Şimdiden 7-8 aylık gibi görünüyorum,ama olsun hamilelikten sonra azimle kilo verilir inşallah :)
Günaydın Anne adayları, bugün güne mutlu başladım :) galiba iyileşiyorum ahahah bir hafta oldu bugün hasta olalı, geçecek inşallah.
Bebek göbek deliğimin üstüne çıktı iki gündür, sizinde öyle mi, neredeyse mideme gelecek, eğilmekte zorlanmaya başladım.
Ben de 4 kilo aldim 18 den itibaren hizlandi sanki4 kg aldım toplamda kızlar sizde durumlar nasıl? Hızlandı 20den sonra bende.
Yarın son tatil günü yine işe gideceğiz. Tek tesellim detaylı usg ye 8 gün kaldı ama bu bebik oynamazsa biraz daha benden ondan önce yine dr koşarım. Acilden hastaneye gitmeyi de hiç sevmiyorum.
Aslında karnımın içinde bir şeyler oluyor ama emin olamıyorum çok kısa karıncalanma gibi.
Yarın son tatil günü yine işe gideceğiz. Tek tesellim detaylı usg ye 8 gün kaldı ama bu bebik oynamazsa biraz daha benden ondan önce yine dr koşarım. Acilden hastaneye gitmeyi de hiç sevmiyorum.
Aslında karnımın içinde bir şeyler oluyor ama emin olamıyorum çok kısa karıncalanma gibi.
Bende ilk 3 ay 3 kilo verdim şimdiye kadar da 1 kilo aldım anormal mi acabaBenim de arkadas ilk 6 ay 8 kilo verip son 3 ay 30 kiloya yakin almis :)
Anormal oldugunu dusunmuyorum ama merak ettim kac kiloyla hamile kaldin?Bende ilk 3 ay 3 kilo verdim şimdiye kadar da 1 kilo aldım anormal mi acaba
Musait deilim deseydin cnm 11 bucukta neymis :) banada bayramin 2.gunu sabah 9da misafir geldi nasi sinir oldum yaa :)11 bucukta misafir gelecekmiş haber verdiler
allahım o saatte mahalledeki horozlar uykudan uyanıyor benim misafirlerim anca geliyor
Hayırlı olsun oğlun melike.. Çok kilo almışsın cidden. Sen yatmıyor musun neden kilo almadın.?Bende 3 kilo verdim ilk ay 2 kilo geri aldim bugun baktim 1 kilo daha almisim yani suan hamile kaldigim kilodayim :)) ben 2 haftadir hissediorm bebisimi.. gunduz hareket ederken bisi yok aksam babamiz gelince cosuo esimdr karnima elini koyuo kipir kipir oluo babasini cok sevecek sanırım:)) % 100 erkekmis bu arada oglusum olcak :)
Bu saatte yatıya geliyorlar heralde11 bucukta misafir gelecekmiş haber verdiler
allahım o saatte mahalledeki horozlar uykudan uyanıyor benim misafirlerim anca geliyor
Ya bilmiorm ablam cok kilo almisti bende oyle olurum sanmistim ama annem de hic kilo almamis sanirim bunyeden. Surekli yatiorm iice miskinlendim.. benim bebisim 402 gramdi gecen sali gunu bide asada ya yukari tam cikamadi ondan hissediorm saniorm. Icimde donuo mesela hissediorm. Gecen gun tekmeledi gibi bisi oldu esim hissetti. Babsi elini koydumu cosuo cnm bide sen dene seninkide babacidir belki :))Hayırlı olsun oğlun melike.. Çok kilo almışsın cidden. Sen yatmıyor musun neden kilo almadın.?
Benim bir iki kıpırdadı daha tık yok.sabaha kadar dinlemedeyim. Âblam bugün dinledi içerde çok ses var diyor.
Biz her yöntemi denedik.huni koyup dinledik bile. Aslında dr yerinde durmuyor hareketli diyor ama.bana gelmiyor hareket işte. Birde çok gaz problemim oluyor karnım hep şiş belki ondan çok fazla hissedemiyorum.Ya bilmiorm ablam cok kilo almisti bende oyle olurum sanmistim ama annem de hic kilo almamis sanirim bunyeden. Surekli yatiorm iice miskinlendim.. benim bebisim 402 gramdi gecen sali gunu bide asada ya yukari tam cikamadi ondan hissediorm saniorm. Icimde donuo mesela hissediorm. Gecen gun tekmeledi gibi bisi oldu esim hissetti. Babsi elini koydumu cosuo cnm bide sen dene seninkide babacidir belki :))
Olabilir cnm.. ya ters bilio olabilirim ama ic karnin genis deilse ondanda hissetmio olabilirsiniz.. yada genisse isteBiz her yöntemi denedik.huni koyup dinledik bile. Aslında dr yerinde durmuyor hareketli diyor ama.bana gelmiyor hareket işte. Birde çok gaz problemim oluyor karnım hep şiş belki ondan çok fazla hissedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?