Bu arada Oluyor öyle benimde bir önde bir gerideKizlar bugun detayli ultrasona girdim herseyi normal cikti cok sukur.. Sadece sat a gore 4 gun geride ciktisizde de boyle olan varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada Oluyor öyle benimde bir önde bir gerideKizlar bugun detayli ultrasona girdim herseyi normal cikti cok sukur.. Sadece sat a gore 4 gun geride ciktisizde de boyle olan varmi?
Bizimkiler çok cins yalvar yakar ancak bakıyorlar. Bende birine boyun etmeği sevmiyorum, sinirleniyorum hemen kavga ediyorum sonra stres. En iyisi gitmemek.Saglik ocagina git dinlesinler canim. Ben tetenoz asisi icin gittigimde hareket hissetmiyorum dedim, bir aletle kalp atisini dinledi hemen...
Ben sirkeli.suyla yıkadıklarını duymuştum.mikrop mu kaptı acabatşk ederim, et yedim ilaç içtim :) ama öbür sorunuma çözüm bulamıyorum
Etti geçen hafta bir kaç kez. Bu hafta daha ses yok. Benimde çikolata ile hareket etmiyor.onu anladım.
Bugün hastaneye gittim akşamdan annemin yanına. Bir ara kaçtım kadın doğuma indim. Muayene olabilir miyim dedim de sadece suyu gelen ya da acil hastalara bakıyorlarmış.daha numarada yapamadım geri döndüm.
Canim geçmiş olsun yarı su yarı sirke ölçü olarak hazirla her wc den sonra dök biraz yanma oluyor ama şifa bulursun inş.tşk ederim, et yedim ilaç içtim :) ama öbür sorunuma çözüm bulamıyorum
Aynen bende böyleyim ama çok normal ara ara dinlenmekte fayda varbende de oluyor canım çok yürüp ayakta durduğumda karnım gerilio kasıklara doğru ağırlık iniyor sanki ama sebebini bilmiyorum neden oluo normal mi değil mi.
Ya bu kizlarin hepsimi ayni bizimki 1 aydir istiyo tutturmus topuklu ayakkabi parlak olucak inunde kurdelesi olucak olucakda olucak bilerek almiyorum sirf kosarken bilegi burkulur diye hic giymedi cunku bide kis gelicek nerde giycek sirf gonlu olsun evde giysin diye topuklu terlik aldim giyiyo ama ayakkabiyidi istiyo yine senin bicirikda gule gule giysin prenses tam cadilar yaAman yarabbm anne olmak ne zormusuc saat hasta yorgun halime ragmen deli gibi magaza gezip topuklu ayakkabi aradik cadiya saka gibi
bacak kadar cadi tutturdu topuklu parlak cocuk ayakkabisi diye.gez gez yok ayagina göre bulamadık bi artil avm kapaniyordu ki son biyerde denk geldi begendrdik kucuk cadiya şükür yarabbm
gönlü olsun diye sefil olduk kiyamadgmza ama o kadar cok mutlu oldu ki kuzum hic bana birakmamslar hepsni kapmislar diye o kadar agladgna degdi erdi muradına
![]()
benimkide biraz aşşağıdaydı sadece yormaman gerek dedi ama çocukla ne kadar mümkünse kafaya takma yorma kendini yoksa yapılacak özel bişey yok kuzum zamanla çıkıyor yukarı inşş seninkide çıkmıştırdandinidandini canım bizim de plasentamız kısmen aşağıda. yukarı çıkması için şunu yapabilirsin demiş miydi doktorun. benim doktorum senin yapabileceğin bi şey yok dedi de merak ettim. bizim bir sonraki kontrolümüz 22'sinde. o zamana kadar bekliycem ama merak içindeyim yukarı çıkacak mı diye.
canımmm çokk tşk ederim kuzum evet az kaldı eksiği paşanın taşındıktan sonra inşş onlarıda alcam tamamdırdandinidandini canim benim gozun aydin masallah pipiline senin
eksikleride az kalmis pasanin gule gule saglikla kullanmak nasip etsin rabbim cnm
hahaaaa istediğini bulmuş hatunn süslü olcek annesiiiii yerim topuklu ayakkabılarını güle güle giysin inşAman yarabbm anne olmak ne zormusuc saat hasta yorgun halime ragmen deli gibi magaza gezip topuklu ayakkabi aradik cadiya saka gibi
bacak kadar cadi tutturdu topuklu parlak cocuk ayakkabisi diye.gez gez yok ayagina göre bulamadık bi artil avm kapaniyordu ki son biyerde denk geldi begendrdik kucuk cadiya şükür yarabbm
gönlü olsun diye sefil olduk kiyamadgmza ama o kadar cok mutlu oldu ki kuzum hic bana birakmamslar hepsni kapmislar diye o kadar agladgna degdi erdi muradına
![]()
çok sağol bir tanemm darısı sana ve yapmayan herkese olsun inşşşşşdandinidandini gozun aydın canım ohh atlattin hadi
ayrntili usgsi kontrolu iyi gecen arkidisler hepinizim gozu aydin cok sukur
Ben kauçuklu ve desteksiz olanlardan aldım canım ama penyelere göre baya pahalı
benımkıde assagıdaydı hatta ılk doğumum normal olmasına rağmen bunu sezeryan beklıyoduksukur Allaha kı dopler cekılırken dr bebegın de plesantanında normal yerlerınde olduğunu soyledı.. her hamılenın kı assagıdadır cogunun kı çıkar yukarı senın kıde cıkmıs dedı
ınanamamıstım o derece sevıundım..ama senın yapabılecegın bısey yok dr dedıgı gıbı dua etmekten başka tabı..hayırlısını dıleyelım..
![]()
benimkide biraz aşşağıdaydı sadece yormaman gerek dedi ama çocukla ne kadar mümkünse kafaya takma yorma kendini yoksa yapılacak özel bişey yok kuzum zamanla çıkıyor yukarı inşş seninkide çıkmıştır
Bizimki kız diye mi bana çok itici geldi.
ayrıntılı ultrasona gün aldım haftaya perşembe tamda o gün 21. haftam bitmiş olacak
200 tl ücreti varmış
yanınızda küçük çocuk getirmeyin ultrasona gelmeden 2 gün önce kola çikolata tatlı çay kahve içmeyi kesin dedi
canım marka model yok ben internetten buldum imalatçıya yaptırıyorum. ama normalde çilek mobilyada meltem mobilyada varAyyy ikisidee tam benim istediklerimden nerden alıyosun hangi marka bide fiyat ne biliyosan