2015 Şubat Anneleri

Evet canim genelde orada tekmeliyor sutyen kullanamiyorum otururken rahatsiz ediyor genelde belime yastik koyup oyle oturuyorum nefes alamiyorum yoksa

Herkeze slm bayram ziyaretleri derken pek giremedim foruma herkez iyidir umarim biz gezmeleri bitirdik bugun kizimin bayram harcliklariyla ona alisveris yapmaya gidicez bu arada hergun minigimin hareketlerini hissediyorum ozellikle otururken sesli bi ortamsa hemen basliyo kizanim cok tatli yrsin annesi onun totosunu

Yarın son tatil günü yine işe gideceğiz. Tek tesellim detaylı usg ye 8 gün kaldı ama bu bebik oynamazsa biraz daha benden ondan önce yine dr koşarım. Acilden hastaneye gitmeyi de hiç sevmiyorum.
Aslında karnımın içinde bir şeyler oluyor ama emin olamıyorum çok kısa karıncalanma gibi.

merhaba kızlar bugün bnmki öldürdü beni dönüp duruor döndükçe içim geçor valla

o şekilde başlıyor canım zaten
hafif tırtıklanma gibi baloncuk patlaması gibi tuhaf bir his veriyor
ama sonraları iyice kendini belli ediyor

sen hissediyorsunda ayırt edemiyorsun . dinleme artık kendini, hissetmeye başlayınca da ay bugün oynamadı ay hareket etmediler başlıcak ki o daha stresliiii

Bende 3 kilo verdim ilk ay 2 kilo geri aldim bugun baktim 1 kilo daha almisim yani suan hamile kaldigim kilodayim :)) ben 2 haftadir hissediorm bebisimi.. gunduz hareket ederken bisi yok aksam babamiz gelince cosuo esimdr karnima elini koyuo kipir kipir oluo babasini cok sevecek sanırım:)) % 100 erkekmis bu arada oglusum olcak :)

11 bucukta misafir gelecekmiş haber verdiler
allahım o saatte mahalledeki horozlar uykudan uyanıyor benim misafirlerim anca geliyor

Hayırlı olsun oğlun melike.. Çok kilo almışsın cidden. Sen yatmıyor musun neden kilo almadın.?
Benim bir iki kıpırdadı daha tık yok.sabaha kadar dinlemedeyim. Âblam bugün dinledi içerde çok ses var diyor.

Ya bilmiorm ablam cok kilo almisti bende oyle olurum sanmistim ama annem de hic kilo almamis sanirim bunyeden. Surekli yatiorm iice miskinlendim.. benim bebisim 402 gramdi gecen sali gunu bide asada ya yukari tam cikamadi ondan hissediorm saniorm. Icimde donuo mesela hissediorm. Gecen gun tekmeledi gibi bisi oldu esim hissetti. Babsi elini koydumu cosuo cnm bide sen dene seninkide babacidir belki :))

Biz her yöntemi denedik.huni koyup dinledik bile. Aslında dr yerinde durmuyor hareketli diyor ama.bana gelmiyor hareket işte. Birde çok gaz problemim oluyor karnım hep şiş belki ondan çok fazla hissedemiyorum.

Biz her yöntemi denedik.huni koyup dinledik bile. Aslında dr yerinde durmuyor hareketli diyor ama.bana gelmiyor hareket işte. Birde çok gaz problemim oluyor karnım hep şiş belki ondan çok fazla hissedemiyorum.
Olabilir cnm.. ya ters bilio olabilirim ama ic karnin genis deilse ondanda hissetmio olabilirsiniz.. yada genisse iste ultrasonda sıkıntı yoksa doktorun gayet saglikli demisse bence sikinti etme biraz daha buyuyunce rahatlikla hissedeceksin kendini cok dinleyincede olmuo. Ben bayramin ilk günü cok yoruldum mesela dedim bebek hic hareket etmedi yattim bekledim baya o gun hic hareket etmedi o zamanda psikolojisi bozuluo insanin

Iyi geceler kizlar yolun yorgunlugunu atamadim zor bi yolculuk oldu ama vardik sagsalim baba ocagina sukur rabbime.yol boyunca bacak bel kuyruk sokumu agrilarim tavan yapti ayaklarım cok sisti kara kara 36.hftada nsl geleceğim doguma onu dusunuyorum
Istsnbulda sevdiklerinle olmak cok guzel esas bugun bayramdi benm icin gelen giden derken yogum guzel bigun oldu yasadgm stresi geride biraktrdi şükür. Smdi tek istedigim guzel bi uyku cekip kendme gelmek minnakim da yoruldu herhalde bugun sessiz icerisi

umarim herkes için hersey yolundadr sağlıcakla kalin e mi iyi uykular herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…