Bende de iştah cok arttı Özellikle karbonhidrat isteğimKızlar sizlerinde iştahında belirgin bir açılma oldu mu acıkma hissiniz arttımı ?
geçmiş olsun canım , ben de yaptırmıştım , sonuc temiz çıkar inşallah bir kez daha rahatlatsınDün amniyosentez yaptırdım. Korkulacak kafaya takılacak hiçbir şey yokmuş. Doktoru öneren herkese korkmadan yaptırmalarını tavsiye ederim. 5 dakika bile sürmedi. Buna karşılık insanın omzundan büyük bir yük kalkıyor. İşlemden sonra 15 dakika istirahat ettim sonra doktor baktı ultrason ile, bebeğim neşe ile oynayıp duruyordu. Bir haftadır boşuna stres çekmişim. Benzer durumda olanlar olabilir diye paylaşmak istedim.
Çok acikiyor ve çok yiyorumhamileliğin Bask ile alakam kalmadi bundan donra sahada çok kilo almaktan korkuyorum.
Geçmiş olsun, gözün aydin ayrıca arkadasim.
Nazara çok inanirim bende cekiyorum kaç gündür. Bayramda arkadasimizla görüştük supersin ben olsam diye geçti tüm gun . eve gelip yemek yaparken baharatliklarim kirildi. Batil inanç belki bu ama inanıyorum iste sonrada bas agrisi. Çok geçmiş olsun canim.
Resmini atayım bak yatak olarak oark yatak alcm onu daha almadım sadece odasını aldık mobilyayıİki yatak mı alıyorsun? Senin masraf iki kat ama güzelliği de iki kat.
Canım bnede aynoydım ki hala burnum tıkalı doktra gitmedim tuzlu sıyla gargara yaptım boğazım iki günde geçti şükür burnumada okuanus suyu aldım ama kâr etmedikızlar günaydın
nezle oldum resmen nefes alamıyorum ve heryerım agrıyor. işede gelmek zorunda kaldım. sureklı gözlerım sulanıyor hpsuruyorum ve başımın agrısından kafam düşüyor resmen. önerisi olan var mı? bu durumda dokttora gıttınızmı, neler verdı?
tok dediler bana.ayy çok heycanlı ya cumartesi gelseydi bi bizde görseydik bebişimizi naasıl gittiniz ayrıntılı ulstrasona aç tok farketmiyor demi tatlı ye diyorlar dönmezse göremezsek diye de tedirgin oluyorum ay çok heyecanlıym bol su içtiniz mi?:)
memnun oluruz.fikir olsun bize de.Resmini atayım bak yatak olarak oark yatak alcm onu daha almadım sadece odasını aldık mobilyayı
Ben de cok heyecanliydim senin gibi.ayy çok heycanlı ya cumartesi gelseydi bi bizde görseydik bebişimizi naasıl gittiniz ayrıntılı ulstrasona aç tok farketmiyor demi tatlı ye diyorlar dönmezse göremezsek diye de tedirgin oluyorum ay çok heyecanlıym bol su içtiniz mi?:)
çok teşekkür ederim çikolata yiyeceğim bende girmedenBen de cok heyecanliydim senin gibi.
Oglen girmistim ben kahvalti yapip gitmistim girmrden 15 dakika oncede tatli biseyler yedim(cikolata olabilir) cok su icmeye gerek yok yani sikismaniz gerekmiyor.
Ben cikolata yedim,bebegim utrason boyunca hep hareket etti ve dondu buda doktorun isini kolaylastiriyor. Benden sonra bir bayan girdi bebeyi uyuyormus doktor tatli biseyler yiyip gel dedi.
duygunun yeri hangisi ben bulamadım. yediklerinizi yazdıklarınız.
Canlarrrrr GünaydınDün Babamız Kızının Hareketlerini Hissetti. Hemde İlk Defa Ayyy Nasıl Heycanlandı Aşkım Benim Birazda Kızıyla Konuştu Kızıda Tepki Verdi Nasıl Güzeldi Maşallah
sağa yada sola yattıgım zaman yattıgım yerde uyuşukluk oluyor bu konuyla ilgili biri yazmıştı tam olarak hatırlayamadım ne oldugunu önemli bişey miydi doktora sorsam mı?
sağa yada sola yattıgım zaman yattıgım yerde uyuşukluk oluyor bu konuyla ilgili biri yazmıştı tam olarak hatırlayamadım ne oldugunu önemli bişey miydi doktora sorsam mı?
Hoşbulduk gercekten sizlerle olmak cok guzel.....günaydınn. biraz geç kaldım siteye girmeye ama yazdıklarınızı okuyordum. yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz hepiniz aramıza.
O biri ben ve korkutuneliydi canım. Karpal tunel sendromuymuş. Bileklerimizdki sinirler vücuttaki ödem nedeniyle sıkışıyormuş o da yattığımız tarafın uyulmasına neden oluyor. Özellikle elleri yormıcakmışız. Örgü örmek bilgisayar kullanmak sarma dolma yapmak artırırmış. Sarma konusunda koca Bayram geçti yemedim diye düşünürken sonunda dün yaptım nihüzel yedim. Gece kolum uyuşmayı geçti ağrısından uyuyamadım. Dr a magnezyum falan veriliyo mu dedim yok dedi tek çözümü el istirahatiymiş.
yaa bizimki tepiklerken elimizi koyuyoruz konusuyoruz bu defa da duruyor..Elimizi çekiyoruz başlıyor tepiklere pek mi nazlı nedir
Benim esim 18 haftalikken hissetmisti cok sasirmisti sana oyle geliyodur diyordu. ama massallah bebegin cok ama cok hareketli kizim ve esim nezaman elini koysalar basliyor harekete hele kizim sarki soylediginde deymeyin keyfimize. Bebekler annelerinin ve cocuklarin sesine inanilmaz tepkiler veriyorAynen Canım Bizimkide Öle Eli Koyunca Duruyo Ağırlığı Hissediyo GalibaDün Şans İşde Birden Oldu Babasıda Hissetti Zaman Geçtikçe Dahada Belli Eder İnş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?