bende fazla mı acaba dedim ama tekli fiyatları görünce uygun geldi
260 ml tek biberon 24 lira
125 ml tek biberon 26 lira
e ikişer tane olunca daha iyi geldi
ama bilemedim
hala bebeğe tek iğne bile almadım
yarın kontrole gidince almayı düşünüyorum yavaş yavaş
ama gördükçe de içim gidiyor
ne güzel şeyler var
hemen doğurup giydiresim geldi kıyafetleri bile
Cnm benim yegenimde ablamin karninda durmazdi uzayli dogucak sanirdir ama dogdugunda ne agladi ne gce uyandi melek gibiydi vallainşallah doğduktan sonrada böyle olmazlar yoksa uykusuz geceler bizi bekliyor
bende henüz sadece bir tane kısa kollu alttan çıtçıtlı aldım. başka da bir şeyi yok henüz bende artık yavaş yavaş başlıyacağım. ama biberonda dediğim gibi sadece avent değil e-bebek mağazasında çok güzel ürünlerde var. bizim burada var e-bebek mağazası gidip bizzat oradan almayı düşünüyorum ben. en azından seçip güzel mi değil mi görücem. internetten çok güvenemiyorum bu tür şeylere umduğum gibi çıkmaz vs. diye.
Demek istedigim bir tane kucuk al yeter. Buyugu napacaksin ki. Erkenden biberonu alirsa memeyle ugrasmiyor bebekler. Beynimiz unutmaz o biberonlari nasilsa var diye sen ne yesen de sut yapmaz. Ben takintiliyim bu konularda ve hep neye inandiysam onu yasadim. Asiri inanirim ama : )
Cnm benim yegenimde ablamin karninda durmazdi uzayli dogucak sanirdir ama dogdugunda ne agladi ne gce uyandi melek gibiydi valla
Bebegim bugun cok tuhaf hareket ediyi.pitlama pek yok sanki icerde hafifce ziplayip dalga yapiyo gibi:s
Aman Allah korusun.deme öyle.Ben diyorum şu yedi ayı bir geçirseydim ne kadar stresli bir dönem büyüdükçe daha çok stres oluyorum bende.önce düşük derdi vardı şimdi erken doğum bu kısmı daha zormuş.Allah korusun yavrularımızıbenim zaten rahmim aşağıda
otururken bile bazen sancı giriyor
şiddetli öksürmeye yada ıkınmaya kalksam doğuracam heralde
Muhtemel:)en guvenli yerde daha ne olsunmeksika dalgası yapıyorlar içeride
bir kasıklarıma vuruyor bir göbeğimin yanına
bazende mideme doğru kayıyor
merak ediyorum içerisi çok mu rahat
Muhtemel:)en guvenli yerde daha ne olsun
Aman Allah korusun.deme öyle.Ben diyorum şu yedi ayı bir geçirseydim ne kadar stresli bir dönem büyüdükçe daha çok stres oluyorum bende.önce düşük derdi vardı şimdi erken doğum bu kısmı daha zormuş.Allah korusun yavrularımızı
aaa sen bursalıydın değilmi
benim eşim pazartesi günü balıkesire gitti ordan bursaya geçmiş bebek mağazaları var bir sürü ama ben anlamadığım için bişey almadım dedi
haftalık iznimi denkleştirebilirsem bi pazar bursaya gidip ne var ne yok herşeyi alalım ordan diyoruz
burada herşey çok pahalı ve çeşit yok
bir arkadaş da gitmiş herşeyini bursadan almış burasıyla yarı yarıya fiyatlar diyordu
Sinemaya geldim, yüksek sesten rahatsız mı oldu paşam bilemedim, içimde karete filmi var suan :)
Kızlar aldıklarınızı 2015 Şubat Mucizelerimizin Cicileri sayfasında paylaşın,hepimize fikir olsun.
Zamanla oda yapmaya başlayınca da paylaşırız
Güzel ve iyi olur
Hiç aktif değil ne yazıkki o sayfa
evet canım bursalıyım. ama şöyle yapmanızı öneririm cumartesi veya pazar çarşıya çıkmanızı öneririm.çarşıda daha uyguna bulabilirsiniz her şeyi. bebek mağazaları pahalı oluyor genelde. he birde civilin yenidoğan ürünleri de çok güzel. zaten bir günlük iş alışveriş. bir liste yap neler alınacak diye. o zaman daha kolay olur senin için :)
hehe deli gibi göründüm sanırım ordan. inandığım hayalini kurduğum gibi oldu her şey oğlumda allaha şükür. doğum ve sonrası emzirmesi vs. herkesin gönlüne göre en güzeli olsun inş.
zaten cumartesi yada pazar gidebilriiz benim işimi geçtim eşimin izni sadece pazar günü oluyor
o zaman 1 ay daha bekleyip kasım aralık gibi gitmek lazım ne var ne yok alıp sonra arkamıza bakmamak lazım
Rahatsız olmadığına cok sevindim ya:) valla saol :) cok alem hala Dönüyor minnoşyüksek sesten rahatsız olmaz da tepki verir. :) bilinçli olarak tepki vermeye başladı benim ki mesela. konuşunca daha bir coşuyor içeride.
Ablam gitmiş Matrix é hamileyken. Film boyunca göbeğini tutmuş çocuğum içerde korktu diye.yarıda çıkarmış eşine.Sinemaya geldim, yüksek sesten rahatsız mı oldu paşam bilemedim, içimde karete filmi var suan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?