2015 Şubat Anneleri

bal,karabiber,yarım limon sık bardağa üzerine sıcak su bu şekilde günde iki kere iç tatlım ben böyle atlattım.geçmiş olsun

Anladım cnm senin kağıdındada anomali yaziyomus aynı şeyden bahsediyoruz bildiğimiz ayrıntılı ultrasonmuş bizim dr biraz pinpirikli sayesinde bende öyle oldum ikide bir ikiz gebelik söyle riskli filan deyip duruyo insallah minnaklarımızın sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız

ya fotoğraf nasıl yüklüyorduk telefondan yükleyemiyorum yarım saattir yükleniyor diyor ama hala yükleyemedi

Cnm sadece anomali yazıyo sağında solunda başka bir yazıyo yok
anamoli yazısının yanında sıfır yada o gibi bişey onunda üsünde yanlamasına çizgi varsa bu anamoli yok anlamındadır bizede ult. kagıdında yazıyordu hatta şaşırdık anamoli mi var diye doktor yok yanında işaret yaptım o olmadıgı anlamına gelir dedi bi dikkatlice bak bakalım

heleşükür problemsiz atlattın.
darısı başımıza.
aşağıda demıstın sankı onunla ılgılı bır sey demedımı.

Yediklerine dikkat et yeter cnm cok sevindim allah saglikla kucagimiza almayida nasip etsin

Daha yaptirmadım cnm 31 ekimde randevu verdi geçen hafta kontrolde 3 şeyi göremedim dedi dr kalpten çıkan damarlardan bahsetti bebekler küçük olduğu içinde görülmez filan dedi bizde korktuk kağıtta da anomaliyi gördüm sizlere danisayim dedim çok çok sağolun şuanda 19.haftamiz bitti 30larida görmek nasip olur inşallah

merhabalarrr , Kartal umut hastanesınde fatih beye giden var mı aranızda kızlar ?
Canim ben 5 yil once umutta dogum yaptim gulsum hanimdi doktorum cok memnun kalmistim suan medical parkda gebzede hala ona devam ediyorum ama orda seymaya giden arkadasim var ondanda memnun fatihi duymamistim

ben sana özelden yazayım ne istediğimi

zararlı bırsey degılse ye gıtsın :) ben bı ara yeşil zeytıne oyleydım. sabah aksam yedım. ama bı suresonra azalıyor. suan onumde tabak olsa yerım ama gormeyınce aklıma gelmıyor

yok vala zararlı değil heralde ne biliyim ama yiyom yani napayım dayanamıyom

ay bugün gözüm ve başım ağrıyor. bayadır unutmuşum baş ağrısını. sanki kafam bana fazla geliyor

Hangi hastane nin fiyatlari bu?
Eksikleri tamamlamak cok heyecanli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…