- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
gözün aydın canım :)canlar teşekkürler.hayırlı haberlerle geldim çok şükür..her şey yolunda..darısı tüm girecek arkadaşların başına.gerçekten sırtımdan koca bi yük kalkmış gibi.
şu şeker yüklemesini de hallettim mi tamamdır
Bende hapşırma öksürme hepsinde kaçırıyorum.ilerleyen zamanlarda oluyormuş ama senin demek idrar torbana baskı yapıyor.kızlar benim mesanemde çok baskı var tuvaletim gelir gelmez gitmezsem kaçırıyorum
sizde de varmı böyle bir durum
canım renkli doppler ultrason ile detaylı(ayrıntılı) ultrason aynı şey. 24. haftaya kadar deyatlı ultrason yapılabiliyor.merhaba hanımlar. ben de 22. haftamdayım. bugün doktor randevum vardı. ayrıntılı için geç kaldığımı düşünerek panik bi halde gittim randevuya. detaylıyı ne zaman yapacağız dedim, 20 gün sonrasına randevu verdi. eve geldiğimde randevu için verdiği kağıtta renkli doppler ultrason yaptıracağının yazdığını farkettim.
renkli doppler ile detaylı ultrason aynı şey değil galiba??? neden benden doppler istemiş olabilir ki? ayrıntılı yaptırsa daha iyi olmaz mıydı? hala ayrıntılıyı yaptırmayan var mı?
Bende hapşırma öksürme hepsinde kaçırıyorum.ilerleyen zamanlarda oluyormuş ama senin demek idrar torbana baskı yapıyor.
Ne kadarmış bu?Ben bunu beğendim sizce kullanışlı mı?
kızlar benim mesanemde çok baskı var tuvaletim gelir gelmez gitmezsem kaçırıyorum
sizde de varmı böyle bir durum
Ben bir iki hapşırınca kaçırdım
http://www.annelutfen.com/urun/aven...m=referral&utm_campaign=facebook_avent_081014
kızlar bir bakarmısınız buna
kampanya varmış
aventi çok duydum ama daha önce ilgimi çekmiyordu
artık en iyisini aramakla meşgulüm
avent kullanan yada kullanacak olan varmı
bende avent alıcam canım. ama bu set bana fazla geldi. ben bir tane cam biberon ve bir tanede büyük almayı düşünüyorum. bu kadar fazla biberon istemediğim için 2 tane yeter diye düşündüm.
Ben mandela biberon almistim. Sut olmazsa bebek cekmeden akmiyormus anne memesi gibiymis diye. Onu da kullanmadim. Cok sukur emzirebilim. Simdiden o kadar cok almayin bence. Her ihtimale karsi bir tane bulunsun yeter. Ben davranislarimizin bilincaltimizi yonettigini dusunuyorum. Biberon varsa meme neden sut yapsib ki. Her seyimizle sut olacagina inanmaliyiz simdiden.
Cnm bende ayniyim hic uyumazmi bu bebek ya vurmasada icerde dönüp duruyo kurt var popisinde heralde smdiden :)bu arada benim küçük ninja inşallah doğduktan sonrada böyle olmaz
yine uyandı tepikler başladı
sabaha kadar uyanık tekmeleyip duruyor
akşama kadar da uyuyor
Cnm bende ayniyim hic uyumazmi bu bebek ya vurmasada icerde dönüp duruyo kurt var popisinde heralde smdiden :)
bende fazla mı acaba dedim ama tekli fiyatları görünce uygun geldi
260 ml tek biberon 24 lira
125 ml tek biberon 26 lira
e ikişer tane olunca daha iyi geldi
ama bilemedim
hala bebeğe tek iğne bile almadım
yarın kontrole gidince almayı düşünüyorum yavaş yavaş
ama gördükçe de içim gidiyor
ne güzel şeyler var
hemen doğurup giydiresim geldi kıyafetleri bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?