ya benımde akşam koltukta uzanırken dizlerimden aşağıda uyuşma oluyor. böyle canı gıdıyor sanki ama sadece o sırada oluyor. kalkıp normal yatağa yatınca gecıyor.canım yeni okudum bende hamilelikte uyuşmalara karpal tünel sendromu deniyor. ellerde ayaklarda olunca sebep buymuş hamilelikten sonra düzeliyormuş ama sağa sürekli yatınca veya sola o bende de oluyor. hatta ne hikmetse soluma yatınca kalp atış sesimi duyuyorum arada. sürekli aynı yere yatmamaya çalış o zaman geçiyor.
Canım bnede aynoydım ki hala burnum tıkalı doktra gitmedim tuzlu sıyla gargara yaptım boğazım iki günde geçti şükür burnumada okuanus suyu aldım ama kâr etmedi
teşekkür ederiz.ikimiz. :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-yediniz-bugun.756468/page-34#post-37229487
Umarım dogru kopyalamışımdır
ya benımde akşam koltukta uzanırken dizlerimden aşağıda uyuşma oluyor. böyle canı gıdıyor sanki ama sadece o sırada oluyor. kalkıp normal yatağa yatınca gecıyor.
doktora anlatır gıbı anlattım ama sende bılgılı arkadaşlardansın.
muz yiyorum iki gündür. bu dünkü dr kalsiyumu ıcme dedı ama kendı dr verdıgınden kesmedim.o bende de oluyordu canım. doktor magnezyumu verdiğinden beri o şikayetim bitti. bacak problemi tamamen magnezyum ve kalsiyum eksikliğindenmiş. bende her türlü sıkıntı vardı sırt ağrısı bacak ağrısı bacak çekilmesi karıncalanma vs vs magnezyumu içmeye başladım geçti şükür.magnezyum yoksa hergün bir tane muz ye. oda etki ediyor.
muz yiyorum iki gündür. bu dünkü dr kalsiyumu ıcme dedı ama kendı dr verdıgınden kesmedim.
yeni doktor senın onlara ıhtıyacın yok dıyor.
yanı kilo aldım dıye her seyım tam degıldır heralde.
benimde ne alaka bilmem sol kaburgam uyuşuyor arada acaba bebek oraya geçiyorda ben mi uyuşmuş hissediyorum anlamadım bi daha ki randevumda sorucam unutmazsam....canım çok sağol okumuştum böyle bişeyde tam olarak kim yazdı ne yazıldı hatırlayamadım tekrar sorayım dedim..
gerçekten çok ilginç ya bu hamilelik nelerde getiriyor insanın başına
Oyyy Maşallah Yerim Onun TepkileriniBenim esim 18 haftalikken hissetmisti cok sasirmisti sana oyle geliyodur diyordu. ama massallah bebegin cok ama cok hareketli kizim ve esim nezaman elini koysalar basliyor harekete hele kizim sarki soylediginde deymeyin keyfimize. Bebekler annelerinin ve cocuklarin sesine inanilmaz tepkiler veriyor
Bence sen kendi doktorunun tavsiyelerine uy, kilo ile her sey tamam olsa 90kg insanlarda demir eksikliği neden oluyor madem onu söylesin. O zaman kilo alalım Ölümsüz olalımmuz yiyorum iki gündür. bu dünkü dr kalsiyumu ıcme dedı ama kendı dr verdıgınden kesmedim.
yeni doktor senın onlara ıhtıyacın yok dıyor.
yanı kilo aldım dıye her seyım tam degıldır heralde.
iyi demişsin gerçekten. heralde kilo alımını durdurmak ıcın soyledı. ama sonra işte ınsanlarında dişleri falan tek tek dökülüyor. bılmıyorum hangısı zararlı.Bence sen kendi doktorunun tavsiyelerine uy, kilo ile her sey tamam olsa 90kg insanlarda demir eksikliği neden oluyor madem onu söylesin. O zaman kilo alalım Ölümsüz olalım
kızlar bırde bısey sorucam e-bebekte chicco nun bebek bakım cantasını gordum. fıyatı 40 tl bana cok uygun geldi. resmini ve içindekıerı paylasıyorum. sizce nasıl boyle bırsey alan var mı?
- 1 adet 72'li Islak Mendil Baby Moments serisi
- 1 adet Bebek Yağı (200ml) Baby Moments serisi
- 1 adet kremli sabun Baby Moments serisiEki Görüntüle 1264701 Eki Görüntüle 1264701
- 1 adet Yüksek Korumalı Pişik Kremi 100 ml.
- 1 adet şampuanı 200 ml Baby Moments serisi
Merhaba kizlarr
Ben hala alisveris nein yapmadm
Bir tek anakucagi aldik
Chicci hoopla mavi o kadar..
Bugun islerimi bitirebilirsem esyalari cikaricam bakicam eksik ne var ne yok
Kendi doktorun ne diyorsa o, hiç Kafanı karıştırma ya, manyak olduk o doktor bu doktor derken :)iyi demişsin gerçekten. heralde kilo alımını durdurmak ıcın soyledı. ama sonra işte ınsanlarında dişleri falan tek tek dökülüyor. bılmıyorum hangısı zararlı.
tabii vitamınlerı kesene kadar benım dıkkat etmem önemlı.
canım bende baktım buna ama tek tek almaya karar verdim. sırf çantası için fiyat böyledir yoksa içindekiler o kadar tutmuyor. bende uni baby ye ve sebamede bakıyorum.bir doktor tanıdığımız vardı kızına hergün yağla masaj yapardı karnına hiç gazı olmamıştı o çocuğun. bebe yağı olarak ne alıcam bilmiyorum. daha doğrusu kullanırmıyım onuda bilmiyorum çünkü bende hiç cildime birşey sürmem çocuğada sürmem diye tahmin ediyorum
Merhaba kizlarr
Ben hala alisveris nein yapmadm
Bir tek anakucagi aldik
Chicci hoopla mavi o kadar..
Bugun islerimi bitirebilirsem esyalari cikaricam bakicam eksik ne var ne yok
canım renkli doppler ultrason ile detaylı(ayrıntılı) ultrason aynı şey. 24. haftaya kadar deyatlı ultrason yapılabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?