- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Yükle Canım Yükle Merak Ediyorumben yüklemeye çalışıyorum şuan telefondan
53işte bazen mecbur içinde buluyorsun kendını. genç mi yaşı. Allah yardımcısı olsun.
Geçmiş olsun canım Bayram'ın ilk günü benimde içim dışıma çıktı, sonra geçti...
Kizlar bn bu gece hasta oldum malisef boğazım şiş burnum hafif tıkanık kirginlik var..bnde anneme geldim yatiyorum saolsun bakıyor bana :) hafta sonu sonunda kontrol var detaylıya gircem oğlumu cok özledim en son 26 ağustosta gördüm doktor hersey yolunda direk bayram sonrası detayliya gel dedi aradan 7 hafta gecmis cok buyumustur merak ediyorum hareketler maşallah iyi gidiyor. ? Sadece bn kotuyum inşallah cumartesi günü iyi olurumda bebisimi iyi gorebilirim..bu bogaz sisligine en cabuk ne gecirir sesim bozulmadan kendimi iyi ediyim :)
Anladım cnm senin kağıdındada anomali yaziyomus aynı şeyden bahsediyoruz bildiğimiz ayrıntılı ultrasonmuş bizim dr biraz pinpirikli sayesinde bende öyle oldum ikide bir ikiz gebelik söyle riskli filan deyip duruyo insallah minnaklarımızın sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız2li veya 3lü testten mi bahsediyorsun. sadece 2liyi yaptırdım diğerlerini istemedi doktor risk düşük çıkınca. sadece ayrıntılı ultrason ve fetal eko yapıldı. ayrıntılı ultrason kağıdımda benimde anomali filan yazıyordu da ondan dedim. yani ultrasonda herhangi bir anomali durum var mı diye bakılıyor.maşallah senin birde ikizmiş. amin canım inşallah hepimizi sağ salim alıcaz bebişleri kucağımıza :)
Cnm sadece anomali yazıyo sağında solunda başka bir yazıyo yokKağıtta tam olarak ne anomalisi yazıyor?
Canım Cevapla Yazan Butonun Yanında Dosya Yükle Var Tıkla Ona Öle Yükleya fotoğraf nasıl yüklüyorduk telefondan yükleyemiyorum yarım saattir yükleniyor diyor ama hala yükleyemedi
Cnm sadece anomali yazıyo sağında solunda başka bir yazıyo yok
anamoli yazısının yanında sıfır yada o gibi bişey onunda üsünde yanlamasına çizgi varsa bu anamoli yok anlamındadır bizede ult. kagıdında yazıyordu hatta şaşırdık anamoli mi var diye doktor yok yanında işaret yaptım o olmadıgı anlamına gelir dedi bi dikkatlice bak bakalımCnm sadece anomali yazıyo sağında solunda başka bir yazıyo yok
heleşükür problemsiz atlattın.malesef bana doktor gelirken tatlı yeme çok hareket ediyor takip etmekte zorlanıyorum demişti bende yemeden gittim :)
kızlar çok şükür geldim
ayyy ağlamamak için zor tuttum kendimi
minik ninjam 4 boyutluda daha güzel göründü gözüme
herşey yolunda elhamdülillah
elleri parmakları ayak parmakları ağzı dudakları herşeyi o kadar güzeldi ki
eve ayrıntılı ultrason alasım geldi
doktor tatlı mı yedin sen dedi
hayır 3 gündür tatlı ve kafeinli şeyler yemiyorum öyle demiştinizya dedim
o zaman hazır ol hiperaktif bir kız geliyor dedi
eşimin tepkisi yine aynı oldu
eminmisiniz kız mı
doktor klitorisini gösterdi bak bu klitoris dedi
kemik yapısının da narin olduğunu söyledi
ama heveslenmeyin hanım hanımcık bir kız olmayacak belli içeride parende atıyor dedi
sağ elini gösterdi sol elinin parmaklarını sayması 20 dk sürdü
sürekli yüzünü kapatıyor elini ağzına sokmaya çalışıyor
doktor ultrason aletini bastırıyor karnıma hemen sırtını dönüyor
renkli fotoğrafını verdi ben babaya benzettim özellikle uyuma şekli ona benziyor
artık herşeyi alabilirim 1 ay daha beklerim diyordum ama çok heyecan yaptım en azından 1 tanecik de olsa bişey almam lazım
onu zaten yeni yeni yiyorum çiğini denemesem daha iyi. yoğurtlu çok sevdım. kızarmış degıl ama haşlanmış.Karnıbahar da çiğ olarak çok lezzetli oluyor
Yediklerine dikkat et yeter cnm cok sevindim allah saglikla kucagimiza almayida nasip etsinsağolasun kuzum çok şükür bir sorun çıkmadı
hemşire ilk kez mi geliyorsunuz dedi evet dedim
bi form doldurdu
formda kaçıncı gelebil diye sordu ilk dedim
o zaman kürtaj düşük yok dedi
yok kürtaj var dedim
ikinci gebelik o zaman dedi
kürtaj kendi isteğinlemi yoksa düşük mü dedi
yanlış teşhis dış gebelik dendi ama dış gebelik değilmiş dedim
nerden biliyosun dedi patoloji raporumdan dedim
o doktor benim kendi doktorumun arkadaşıymış
burhan abi mi gönderdi sizi dedi evet dedim aslında doktor göndermemişti ben istemiştim ayrıntılıyı
ben evet diyince daha iyi ilgilendi gibi geldi
sohbet etti sürekli
belkide beni hatırladı bilemiyorum
çünkü onlarda kaydım varmış hemşire kaydınız varmış zaten bizde dedi
haftasına gelince yine yakalamış gününü
401 gram çıktı çok şükür
kilosuda haftasına göre iyi dedi
hemşire doktor beyin en sevdiği hasta tipisiniz dedi kilodan dolayı
bende kilo alanlara çok kızıyormuş banada almadım diye kızmasın dedim
doktor duymuş içerden senin kilon önemli değil bebeğin kilosu iyi olsun yeter dedi
sanırım ben aldığım kiloyu kendime değil bebeğe alıyorum
Daha yaptirmadım cnm 31 ekimde randevu verdi geçen hafta kontrolde 3 şeyi göremedim dedi dr kalpten çıkan damarlardan bahsetti bebekler küçük olduğu içinde görülmez filan dedi bizde korktuk kağıtta da anomaliyi gördüm sizlere danisayim dedim çok çok sağolun şuanda 19.haftamiz bitti 30larida görmek nasip olur inşallahanamoli yazısının yanında sıfır yada o gibi bişey onunda üsünde yanlamasına çizgi varsa bu anamoli yok anlamındadır bizede ult. kagıdında yazıyordu hatta şaşırdık anamoli mi var diye doktor yok yanında işaret yaptım o olmadıgı anlamına gelir dedi bi dikkatlice bak bakalım
Canim ben 5 yil once umutta dogum yaptim gulsum hanimdi doktorum cok memnun kalmistim suan medical parkda gebzede hala ona devam ediyorum ama orda seymaya giden arkadasim var ondanda memnun fatihi duymamistimmerhabalarrr , Kartal umut hastanesınde fatih beye giden var mı aranızda kızlar ?
Amin cnm allah razı olsun:)Hmm o zaman eslanın dediği gibi ayrıntılı inceleme yapılacak anomali varsa bakılacak sanırım. Allahım korusun inşallah canım.
ben sana özelden yazayım ne istediğimiya siz öyle yazınca benım gıbı meraklılar hemen ne acaba dıye .
ben bazen bir daha sigara içecegım gunu dusunup heyecanlanıyorum. kötü bir şey bılıyorum keşke bırakmışken hep bıraksam ama öyle ara ara özlemle düşünüyorum elımde degıl.
zararlı bırsey degılse ye gıtsın :) ben bı ara yeşil zeytıne oyleydım. sabah aksam yedım. ama bı suresonra azalıyor. suan onumde tabak olsa yerım ama gormeyınce aklıma gelmıyor
Hangi hastane nin fiyatlari bu?günaydın kızlar geçmişi doldurmuşsunuz yine maşalah zorla okudum. doğum fiyatından bahsedilmiş. biz öğrendik sezeryan 1160 tl normal doğum 1560 tl oda dahil fiyat . onun dışında kemik ağrıları devam ediyo. moıbilyaları hafta sonu alıyoruz eksiğimiz kalmıcak şükür herkese sağlıklı günler olsun biz babaya daha kendimizi hissettiremedik çünkü sadece bana tepki veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?