2015 Şubat Anneleri

Kızlar sizlerinde iştahında belirgin bir açılma oldu mu acıkma hissiniz arttımı ?
Bende de iştah cok arttı Özellikle karbonhidrat isteğim
geçmiş olsun canım , ben de yaptırmıştım , sonuc temiz çıkar inşallah bir kez daha rahatlatsın
 

Nazar olayı enerji yüklenmesinden oluyor. Birşeylerin kırılması enerjinin üzerinden gitmesi oluyor ki iyi bişey. Allahım korusun kötü gözlerden. Felak ve nas sürelerini okumakta fayda var.
 
kızlar günaydın

nezle oldum resmen nefes alamıyorum ve heryerım agrıyor. işede gelmek zorunda kaldım. sureklı gözlerım sulanıyor hpsuruyorum ve başımın agrısından kafam düşüyor resmen. önerisi olan var mı? bu durumda dokttora gıttınızmı, neler verdı?
 
Canım bnede aynoydım ki hala burnum tıkalı doktra gitmedim tuzlu sıyla gargara yaptım boğazım iki günde geçti şükür burnumada okuanus suyu aldım ama kâr etmedi
 
tok dediler bana.
 
Ben de cok heyecanliydim senin gibi.
Oglen girmistim ben kahvalti yapip gitmistim girmrden 15 dakika oncede tatli biseyler yedim(cikolata olabilir) cok su icmeye gerek yok yani sikismaniz gerekmiyor.
Ben cikolata yedim,bebegim utrason boyunca hep hareket etti ve dondu buda doktorun isini kolaylastiriyor. Benden sonra bir bayan girdi bebeyi uyuyormus doktor tatli biseyler yiyip gel dedi.
 
çok teşekkür ederim çikolata yiyeceğim bende girmeden
 
duygunun yeri hangisi ben bulamadım. yediklerinizi yazdıklarınız.
 
Canlarrrrr Günaydın Dün Babamız Kızının Hareketlerini Hissetti. Hemde İlk Defa Ayyy Nasıl Heycanlandı Aşkım Benim Birazda Kızıyla Konuştu Kızıda Tepki Verdi Nasıl Güzeldi Maşallah


yaa bizimki tepiklerken elimizi koyuyoruz konusuyoruz bu defa da duruyor..Elimizi çekiyoruz başlıyor tepiklere pek mi nazlı nedir
 
günaydınn. biraz geç kaldım siteye girmeye ama yazdıklarınızı okuyordum. yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz hepiniz aramıza.
 
sağa yada sola yattıgım zaman yattıgım yerde uyuşukluk oluyor bu konuyla ilgili biri yazmıştı tam olarak hatırlayamadım ne oldugunu önemli bişey miydi doktora sorsam mı?
 
sağa yada sola yattıgım zaman yattıgım yerde uyuşukluk oluyor bu konuyla ilgili biri yazmıştı tam olarak hatırlayamadım ne oldugunu önemli bişey miydi doktora sorsam mı?

canım yeni okudum bende hamilelikte uyuşmalara karpal tünel sendromu deniyor. ellerde ayaklarda olunca sebep buymuş hamilelikten sonra düzeliyormuş ama sağa sürekli yatınca veya sola o bende de oluyor. hatta ne hikmetse soluma yatınca kalp atış sesimi duyuyorum arada. sürekli aynı yere yatmamaya çalış o zaman geçiyor.
 
sağa yada sola yattıgım zaman yattıgım yerde uyuşukluk oluyor bu konuyla ilgili biri yazmıştı tam olarak hatırlayamadım ne oldugunu önemli bişey miydi doktora sorsam mı?

O biri ben ve korkutuneliydi canım. Karpal tunel sendromuymuş. Bileklerimizdki sinirler vücuttaki ödem nedeniyle sıkışıyormuş o da yattığımız tarafın uyulmasına neden oluyor. Özellikle elleri yormıcakmışız. Örgü örmek bilgisayar kullanmak sarma dolma yapmak artırırmış. Sarma konusunda koca Bayram geçti yemedim diye düşünürken sonunda dün yaptım nihüzel yedim. Gece kolum uyuşmayı geçti ağrısından uyuyamadım. Dr a magnezyum falan veriliyo mu dedim yok dedi tek çözümü el istirahatiymiş.
 

canım çok sağol okumuştum böyle bişeyde tam olarak kim yazdı ne yazıldı hatırlayamadım tekrar sorayım dedim..
gerçekten çok ilginç ya bu hamilelik nelerde getiriyor insanın başına
 
yaa bizimki tepiklerken elimizi koyuyoruz konusuyoruz bu defa da duruyor..Elimizi çekiyoruz başlıyor tepiklere pek mi nazlı nedir

Aynen Canım Bizimkide Öle Eli Koyunca Duruyo Ağırlığı Hissediyo Galiba Dün Şans İşde Birden Oldu Babasıda Hissetti Zaman Geçtikçe Dahada Belli Eder İnş.
 
Aynen Canım Bizimkide Öle Eli Koyunca Duruyo Ağırlığı Hissediyo Galiba Dün Şans İşde Birden Oldu Babasıda Hissetti Zaman Geçtikçe Dahada Belli Eder İnş.
Benim esim 18 haftalikken hissetmisti cok sasirmisti sana oyle geliyodur diyordu. ama massallah bebegin cok ama cok hareketli kizim ve esim nezaman elini koysalar basliyor harekete hele kizim sarki soylediginde deymeyin keyfimize. Bebekler annelerinin ve cocuklarin sesine inanilmaz tepkiler veriyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…