bübchen markasını da öneriyorlar? duyan araştıran oldu mu?
marka olarak bübchen sebamed johnson's baby unibaby nivea var sanırım,eslaa bi anket mi yapsan, hangisini tercih edersiniz diye?
bide benm merak ettiğim nelerini alacağımız, sabun şampuan losyon yağ pudra pişik kremi hangilerine gerek var hangilerine gerek yok, şu işe bi ara bi el atsak kızlar
bübchen markasını da öneriyorlar? duyan araştıran oldu mu?
marka olarak bübchen sebamed johnson's baby unibaby nivea var sanırım,eslaa bi anket mi yapsan, hangisini tercih edersiniz diye?
bide benm merak ettiğim nelerini alacağımız, sabun şampuan losyon yağ pudra pişik kremi hangilerine gerek var hangilerine gerek yok, şu işe bi ara bi el atsak kızlar
Geçmiş olsun canım Bayram'ın ilk günü benimde içim dışıma çıktı, sonra geçti...GÜNAYDIN KIZLARR
MİDEM BULANIYO BENNİM
Hemateni biz kardeşime kullanıyorduk harika pişik ilacı...Bubchenin sampuanini kullanmistik iyiydi johnsans baby fabrikasyon uretime dondu iyice bence eski kalitesi yok iceriklerde katkilar da cogaldi bubchenin bazi ürünlerinin icerigi daha masumdu simdi nasil bilmiyorum gerçi. Fiyat olarak bir tik yukari zorlamaz derseniz organic ya da dogal icerikli urunler daha iyi. Mustela bu konuda cok iyi bi isim her urünüyle ozellikle alerjik ciltler icin ayri serisi var bebklern hassas tenine guzel ürünleri ve dr tavsiyesi oluyor genelde buyuk eczanelre bakin ya da online eczanlere derim
vucut losyonu bebe yagindan daha iyi bebe yagi yerine has zeytinyağı cok iyi geliyor cilde ondan temin etmek en guzeli. Sampuan mustelanin kopuk sampuani vardi bu konak vb gibi sac dersinde olasi kabuklnmlra iyi gelen urunler var bir de. Vucut sampuani olarak da kullnliyor bu dedgm kopuk sampuan.sabun tavsiye etmem cildi kurutuyor bebkte. Pisik ve pisik onleyici kremde sebamed iyi pisik olursa hemetan da bulunsa elde iyi oluyor. Bunun disinda bi bakim urunu cok da lüzumlu degl sahsi fikrim
Dün amniyosentez yaptırdım. Korkulacak kafaya takılacak hiçbir şey yokmuş. Doktoru öneren herkese korkmadan yaptırmalarını tavsiye ederim. 5 dakika bile sürmedi. Buna karşılık insanın omzundan büyük bir yük kalkıyor. İşlemden sonra 15 dakika istirahat ettim sonra doktor baktı ultrason ile, bebeğim neşe ile oynayıp duruyordu. Bir haftadır boşuna stres çekmişim. Benzer durumda olanlar olabilir diye paylaşmak istedim.
günaydın kızlar
benim küçük ninjam sabah 6,30 dan beri uyanık
haliyle benide uyandırdı tabi
9,30 da ayrıntılı randevum var
çok heyecanlıyım bana dua edin inşallah bi sorun çıkmaz
herkese günaydın.. dün akşam okadar şiddetli başağrısı yaşadım kiiiilaç içmiim uyuyunca geçer belki dedim, gece kalktım yürüyemiyorum, her adımda zonklar mı beynim yarım parol içtim dayanamadım. sabah çok şükür daha iyi uyandım.. akşama kadar bilgisayar başındayım, biraz da telefonla fazlaca uğraştım dün ya ondan kaynaklandı, yada bayramda nazar değdi ben çok inanırım hamilelere çok nazar değiyo, bende bayramda herşey çok iyi yihuu süperim modundaydım. keşke azcık kötüyümdeseydim. eşimlede çok iyi anlaşıoduk, kavga ettik. nazar kesin nazar
Canlarrrrr GünaydınDün Babamız Kızının Hareketlerini Hissetti. Hemde İlk Defa Ayyy Nasıl Heycanlandı Aşkım Benim Birazda Kızıyla Konuştu Kızıda Tepki Verdi Nasıl Güzeldi Maşallah
kızlar günaydın
nezle oldum resmen nefes alamıyorum ve heryerım agrıyor. işede gelmek zorunda kaldım. sureklı gözlerım sulanıyor hpsuruyorum ve başımın agrısından kafam düşüyor resmen. önerisi olan var mı? bu durumda dokttora gıttınızmı, neler verdı?
http://www.annelutfen.com/urun/aven...m=referral&utm_campaign=facebook_avent_081014
kızlar bir bakarmısınız buna
kampanya varmış
aventi çok duydum ama daha önce ilgimi çekmiyordu
artık en iyisini aramakla meşgulüm
avent kullanan yada kullanacak olan varmı
chicconun kozmetıgı acıkcası benıde dusundurdu. unıbaby yerıne sebamed daha guvenılır sankı. nıvea yı hıc dusunmuyoruz zaten. nivea kremler eşime alerjı yapıyor bebege yapmasıda muhtemel. ama bebek yagını bence karnına sur badem yagıyla karıstırıp tabıkıde. sonra catlaklar baslarsa bır faydası olmaz. ayrıca bebısın cildi kuruysa ben mecburen süreerim dıye dusunuyorum. yag fikri hosuna gıtmıyorsa bebek losyonları var onlarada bakabılırsın
selam kızlar, ben son 2 haftada bol yolculuk yaptım birincisi düğün içindi eskişehire gittim geldim dinlenmeli ve eğlenceliydi ama dün kuzenimin eşinin cenazesi için yine yoldaydımsabah gittik akşam döndük yolun yorgunluğundan ziyade üzüntümüz tarif edilemezdi eşim kalmama karşı çıktı bende ısrarcı olmadım yine de pek iyi sayılmam ama elden gelen birşey yok malesef Allah rahmet etsin demekten başka kızımın tekmelerini hissediyorum çok şükür bende 2.usg için ayın 15. gidecem hayırlı haberler alırım inşallah... yazdıklarınızı okuyorum iyi haberler ve küçük ağrılar var bunlara şükür Allah kötü haber yazdırmasın hiçbirimize
Ama Kızlar Bende e-bebekde Nivea'nın Kampanyası Vardı Herşeyini Nivea Aldım :O Bebek Losyonu, Pişik Kremi, Bebek Sabunu, Bebek Pudrası, Bebek Şampuanı Komple Nivea Yani Pişman Oldum Şimdi. Nivea Güvenilir Marka Diye Almıştım
selam kızlar, ben son 2 haftada bol yolculuk yaptım birincisi düğün içindi eskişehire gittim geldim dinlenmeli ve eğlenceliydi ama dün kuzenimin eşinin cenazesi için yine yoldaydımsabah gittik akşam döndük yolun yorgunluğundan ziyade üzüntümüz tarif edilemezdi eşim kalmama karşı çıktı bende ısrarcı olmadım yine de pek iyi sayılmam ama elden gelen birşey yok malesef Allah rahmet etsin demekten başka kızımın tekmelerini hissediyorum çok şükür bende 2.usg için ayın 15. gidecem hayırlı haberler alırım inşallah... yazdıklarınızı okuyorum iyi haberler ve küçük ağrılar var bunlara şükür Allah kötü haber yazdırmasın hiçbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?