Bende 5 kg aldım istahim çok açık inşallah 12-13kg ile bitirim ve inşallah catlamam catlayanlar varmı aranızda
Benim 3. Hamileligim 2sinde de çatlaklar oluştu bunda erkenden badem ve kakao yağına başladım ama içten yirtilmalar oluyor demmek ki catlayacak yapcak bişey yokLierac öneririm çatlak oluşmaması için canım, nemlendir bol bol
Çatlasın ya o kdr da dert değil ama yanıyo hissediyorum sürünce kremi rahat ediyorumBenim 3. Hamileligim 2sinde de çatlaklar oluştu bunda erkenden badem ve kakao yağına başladım ama içten yirtilmalar oluyor demmek ki catlayacak yapcak bişey yok
Doktoru beslenme listesi vermiş olan varsa aramızda belki bizimle de paylaşmak ister :)
Teşekkür ederim :)Biz gün gün yediğimiz şeyleri duygunun topiğinde paylaşıyoruz. Yazdıkca hem daha sağlıklı besleniliyor hem de fikirler ediniyoruz.
Al ben işte ben. tarihlerde aynı. Geçen hafta içerde bir sürü hareket olurken bu hafta tık yok. Bugün açık bir özel muayenehane bulursam gideceğim artık.Merhaba arkadaşlar tam kendime göre bi topik buldum beni de merak ettiğim konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim:)uzun bi bekleyişten sonra hamile olabilmek çok güzel bir duyguymuş ama endişesi de daha çok oluyor sanırım hareketler konusunda çok endişeliyim çok arada pıt pıt seğirme dışında çok fazla bişey hissedemiyorum oysaki gümbür gümbür olmalı sanırım 23.haftamdayım geçen 10 gün içinde başladı hareketler ancak 2 gündür okadar az ki çoğalacak die beklerken azaldı sanki aynı durumu yaşayan var mı lütfen rahatlatın beni(
Al
Al ben işte ben. tarihlerde aynı. Geçen hafta içerde bir sürü hareket olurken bu hafta tık yok. Bugün açık bir özel muayenehane bulursam gideceğim artık.
Kötü şeyler düşünmekten içim şişti.
Herkes bıktı benden. Sağolsun arkadaşlar rahatlatıyor ama işte oynamadan da tam rahatlayamıyorsun.
Herkes erken olduğunu söylüyor ama için rahat değilse baktır rahat et, bence de gaz olunca hissetmek zor ama senin kendini rahat hissetmen önemli olan :)Al
Al ben işte ben. tarihlerde aynı. Geçen hafta içerde bir sürü hareket olurken bu hafta tık yok. Bugün açık bir özel muayenehane bulursam gideceğim artık.
Herkes bıktı benden. Sağolsun arkadaşlar rahatlatıyor ama işte oynamadan da tam rahatlayamıyorsun.
banada alttan bakmadı canım ama bir yetmezlik söz konusu değil dedi birden çok düşüğü olanların ve ölü doğum yapanların rahim ağzına bakıyolar die biliyorum ben yani herkese değil ama dr dan dr a değişiyor demek kiInşallah canım inşallah Allah onları bize bağışlar. Ayrıntılıda serviks dedikleri rahim ağzına da bakıyorlar canım. Ben ilk başta alttan muayeneye kızmıştım ama esla da dedi bakılması gerekiyormuş. Hem bir de önceki doktorun da böyle bişey olsa farkederdi diye düşünüyorum.
canım hissediyosun zaten bak minik bişeyler die yazmışsın odur zati hareketler bebişin nazik demek ki çok hareketli değil benim 3. gebeliğim ve hepside birbirinden farklı kızım çok hareketliydi diğer oğluşumda ama bu daha sakin bir pıt yapsa bile yeterli oluyor benim için fazla beklenti içine girme zamanla daha sertleşecek hareketleri kızceninüşüttüm heralde. Ama benim 23 hafta oldu.artık hissetmen gerek
Yok yok neden diyim. Hoş bilmiş olmakta kötü değil. Eşim elektronikçi yarın bir sistem bulacakmış mikrofonla kalp sesini dinleyecekmişiz. Ne yapsın bıktı benden. Olursa pazarlamasına başlarız.
Rahatladım aslında bıgün biraz eğer gidersen dr bizi de haberdar et sor bakalım neden böyleymiş benim ayın 15inde ayrıntılı ultrasonum var o yüzden onu beklicem mecbur çok sık girmek istemiuorumAl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?