Canım aynen bende öyleydim. Birde benim uykumda ağırdı. Ama inan çocuk doğduktan sonra zaten çok tedirgin uyuyorsun. En ufak bir sese uyanırsım. İkide bir gidio nefesini dinlerdim:) uslu bir bebekti çok şükür kızım. Ama o siş çıkarma dönemi yokmuinşallah bizimkilerde öyle olur
ben uykusuzluğa hiç tahammül edemiyorum hemen sinirlerim geriliyor başıma ağrı giriyor
eşim diyor zaten gece o çocuk ağlar ağlar susar sen duymazsın ben kalkar bakarım diye
uykum ağır değil hiç
ama uykusuzluğa dayanamıyorum
tabi o melekler bir gelse o zaman herşeye alışırız ama şimdi zor geliyor işte
Evet fiyat epey yuksek ozel sigortam olmasa orada dogum dusunmezdim.Fiyat cok yuksek geldi ben central hospitale gidiorum normal dogum 1550 epidural +500
Klasik agrisi cekiyorum diyenler vardi. Bende çok yasiyorum ama herşey yolunda sanirim
Bu hangi program , rica etsem söylermisin:)
Sen yine uyumamışsın. Ben bile uyudum sen uyumadın. İnsan uyuyamadımı her sesi duyuyor zaten. Neyse artık sabah uyursun kızın uyutursa.Uykucular bu gece nöbetçi yok sanirim maşallah maşallah; ) misafrlikten gec geldik vede midem cayir ccayir yanmaya devam uyuyamadim biturlu.yaklasik bi saattir aprtmandan minnak bi bebisin aglma sesi geliyor biturlu susturamadilar yavrumun ne derdi varsa artik o bagrdikca icli icli icim gtti hem de gozun korktu film şeridi gibi kizimin bebeklgne döndüm bi an hehe:) hepimize uykucu uslu akilli duzenli bebeler nasip et yarabbm
Gecmis olsunDün amniyosentez yaptırdım. Korkulacak kafaya takılacak hiçbir şey yokmuş. Doktoru öneren herkese korkmadan yaptırmalarını tavsiye ederim. 5 dakika bile sürmedi. Buna karşılık insanın omzundan büyük bir yük kalkıyor. İşlemden sonra 15 dakika istirahat ettim sonra doktor baktı ultrason ile, bebeğim neşe ile oynayıp duruyordu. Bir haftadır boşuna stres çekmişim. Benzer durumda olanlar olabilir diye paylaşmak istedim.
Doktorun sadiye hanım mi canım ?Merhaba, ben de medistate ye gidiyorum gecen ay normal dogum fiyatini sormustum 6.500 tl epidural istenirse +650 ekstra herhangi bir ucret talep edilmiyor Allah korusun yogunbakima ihtiyap olursa sgk dan karsilaniyormus. Tabi ucret cok yuksek bu ayki randevumda odalarini gezicem .....
Allah bagislasin hg aramiza cinsiyet bellimiEvet fiyat epey yuksek ozel sigortam olmasa orada dogum dusunmezdim.
Bu arada ben yeni uyeyim insanin yasadigi sureci paylasmasi cok guzel hergun okuyorum uzun uzun.
Dogumumuz ayni gune denk geliyor sizinle. 9 yasinda da bir kizim var.arasam bulamam ben bu siteyi cok sevdim...
Çok geçmiş olsun rabbim kimseye kuşku yaşatmasınDün amniyosentez yaptırdım. Korkulacak kafaya takılacak hiçbir şey yokmuş. Doktoru öneren herkese korkmadan yaptırmalarını tavsiye ederim. 5 dakika bile sürmedi. Buna karşılık insanın omzundan büyük bir yük kalkıyor. İşlemden sonra 15 dakika istirahat ettim sonra doktor baktı ultrason ile, bebeğim neşe ile oynayıp duruyordu. Bir haftadır boşuna stres çekmişim. Benzer durumda olanlar olabilir diye paylaşmak istedim.
Günaydın ne güzel bende 20. haftadaym ama hissedemiyorum bi defa hissettim başka yokgüzel bir gün geçiririz inş. Sabah saatimin alarmından sonra gözlerimi açtım elim karnımdaydı kızım öle güzel tepki verdiki. güne onunla başlamak harika bir duygu
Ben de bu ara yanma var o yüzden canim hicbisi yemek istemiyor aciktikca yiyorum onda da fazla abartmiyorumKızlar sizlerinde iştahında belirgin bir açılma oldu mu acıkma hissiniz arttımı ?
Evet Sadiye hanima gidiyorumDoktorun sadiye hanım mi canım ?
Canım aynen bende öyleydim. Birde benim uykumda ağırdı. Ama inan çocuk doğduktan sonra zaten çok tedirgin uyuyorsun. En ufak bir sese uyanırsım. İkide bir gidio nefesini dinlerdim:) uslu bir bebekti çok şükür kızım. Ama o siş çıkarma dönemi yokmuben bide 4 aylıkken odasına geçirdim. Gece ani uyanmalardan Vertigo olmuştum ama kızımda benim gibi uykuya düşkün bir çocuk oldu. Anne kız yatıp duruyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?