2015 Şubat Anneleri

Lierac öneririm çatlak oluşmaması için canım, nemlendir bol bol
Benim 3. Hamileligim 2sinde de çatlaklar oluştu bunda erkenden badem ve kakao yağına başladım ama içten yirtilmalar oluyor demmek ki catlayacak yapcak bişey yok

Benim 3. Hamileligim 2sinde de çatlaklar oluştu bunda erkenden badem ve kakao yağına başladım ama içten yirtilmalar oluyor demmek ki catlayacak yapcak bişey yok
Çatlasın ya o kdr da dert değil ama yanıyo hissediyorum sürünce kremi rahat ediyorum

Merhaba arkadaşlar tam kendime göre bi topik buldum beni de merak ettiğim konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim:)uzun bi bekleyişten sonra hamile olabilmek çok güzel bir duyguymuş ama endişesi de daha çok oluyor sanırım hareketler konusunda çok endişeliyim çok arada pıt pıt seğirme dışında çok fazla bişey hissedemiyorum oysaki gümbür gümbür olmalı sanırım 23.haftamdayım geçen 10 gün içinde başladı hareketler ancak 2 gündür okadar az ki çoğalacak die beklerken azaldı sanki aynı durumu yaşayan var mı lütfen rahatlatın beni(

Bi iki kez sert hareket hissettim, genel olarak seğirme ve damar atması gibi hisler bende de

Selam kizlarrrr.bayraminiz kutlu olsun.pek giremiyorum.ev is ve surekli ilgi oyun isteyen kizim dan dolayi..butun hamişler iyidir inşallah

Al
Al ben işte ben. tarihlerde aynı. Geçen hafta içerde bir sürü hareket olurken bu hafta tık yok. Bugün açık bir özel muayenehane bulursam gideceğim artık.
Kötü şeyler düşünmekten içim şişti.
Herkes bıktı benden. Sağolsun arkadaşlar rahatlatıyor ama işte oynamadan da tam rahatlayamıyorsun.

bu haftalarda hareketlere takılmamamk gerekiyor
bazen çok hareketliyken bazen hareket hissedilmeyebilirmiş
ama bunu gelde bizim gibi ehvamlılara anlat
ama sen mutlaka bi doktora git çünkü bu şekilde stres senide bebeğide etkiler

S Sond cok bilmis diceksin ama gaz varken karnin siskinken duyamazsin hareket. Tecrubeyle sabit yani. Kilolu ve gazli bi kisi olarak normal geliyor bana senin durum. Duyduklarini da hareketten saymiyorsun olmaz ki

Günaydınlar :) biz çoktan kalkıp kahvaktımızı yaptık aslında ama ancak girebildik hepimize bol tepikli güzel haberli bir gün olsun.

günaydın kızlar
bugün izinliyim ama uyku tutmadı
burnum tıkanmış gözlerim şişmiş
grip mi oluyorum ne

Herkes erken olduğunu söylüyor ama için rahat değilse baktır rahat et, bence de gaz olunca hissetmek zor ama senin kendini rahat hissetmen önemli olan :)

banada alttan bakmadı canım ama bir yetmezlik söz konusu değil dedi birden çok düşüğü olanların ve ölü doğum yapanların rahim ağzına bakıyolar die biliyorum ben yani herkese değil ama dr dan dr a değişiyor demek ki

üşüttüm heralde. Ama benim 23 hafta oldu.artık hissetmen gerek
canım hissediyosun zaten bak minik bişeyler die yazmışsın odur zati hareketler bebişin nazik demek ki çok hareketli değil benim 3. gebeliğim ve hepside birbirinden farklı kızım çok hareketliydi diğer oğluşumda ama bu daha sakin bir pıt yapsa bile yeterli oluyor benim için fazla beklenti içine girme zamanla daha sertleşecek hareketleri kızcenin

S Sond cok bilmis diceksin ama gaz varken karnin siskinken duyamazsin hareket. Tecrubeyle sabit yani. Kilolu ve gazli bi kisi olarak normal geliyor bana senin durum. Duyduklarini da hareketten saymiyorsun olmaz ki
Yok yok neden diyim. Hoş bilmiş olmakta kötü değil. Eşim elektronikçi yarın bir sistem bulacakmış mikrofonla kalp sesini dinleyecekmişiz. Ne yapsın bıktı benden. Olursa pazarlamasına başlarız.

Yorucu bir bayramın ardından herkese slmlarrrrr
bizimde bayramımız hareketli geçti gelen giden çok oldu bu bayram allahtan kurbanı kasaba parçalattık o yormadı beni şükür
birde eşimin ısrarı üzerine sevgili görümcemi daha doğrusu beni arayıp tebrik tenezzülünde bulunmayan görümcemi aradım konuştuk ama sadece eşim istedi die aradım bayramı bir tarafa attı tam olarak kaç haftalık isim düşüdünüz mü yetiştirecek yaaa kayınvaldeme bende yemedim hiç bilmiyorum dedim isimde düşünmedim dedim daha çok erken dedim yani salladım anlayacağınız bir ihtiyacın varmı die sormazlarda zatii birde sevgili kayınvaldemin isyanı eee kurbanı birde burda kesseniz onun ki yetmiyo yaaa içine sinmiyor hatunun anlayacağınız bu hamile halimi düşünmüyorda kurbanı düşünüyor canlarr büyüklük bende kalsın dedim aradım

Rahatladım aslında bıgün biraz eğer gidersen dr bizi de haberdar et sor bakalım neden böyleymiş benim ayın 15inde ayrıntılı ultrasonum var o yüzden onu beklicem mecbur çok sık girmek istemiuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…