıne mı goz diktin dıye.
sonra akşam ezanı okundu yıne eşim makara yapıyor gıt ıftarı kaçırma dıye.
siirtlilermış ben hayatımda o kadar lezzetlı bır yemek yememıstım. dua ettım bende hastalarına.