2015 Şubat Anneleri

Kuzular Sağlıkla Sıhhatle Doğsunlarda Biz Doğumdan Sonra Sıkı Bir Diyete Gireris Evde Koşu Bandı Var Bebek Uyuduğunda Hergün 35-40 Dk Yürüsem Olur Herhalde. Hem Normalinde de Manken Gibi Fiziğim Olmadığı İçin Aldıklarımı Versem Yeter

benden kurtuluş yok. oynama biter kilo başlar. :)
sebze ne yaa. sebze yemek mi Allah aşkına?

kaç kilo ile hamile kaldığını bilmiyorum ama sanırım zaten kiloluyum falan diyordun yanlış hatırlamıyorsam ama tek sen değilsin ki kilo alan. bende aynıyım 59 kilo idim. şimdi 72 kilo falan çıkıyorum tartıda. ama ben hala kilo almadım gibi yani etrafımda herkes sadece göbeğe gidiyorsun diyor ki gerçekten de öyle.ama senin risk oluşturacak bir durumun var. kendi doktorundan bir yemek listesi alsan senin için daha iyi olur. bazı doktorlar kiloya çok takıntılı oluyor ama bazılarıda hiç önemsemiyor .o yüzden kendi doktoruna git anlat bu doktorun dediklerini.şimdi birden sebze yersen vücudun direnci düşer hem kim sadece sebze ve su ile hamileliği bitirebilir ki.

işte mecbur bundan sonra dıkkat edecegız. çok streslı günler gecırdım yemeğe verdım kendımı. hala da devam edıyor. kafa raaht olsa keşke.

öyle yapıcam . acil gıttım böyle dedı dıyecegım bakayım ne diyecek.
canım senin kilon az olduğundan ne kadar alsanda cok farketmez. ben daha dusen bebegın kilosunu vermeden hamıle kaldım.73 ile kaldım şimdi 95 falan . normal zamanda 62 kilo idim.

canım ben medistate e gidiyorum hsonu kontrolum var doğum ucretlerini soracaktım sen ögrenmişsin bile :) yalnız ben medistatein odalarını gordum cok guzel bi de ameliyata giren ekip de iyiymiş dedi bi doktor arkadasım

yani bu doktorda öyle söyledi. dedım ben 3 dr degıstırdım kımse demedı kilo konusunu. biri onemsemedı ıstersen dıyetısyene yönlendırelım dedı. dığerı duymadı bıle. benımkı de dıkkar et cok alıyorsun dedı. ama oyle cok da ustunde durmadı. ee benımde aklım basında aslında ama işte dıyorumya her sey ustume geldı iş,hastalıklar, bebekle ilgili şeyler, sigara falan aldı başını gıttı. hele bayramda goturdum cıkolataları. 4 ay tatlı yemedim sımdı canım ıstemeye başladı.

canım ben medistate e gidiyorum hsonu kontrolum var doğum ucretlerini soracaktım sen ögrenmişsin bile :) yalnız ben medistatein odalarını gordum cok guzel bi de ameliyata giren ekip de iyiymiş dedi bi doktor arkadasım
Ben gorusup ogrenmedim fiyati.buralarda forumlardan ogrendim.sen gittiginde ogrenirsen beni bilgilendirirsen cok sevinirim. Benim dr tip merkezinde calisiyor.anlasmali hastelerden birini sececegim. Sezeryan olacak dogum .

Ben gorusup ogrenmedim fiyati.buralarda forumlardan ogrendim.sen gittiginde ogrenirsen beni bilgilendirirsen cok sevinirim. Benim dr tip merkezinde calisiyor.anlasmali hastelerden birini sececegim. Sezeryan olacak dogum .
tamam canım ctesi ögrenir seni de bilgilendiririm ben tıp merkezin kosuyolunda mı

benide fetal ekoya 24. haftada çağırdılar canım bebek daha gelişkin oluyor dedi

Canım boşver sen kiloyu falan. Bebişini görmüşsün iyiymiş işte çok şükür. Can'ın ne istiyorsa onu ye. Bak duygunun topiğinde gel orda yaz istersen. Biz sabah öğle akşam ne yiyorsak yazmaya başladık. Yazdıkça daha sağlıklı beslendiğimi sevdiğim şeyleri yediğimi farkettim. Gün içinde kafamıza birsürü şey takılıyor ne yediğimizi bilmeden yiyoruz. Yazdıkça insan kendine doğru olanı buluyor.

kızlar benim mesanemde çok baskı var tuvaletim gelir gelmez gitmezsem kaçırıyorum
sizde de varmı böyle bir durum

benide fetal ekoya 24. haftada çağırdılar canım bebek daha gelişkin oluyor dedi

ben girdim canım daha önce ekoya. bebeğin kalp gelişimi önemli değil fetal ekoda. 18 den sonra herhangi bir zaman yapılabiliyor. benim başka bir nedenden girmem gerekli. bebeğin kalp ile karaciğer arasında bir damarda hafif darlık görüldü. doktor büyüsün düzelir diye bir daha kontrol önerdi.

Cnm 1500den baslio

ben üni hastanesinde girmiştim. devlette aynı mı bilmiyorum ama rapor yazılıyor. oda doktorun ekranına gidiyor.test sonucu olarak bilgisayardan da görebiliyorsun.bu arada hayırlı haberlerle gel inşallah.
Allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli nurtopu gibidir yavrun benmki de haftaya salı, çok heyecanlıyım bendeee...

Cnm ins iyi sonuclarla gelirsin yaptirdigim yerde bana sonucu söylediler ama mecbur doktorada goturucem

canlar teşekkürler.hayırlı haberlerle geldim çok şükür..her şey yolunda..darısı tüm girecek arkadaşların başına.gerçekten sırtımdan koca bi yük kalkmış gibi.
şu şeker yüklemesini de hallettim mi tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…