2015 Şubat Anneleri

Ayy kizlar bibtemizlige basladim hem bayrama hem kisa temiz girim diye ama ev nasil girlenmis diplere girince ya bide mutfak dolaplarim beyaz benim cifle cifle anam agladi allahtan canlari esim sildi tulleri yikadik o asti halilarida yikamaya verdik banyo dolaplarinida komple sildim simdi bi herseyi cekip toz alip silmesi kaldi bitiyo ama bende bittim artik cocugun dogumuna yakin ocakta falan kadin alrim tek zor oluyo

Canım cifi kullanırken mutlaka ortamı havalandır olur mu? Amonyak var içinde.

Ay ne guldum esobam ya cok yasa sen zaten kan tahliliydi beklemydi derken acikmstm gifip hallettm o isi daha ne yiyim kız uyduruk kantin zati
ben strese gırınce yıyorum. eskıden sıgara ıcerdım stres olunca. sımdı o yok mecbur yıyorum.
dun hastanede aksama kadar dünya para harcamısımdır yemek ıcın.
yenebilecek her seyı yedım.
kımısı de canı sıkkınken bır sey yiyemez mesela.
yemek dedımde daha öğle yemeği yemedim gıdıp yıyeyım barı.

benim bugün 135 çıktı doktor çok şaşırdı,15 dk sonra bida ölçelim dedi onda da 115 çıktı.. Ama yorum almadan çıktık,sormak hiç aklıma gelmedi açıkçası. Çok mu yüksek :S
Bünyeye göre değişiyor aslında..eğer sürekli 100 ün üzerindeyse,özelliklede efor sarfetmediğin halde yüksekse hep doktoruna söyle muhakkak..
Kocaeliliyim ben,fethiye caddesindeki colins in karşısındaki sokakta hamile giyim mağazası vardı,oraya bak istersen,bir de öztalay pasajındaki mağazalara..

bakın bakın öğle arası kuzuşuma ne aldım ben :) :nazar::nazar:

Eklentiler

• 10719274_1481569282129139_581728167_n.webp
    10719274_1481569282129139_581728167_n.webp
    50 KB · Görüntüleme: 54
Ay ne iyi olurdu oyle bi ortam:KK66: gerci su an tek cezbeden eve varir varmaz yataga uzanmak gezemedm avm cok yordu beni anca kizanlara bakindim biseyler ayakarim sisti zorla yuruyunce dayanamadm cok cabuk yoruluyorum artik gerci hastayim diye de gucum olmyablr. Kiz senin mesajlar bi onbes dk goturuyor beni ne guzel enerjin var oyle motive ediveriyorsun hemen cok tesekkurler :KK66:

Bak eve gidince soda içersen eğer birkaç kaşık yoğurtla sodayı karıştırıp iç acayip lezzetli bişiymiş. Ferahlatıyo da :) güle güle giysin prensesin yeni cicisini. Diğer prensesler de gelsin de onlara da alalım inşallah ciciler ;)

ben strese gırınce yıyorum. eskıden sıgara ıcerdım stres olunca. sımdı o yok mecbur yıyorum.
dun hastanede aksama kadar dünya para harcamısımdır yemek ıcın.
yenebilecek her seyı yedım.
kımısı de canı sıkkınken bır sey yiyemez mesela.
yemek dedımde daha öğle yemeği yemedim gıdıp yıyeyım barı.

ben canım sıkkın olunca hiç bişey yiyemem , normalde iştahlıyımdır pat diye kesilir iştah filan kalmaz

Ayy kizlar bibtemizlige basladim hem bayrama hem kisa temiz girim diye ama ev nasil girlenmis diplere girince ya bide mutfak dolaplarim beyaz benim cifle cifle anam agladi allahtan canlari esim sildi tulleri yikadik o asti halilarida yikamaya verdik banyo dolaplarinida komple sildim simdi bi herseyi cekip toz alip silmesi kaldi bitiyo ama bende bittim artik cocugun dogumuna yakin ocakta falan kadin alrim tek zor oluyo
Canım bişey Çekme kaldırma sakın, biraz toz kalsa bisey olmaz olsun :) eline sağlık

bana hiç demediler 5 doz falan. hemşire hayatında hiç oldun mu dedi evet dedim o zaman bu 2. doz dedi. bir daha da ne aşı için ne de başka bir şey için çağırdı.olmam ki zaten bir daha :D

İşte ömrü hayatımızda beş doz tetanoz olursak sürekli koruma kazanıyormuşuz. Bence bebişken de annelerimiz bizi aşılatmıştır.

bende sağlı sollu yapıyorum geçen gece sağ kısım epey acıdı napalım dayanacağız
zaten kararsızım gitmek konusunda doktorda garanti veremeyiz deyince iyice tırstım bu defa böyle olsun bakalım
ben ilk hamileliğimde uçağa binecektim doktora sordum binebilirsin dedi sonra bebeğim öldü uçakla alakası olmadığını bilmeme rağmen hala keşke binmeseydim diyorum birde herkese laf anlatmak zorunda kalıyosrun o da başka bir dert

selam kızlar

benimki bir şey yaşayan varmı merak ediyorum biraz yorulursam biraz fazla yürürsem karnım çok sertleşiyor ve yumaşaması uzun sürüyor.basket topu gibi oluyor resmen bebeğin hareketlerini bile zor hissediyorum sertleşince.Bneim gibi olan varmı?

selam kızlar

benimki bir şey yaşayan varmı merak ediyorum biraz yorulursam biraz fazla yürürsem karnım çok sertleşiyor ve yumaşaması uzun sürüyor.basket topu gibi oluyor resmen bebeğin hareketlerini bile zor hissediyorum sertleşince.Bneim gibi olan varmı?

benımde öle oluo ve kasıklara dogru agrı yapıo dra sordum. elle muayene ettı. fazla ayakta kalmamaya calıs. ayakta olunca 10 dk otur 10 dakka çalış öle yapmaya çalış dedi. bişi olmaz sadece sana ağrı verir dedi.

selam kızlar

bendede oluyo canım o ya yatmayınca da geçmiyo sordum doktora yürümenden rahatsız oluyo oda yoruluyo geriliyo olabilir demişti

benımde öle oluo ve kasıklara dogru agrı yapıo dra sordum. elle muayene ettı. fazla ayakta kalmamaya calıs. ayakta olunca 10 dk otur 10 dakka çalış öle yapmaya çalış dedi. bişi olmaz sadece sana ağrı verir dedi.
anladım cnm ister istemez endişeniyor insan yorulmaya gelmiyoruz artık demekki

selam kızlar

çoğu zaman idrara sıkışık olduğumda oluyor. ama yorulunca da olduğu oluyor. normal sanırım. ama tek taraflı oluyor genelde oraya da bebek yerleştiği için olabilir.

selam kızlar

Canım benim senin gibi olmayan var mı diye sormak en iyisi sanırım ;) çünkü aynı şey bende de oluyor hepimizde oluyordur. Dinlenmek gerekiyor işte.

Back
X