2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
benim küçük ninjam sabah 6,30 dan beri uyanık
haliyle benide uyandırdı tabi
9,30 da ayrıntılı randevum var
çok heyecanlıyım bana dua edin inşallah bi sorun çıkmaz
Bebegini uzun uzun izleme firsati. Cok keyifli her seyi goruyorsun. Sana tavsiyem girmeden once tatli biseyler ye ve 3 boyutlu bir resim iste doktorundan

Günaydın Anne adayları, bugün güne güzel başladım elhamdülillah... :) Herkese sağlıklı ve tekmeli günler dilerim...

merak etme bir kaç güne kadar daha net hissedersin. Dr hep söylüyor her annenin farklı oluyor.

Kızlar günaydınnnnn hepimize bol tepikli bir gün olsun inşAllah

benimkinin kalbindede açıklık olduğu içi n çağırdı bakalım ne dicek

herkese günaydın.. dün akşam okadar şiddetli başağrısı yaşadım kiii ilaç içmiim uyuyunca geçer belki dedim, gece kalktım yürüyemiyorum, her adımda zonklar mı beynim yarım parol içtim dayanamadım. sabah çok şükür daha iyi uyandım.. akşama kadar bilgisayar başındayım, biraz da telefonla fazlaca uğraştım dün ya ondan kaynaklandı, yada bayramda nazar değdi ben çok inanırım hamilelere çok nazar değiyo, bende bayramda herşey çok iyi yihuu süperim modundaydım. keşke azcık kötüyümdeseydim. eşimlede çok iyi anlaşıoduk, kavga ettik. nazar kesin nazar

Canlarrrrr Günaydın Dün Babamız Kızının Hareketlerini Hissetti. Hemde İlk Defa Ayyy Nasıl Heycanlandı Aşkım Benim Birazda Kızıyla Konuştu Kızıda Tepki Verdi Nasıl Güzeldi Maşallah

Valla bende inaniyorum nazara uykun nasıl uyuyabiliyor musun diye sorduklarinda uyuyorum yok bi sıkıntım demiştim demez olaydım o günden beri uyku haram donup duruyorum yatakta sinirim bozuldu resmen

siz çektirdiniz zannedersem 4 boyutlu ulstrason. bebek kime benziyo görünüyor mu acaba
Evet cektirdim , elini basinin altina koymus keyip yaparken yakaladigimiz guzel bir fotomuz var. 9 yasindaki kizim ayni babasi ozellikle burnu cok benziyor sanirim oglumda onlara benziyor yani resme bakanlar oyle dusunuyor

Evet cektirdim , elini basinin altina koymus keyip yaparken yakaladigimiz guzel bir fotomuz var. 9 yasindaki kizim ayni babasi ozellikle burnu cok benziyor sanirim oglumda onlara benziyor yani resme bakanlar oyle dusunuyor
ayy çok heycanlı ya cumartesi gelseydi bi bizde görseydik bebişimizi naasıl gittiniz ayrıntılı ulstrasona aç tok farketmiyor demi tatlı ye diyorlar dönmezse göremezsek diye de tedirgin oluyorum ay çok heyecanlıym bol su içtiniz mi?:)

günaydın kızlar geçmişi doldurmuşsunuz yine maşalah zorla okudum. doğum fiyatından bahsedilmiş. biz öğrendik sezeryan 1160 tl normal doğum 1560 tl oda dahil fiyat . onun dışında kemik ağrıları devam ediyo. moıbilyaları hafta sonu alıyoruz eksiğimiz kalmıcak şükür herkese sağlıklı günler olsun biz babaya daha kendimizi hissettiremedik çünkü sadece bana tepki veriyo

Bende 7 aydan sonra alıcam. Sadece bir tane tulum aldım. Benim gibi çocuk kıyafeti manyağı birisi bile almadan durdu ama işte riskli olunca insan korkuyor.
Valla doktor banada erken doğum ihtimali var dedi ama insan bebeğe bişeyler aldıkça aklına kötü şeyleri getirmez oluyor,yavaştan al bence baktıkça mutlu oluyor insan...

Kızlar sizlerinde iştahında belirgin bir açılma oldu mu acıkma hissiniz arttımı ?
Çok acikiyor ve çok yiyorum hamileliğin Bask ile alakam kalmadi bundan donra sahada çok kilo almaktan korkuyorum.

Geçmiş olsun, gözün aydin ayrıca arkadasim.

Nazara çok inanirim bende cekiyorum kaç gündür. Bayramda arkadasimizla görüştük supersin ben olsam diye geçti tüm gun . eve gelip yemek yaparken baharatliklarim kirildi. Batil inanç belki bu ama inanıyorum iste sonrada bas agrisi. Çok geçmiş olsun canim.

Kızlar bende bu hafta bir şeyler almayı düşünüyorum, eşimle cuma gitmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa.. ay çok heyecan verici :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…