2015 Şubat Anneleri

Demek istedigim bir tane kucuk al yeter. Buyugu napacaksin ki. Erkenden biberonu alirsa memeyle ugrasmiyor bebekler. Beynimiz unutmaz o biberonlari nasilsa var diye sen ne yesen de sut yapmaz. Ben takintiliyim bu konularda ve hep neye inandiysam onu yasadim. Asiri inanirim ama : )

aaa sen bursalıydın değilmi
benim eşim pazartesi günü balıkesire gitti ordan bursaya geçmiş bebek mağazaları var bir sürü ama ben anlamadığım için bişey almadım dedi
haftalık iznimi denkleştirebilirsem bi pazar bursaya gidip ne var ne yok herşeyi alalım ordan diyoruz
burada herşey çok pahalı ve çeşit yok
bir arkadaş da gitmiş herşeyini bursadan almış burasıyla yarı yarıya fiyatlar diyordu

belli

Cnm benim yegenimde ablamin karninda durmazdi uzayli dogucak sanirdir ama dogdugunda ne agladi ne gce uyandi melek gibiydi valla

inşallah bizimkilerde öyle olur
ben uykusuzluğa hiç tahammül edemiyorum hemen sinirlerim geriliyor başıma ağrı giriyor
eşim diyor zaten gece o çocuk ağlar ağlar susar sen duymazsın ben kalkar bakarım diye
uykum ağır değil hiç
ama uykusuzluğa dayanamıyorum
tabi o melekler bir gelse o zaman herşeye alışırız ama şimdi zor geliyor işte

Bebegim bugun cok tuhaf hareket ediyo.pitlama pek yok sanki icerde hafifce ziplayip dalga yapiyo gibi:s

Bebegim bugun cok tuhaf hareket ediyi.pitlama pek yok sanki icerde hafifce ziplayip dalga yapiyo gibi:s

meksika dalgası yapıyorlar içeride
bir kasıklarıma vuruyor bir göbeğimin yanına
bazende mideme doğru kayıyor
merak ediyorum içerisi çok mu rahat

benim zaten rahmim aşağıda
otururken bile bazen sancı giriyor
şiddetli öksürmeye yada ıkınmaya kalksam doğuracam heralde
Aman Allah korusun.deme öyle.Ben diyorum şu yedi ayı bir geçirseydim ne kadar stresli bir dönem büyüdükçe daha çok stres oluyorum bende.önce düşük derdi vardı şimdi erken doğum bu kısmı daha zormuş.Allah korusun yavrularımızı

Muhtemel:)en guvenli yerde daha ne olsun

keyifler tıkırında

Allah herkese vakitli doğum nasip etsin yaa erken doğum da zor
sağlıklı olsunlar vakitlice doğsunlar inşallah

evet canım bursalıyım. ama şöyle yapmanızı öneririm cumartesi veya pazar çarşıya çıkmanızı öneririm.çarşıda daha uyguna bulabilirsiniz her şeyi. bebek mağazaları pahalı oluyor genelde. he birde civilin yenidoğan ürünleri de çok güzel. zaten bir günlük iş alışveriş. bir liste yap neler alınacak diye. o zaman daha kolay olur senin için :)

Kızlar aldıklarınızı 2015 Şubat Mucizelerimizin Cicileri sayfasında paylaşın,hepimize fikir olsun.
Zamanla oda yapmaya başlayınca da paylaşırız
Güzel ve iyi olur
Hiç aktif değil ne yazıkki o sayfa

Sinemaya geldim, yüksek sesten rahatsız mı oldu paşam bilemedim, içimde karete filmi var suan :)

yüksek sesten rahatsız olmaz da tepki verir. :) bilinçli olarak tepki vermeye başladı benim ki mesela. konuşunca daha bir coşuyor içeride.

daha henüz kimse pek birşey almadı yani ben bir tane çıtçıtlı haricinde birşey almadım ha birde beşiği ve şifonyeri var. alınca hepsini koyucam ben zaten :)

zaten cumartesi yada pazar gidebilriiz benim işimi geçtim eşimin izni sadece pazar günü oluyor
o zaman 1 ay daha bekleyip kasım aralık gibi gitmek lazım ne var ne yok alıp sonra arkamıza bakmamak lazım

zaten cumartesi yada pazar gidebilriiz benim işimi geçtim eşimin izni sadece pazar günü oluyor
o zaman 1 ay daha bekleyip kasım aralık gibi gitmek lazım ne var ne yok alıp sonra arkamıza bakmamak lazım

aynen öyle . ama hava koşullarına dikkat etmenizi öneririm. kar kış sıkıntı olmasın sonra :) 7. ayımda hastane çantamı hazırlayacağım ben ne olur ne olmaz diye o dursun kenarda sonra yavaş yavaş bebişe birşeyler alıcam.

yüksek sesten rahatsız olmaz da tepki verir. :) bilinçli olarak tepki vermeye başladı benim ki mesela. konuşunca daha bir coşuyor içeride.
Rahatsız olmadığına cok sevindim ya:) valla saol :) cok alem hala Dönüyor minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…