- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
benden kurtuluş yok. oynama biter kilo başlar. :)S Sond boşver onun zilgitini kuzunu gördün rahatladin mi ondan haber ver bak pozisyon sebebiyle cok net degilmis iste gersni bliodun daha dikkat edersn kgda ki edion da zaten su endokrin bolumune bi git artik yahu her dr ayri bisey diye diye bu aya kadar bosa zaman kaybettn bi de kg isiyle gerilme allasen
ah canım taksi için kısa mesafe aslında yürümek gerek de tembellikten yurumedım.
gıttım geldım ağzımın payını aldım. bebeğin bacakları aşağıdaymış ondan cok hıssedemıyormusum. önemlı degılmıs şekli ama kilodan dolayı çok fırçaladı benı.
benım ameliyattan olanlarda zaten erken doğum rıskı oluyormuş. (onu bılıyordum) bir de sen kilo ile desteklemıssın dedı. sana Allahın bır kulu kilo alma demedimi dedi. doğum sırasında olacak kilonu çoktan aşmışsın dedı.
bundan sonra sebze ve su dışında bır sey yeme , hergun yuru ve illede et yemen gerekıyorsa balık ye sadece dedı.
tıp merkezi gıttıgım yer . gece kapalı ve imkanları kısıtlı. dr bana gel dedı yarın şeker yukleyelım dıye ama oraya gıdemem .
daha cok sıktım canımı geldım anlayacağınız.
işte mecbur bundan sonra dıkkat edecegız. çok streslı günler gecırdım yemeğe verdım kendımı. hala da devam edıyor. kafa raaht olsa keşke.Ya Sen Boşver Doktoru, Kilonu Tamam Fazla Kilo Almakda İyi Bişey Değil Ama Düşünsene Bütün Metabolizman Değişiyo İçinde Bi Can Büyüyo, Yeme Alışkanlıkların Falan Helede Benim Gibi Sigarada İçiyosan ve Yemeğe Verdiysen Kendini Daha Ne Olsun. Ben Hamileliğin İlk Haftalarından Beri Kabızım 4-5 Günde Bir WC ye Çıkıyorum. Hemoroid Oluştu Bende. Öncede Böle Bişey Yoktu. Şimdi Biz Kilo Almıyalımda Kim Alsın
öyle yapıcam . acil gıttım böyle dedı dıyecegım bakayım ne diyecek.kaç kilo ile hamile kaldığını bilmiyorum ama sanırım zaten kiloluyum falan diyordun yanlış hatırlamıyorsam ama tek sen değilsin ki kilo alan. bende aynıyım 59 kilo idim. şimdi 72 kilo falan çıkıyorum tartıda. ama ben hala kilo almadım gibi yani etrafımda herkes sadece göbeğe gidiyorsun diyor ki gerçekten de öyle.ama senin risk oluşturacak bir durumun var. kendi doktorundan bir yemek listesi alsan senin için daha iyi olur. bazı doktorlar kiloya çok takıntılı oluyor ama bazılarıda hiç önemsemiyor .o yüzden kendi doktoruna git anlat bu doktorun dediklerini.şimdi birden sebze yersen vücudun direnci düşer hem kim sadece sebze ve su ile hamileliği bitirebilir ki.
canım ben medistate e gidiyorum hsonu kontrolum var doğum ucretlerini soracaktım sen ögrenmişsin bile :) yalnız ben medistatein odalarını gordum cok guzel bi de ameliyata giren ekip de iyiymiş dedi bi doktor arkadasımKizlar slm
Arasira sizleri takip ediyorum.pek vaktim olmuyor.23 aylik bir kizim var.gunumun cogunu ona harciyorum.( isten döndüğümde kalan vaktimin)
Umarim herkesin hamilelik donemi keyifli geciyordur.cok buyuk sorunlar olmadikca ufak tefek sorunlar halledilebiliyor.
Ben yaklasik 2 haftadir sol kasigimda cok agri hissediyorum. Canim yanıyor bayaaa.dr magnezyum kullan dedi ama gecmiyor.10 gun sonra ayrintili ultrason var. Umarim bebis iyidir.
Bu arada istanbul da anadolu yakasinda ozel hastenelrin dogum ucretleri hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim. Fiyatlar korkunc! Kavacik medistate 5000 tl .sok oldum.
Sevgi ve saglikla kalin.opuldunuz
yani bu doktorda öyle söyledi. dedım ben 3 dr degıstırdım kımse demedı kilo konusunu. biri onemsemedı ıstersen dıyetısyene yönlendırelım dedı. dığerı duymadı bıle. benımkı de dıkkar et cok alıyorsun dedı. ama oyle cok da ustunde durmadı. ee benımde aklım basında aslında ama işte dıyorumya her sey ustume geldı iş,hastalıklar, bebekle ilgili şeyler, sigara falan aldı başını gıttı. hele bayramda goturdum cıkolataları. 4 ay tatlı yemedim sımdı canım ıstemeye başladı.İçin rahatlamıştır tabi sevindim ama kilo olayını kontrol et cnm sorun olacak diye deil sadece ama dedim ya çok kilo alan arkadaşım hareketleri doğru düzgün hissetmiyormuş şimdi çok sağlılklı bi oğlu var dikkat etmek gerek doktorun seni uyarmıyor mu yada diyet önermedi mi ya?
Ben gorusup ogrenmedim fiyati.buralarda forumlardan ogrendim.sen gittiginde ogrenirsen beni bilgilendirirsen cok sevinirim. Benim dr tip merkezinde calisiyor.anlasmali hastelerden birini sececegim. Sezeryan olacak dogum .canım ben medistate e gidiyorum hsonu kontrolum var doğum ucretlerini soracaktım sen ögrenmişsin bile :) yalnız ben medistatein odalarını gordum cok guzel bi de ameliyata giren ekip de iyiymiş dedi bi doktor arkadasım
tamam canım ctesi ögrenir seni de bilgilendiririm ben tıp merkezin kosuyolunda mıBen gorusup ogrenmedim fiyati.buralarda forumlardan ogrendim.sen gittiginde ogrenirsen beni bilgilendirirsen cok sevinirim. Benim dr tip merkezinde calisiyor.anlasmali hastelerden birini sececegim. Sezeryan olacak dogum .
Otagtepe tip merkezi kavacikta.dr um omer acikelli.tamam canım ctesi ögrenir seni de bilgilendiririm ben tıp merkezin kosuyolunda mı
anladım canım ben sana ctesi haber veririmO
Otagtepe tip merkezi kavacikta.dr um omer acikelli.
benide fetal ekoya 24. haftada çağırdılar canım bebek daha gelişkin oluyor dediyani yine benim dediğim doğru oluyor. ben 24. haftadayım. 2 hafta sonra 6. ayım bitmiş olup son trimestere girmiş olucam. zaten fetal eko randevumu verirken doktor son trimesterde bakalım dedi. yani doğru diyorum millete tamam ozaman :) sonra demesinler bu çocuk niye erken veya geç geldi diye :)
ah canım taksi için kısa mesafe aslında yürümek gerek de tembellikten yurumedım.
gıttım geldım ağzımın payını aldım. bebeğin bacakları aşağıdaymış ondan cok hıssedemıyormusum. önemlı degılmıs şekli ama kilodan dolayı çok fırçaladı benı.
benım ameliyattan olanlarda zaten erken doğum rıskı oluyormuş. (onu bılıyordum) bir de sen kilo ile desteklemıssın dedı. sana Allahın bır kulu kilo alma demedimi dedi. doğum sırasında olacak kilonu çoktan aşmışsın dedı.
bundan sonra sebze ve su dışında bır sey yeme , hergun yuru ve illede et yemen gerekıyorsa balık ye sadece dedı.
tıp merkezi gıttıgım yer . gece kapalı ve imkanları kısıtlı. dr bana gel dedı yarın şeker yukleyelım dıye ama oraya gıdemem .
daha cok sıktım canımı geldım anlayacağınız.
kızlar benim mesanemde çok baskı var tuvaletim gelir gelmez gitmezsem kaçırıyorum
sizde de varmı böyle bir durum
Ben bir iki hapşırınca kaçırdım
benide fetal ekoya 24. haftada çağırdılar canım bebek daha gelişkin oluyor dedi
Cnm 1500den baslioKizlar slm
Arasira sizleri takip ediyorum.pek vaktim olmuyor.23 aylik bir kizim var.gunumun cogunu ona harciyorum.( isten döndüğümde kalan vaktimin)
Umarim herkesin hamilelik donemi keyifli geciyordur.cok buyuk sorunlar olmadikca ufak tefek sorunlar halledilebiliyor.
Ben yaklasik 2 haftadir sol kasigimda cok agri hissediyorum. Canim yanıyor bayaaa.dr magnezyum kullan dedi ama gecmiyor.10 gun sonra ayrintili ultrason var. Umarim bebis iyidir.
Bu arada istanbul da anadolu yakasinda ozel hastenelrin dogum ucretleri hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim. Fiyatlar korkunc! Kavacik medistate 5000 tl .sok oldum.
Sevgi ve saglikla kalin.opuldunuz
ben üni hastanesinde girmiştim. devlette aynı mı bilmiyorum ama rapor yazılıyor. oda doktorun ekranına gidiyor.test sonucu olarak bilgisayardan da görebiliyorsun.bu arada hayırlı haberlerle gel inşallah.
Allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli nurtopu gibidir yavrunbenmki de haftaya salı, çok heyecanlıyım bendeee...
Cnm ins iyi sonuclarla gelirsin yaptirdigim yerde bana sonucu söylediler ama mecbur doktorada goturucem
selamlar. ..bende de var aynı şey demekki normal miş. .kızlar benim mesanemde çok baskı var tuvaletim gelir gelmez gitmezsem kaçırıyorum
sizde de varmı böyle bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?