10 kilo aldım şimdi durdu. doktorda aynısını demişti yavaşlar kilo alman demişti. dediği gibi oldu bundan sonra her ay bir kilo alsam 15 16 kilo ile bitiririm inşallah.
2 kilo aldım bende
internetten hamile elbisesi almıştım geçen hafta gelince giydim göbeğim çıkmadı hamile olduğum belli olmuyordu
dün elbiseyi bi giydim göbek fırladı gören herkes şimdi hamileye benzemişsin dedi
2 kilo aldım bende
internetten hamile elbisesi almıştım geçen hafta gelince giydim göbeğim çıkmadı hamile olduğum belli olmuyordu
dün elbiseyi bi giydim göbek fırladı gören herkes şimdi hamileye benzemişsin dedi
Ben olmam gereken kilodan 20 normal kilomdan da 10 kilo fazlaydım şimdiye kadar 1.5 kilo almışım 10 kiloya tamamlarsam senin arkadaş gibi olurum herhalde
Ya son aylarda illa cok mu alınır, ne bilim dikkat etsek belki abartmayız, benim kaygım belimde problem var da o yüzden kasıyorum biraz , yürüyüş yapalım bence akşamları elimizden geldiğince. 30 olmasın lütfen :)
ilk haftalar 4 kilo verdim şimdi 1,5 kilo almış bulunuyorum sabah aynada kollarımın ve midemin şişmiş oldugunu gördüm göbek çok çıkmadı sabah daha küçük oluyor
annemin ablamın göbekleride cok çıkmazmış sanıım bende onlar gibiyim
iştahım acayip açıldı bu saatten sonra ne olur bilemiyorum