2015 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar benimde 31 ekimde ayrıntılı usg var ama kağıtta anomali yazıyor anomali aynı zamanda ayrıntılı usg anlamındamı

anomaliyi görebilmek için yapılıyor amaç o yani :) önemli birşey değil korkma :)

büyüdüğünden mi ne pıtlar sanki değişik haller aldı bana mı öyle geliyok i:)

ya eşim veya kız kardeşim erkek kardeşim ben tepikliyor dediğim zaman koyarlar ellerini ama yok onlar koyduğu anda tepiklemeyi keser. bir kere kız kardeşime tepki verdi. birde tepikliyorken eşime dedim elini ver diye o zaman anladı :) dışarıdan görünüyor artık o yüzden karşıdan bakınca anlıyorlar. ama gerçekten hep göğsümün altında yavrum sıcak geliyor herhalde orası daha çok.

hahah aynı durumdayım işim kötüsü annemin adağı vardı hemen kesti allahım vicdan azabını katmerledi ama en azından günde bi kaç tane yaaa, 3 tane fln zaten kahve ile içerdim vaktinde (gençliğimde )
beni görsen sorana havalı havalı bıraktım diyorum.
herkes ıyı yapmışsın,bravo diyor ama içimden neler geçiyor.

dayısıda elini koyuyor ama tekmeyi hareketi kesiyor bnm oğlan, uzaktan izle karnımı dedik açtık böle yer değiştirince karnım sallanıyor dalgalanıyor işte diom bu senin yeğenin geziniyor. Kardeşim gözlerini açıp bakıyor nasıl bişi bu ya dio dedim gel bana sor bnm içimde oluyor bu mucize.

Senin bebişin annesinin kalp atışına yakın olmak istiyor kesin canım. Bebeğin anne karnında ilk duyduğu ses annesinin kalp atışıymış ya seninki daha yakın oluyor kalbine :)

ama kuzenim için tek şey bu zor anında yanında olabilmek insan duramıyor ki

Çok sağol cnm peki bu taramayi sen yaptirdinmi nasıl bişey ki

ayrıntılıyımı evet yaptırdım ben canım. ultrason işte ama uzun sürüyor yarım saat 45 dakika gibi bir süre bebeği inceliyorlar.

çok nadir de olsa kusmalarım oluyor ama bulantı fiks benim. gün içinde tuvalette sabah lavaboda illa ki oluyor. bayramın 3. günü annemlerdeydim kahvaltı yapıyoruz. sabah kalktım anladım midemin bugün rahat durmayacağını oturdum kahvaltımı ettim. ayağa kalkmamla odaya koşmam bir oldu elimde poşet inan içim dışım çıktı. annemle babam kötü birşey oldu zannetti ama dedim normal arada böyle oluyorum. yani şimdiye kadar 2. ye bu kadar şiddetli çıkardım. bilmiyorum neden oluyor ama oluyor yani arada.

Bebegini uzun uzun izleme firsati. Cok keyifli her seyi goruyorsun. Sana tavsiyem girmeden once tatli biseyler ye ve 3 boyutlu bir resim iste doktorundan

malesef bana doktor gelirken tatlı yeme çok hareket ediyor takip etmekte zorlanıyorum demişti bende yemeden gittim :)

Hayurli haberlerle gel cnm

gelişmeleri yazarsan seviniriz

Kuzumm guzel haberlerle gel insallah

avent cok ıyı bır markadır ama ben bıberonda cam tercıh ettım ve edeceğim.. emzık için avent kullanmılştık bunda da öyle olacak muhtemelen..

kızlar çok şükür geldim
ayyy ağlamamak için zor tuttum kendimi
minik ninjam 4 boyutluda daha güzel göründü gözüme
herşey yolunda elhamdülillah
elleri parmakları ayak parmakları ağzı dudakları herşeyi o kadar güzeldi ki
eve ayrıntılı ultrason alasım geldi
doktor tatlı mı yedin sen dedi
hayır 3 gündür tatlı ve kafeinli şeyler yemiyorum öyle demiştinizya dedim
o zaman hazır ol hiperaktif bir kız geliyor dedi
eşimin tepkisi yine aynı oldu
eminmisiniz kız mı
doktor klitorisini gösterdi bak bu klitoris dedi
kemik yapısının da narin olduğunu söyledi
ama heveslenmeyin hanım hanımcık bir kız olmayacak belli içeride parende atıyor dedi
sağ elini gösterdi sol elinin parmaklarını sayması 20 dk sürdü
sürekli yüzünü kapatıyor elini ağzına sokmaya çalışıyor
doktor ultrason aletini bastırıyor karnıma hemen sırtını dönüyor
renkli fotoğrafını verdi ben babaya benzettim özellikle uyuma şekli ona benziyor

artık herşeyi alabilirim 1 ay daha beklerim diyordum ama çok heyecan yaptım en azından 1 tanecik de olsa bişey almam lazım

ayrıntılıyımı evet yaptırdım ben canım. ultrason işte ama uzun sürüyor yarım saat 45 dakika gibi bir süre bebeği inceliyorlar.
Yok cnm anomali yi yaptirdinmi benim drum genelde her dr bu taramayı istemez demişti bide benim ikiz gebelik rabbim sağ saglim kucağımıza almamız nasip etsin inşallah

merhabalarrr , Kartal umut hastanesınde fatih beye giden var mı aranızda kızlar ?

Yok cnm anomali yi yaptirdinmi benim drum genelde her dr bu taramayı istemez demişti bide benim ikiz gebelik rabbim sağ saglim kucağımıza almamız nasip etsin inşallah

2li veya 3lü testten mi bahsediyorsun. sadece 2liyi yaptırdım diğerlerini istemedi doktor risk düşük çıkınca. sadece ayrıntılı ultrason ve fetal eko yapıldı. ayrıntılı ultrason kağıdımda benimde anomali filan yazıyordu da ondan dedim. yani ultrasonda herhangi bir anomali durum var mı diye bakılıyor.maşallah senin birde ikizmiş. amin canım inşallah hepimizi sağ salim alıcaz bebişleri kucağımıza :)

evet ya sırayla hastalandık resmen topikte :) benımkı alerjık degıl sanırım üşüttüm ben. bayram gecesı 2 ye kadar arkadaslarla takıldık dısarda. hamıle oldugum unuttugum bır geceydı. hala onun cezasını cekıyorum...

maşallah maşallah. küçük ninjaya :) hayırlı olsun canım. sende atlattın artık inşallah yaptırmayanlarda hayırlı haberlerle gelirler. :)

cnm benım yazıklarım ıcın dıyorsan eger normalde ben nıveanın bırcok urununu kullanırım ama kremlerı eşimecilt alerjisi yaptı. o hiç kullanamıyor. muhtemelen ıcınde kullanılan bır maddeye alerjısı var. o nedenle bebeiştede bu alerjı sorunu olabılır dıye dusundum. huydur ceker belkı babaya. ama nivea bebek konusunda kötü diyemem ben. bircok kısı kullanıyor cunku

Bende Öyle Canım Ne Bulantılarım Kesildi Nede Kusmalarım. Sonuna Kadarda Böle Gider Herhalde. Alıştım Ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…