malesef bana doktor gelirken tatlı yeme çok hareket ediyor takip etmekte zorlanıyorum demişti bende yemeden gittim :)
kızlar çok şükür geldim
ayyy ağlamamak için zor tuttum kendimi
minik ninjam 4 boyutluda daha güzel göründü gözüme
herşey yolunda elhamdülillah
elleri parmakları ayak parmakları ağzı dudakları herşeyi o kadar güzeldi ki
eve ayrıntılı ultrason alasım geldi
doktor tatlı mı yedin sen dedi
hayır 3 gündür tatlı ve kafeinli şeyler yemiyorum öyle demiştinizya dedim
o zaman hazır ol hiperaktif bir kız geliyor dedi
eşimin tepkisi yine aynı oldu
eminmisiniz kız mı
doktor klitorisini gösterdi bak bu klitoris dedi
kemik yapısının da narin olduğunu söyledi
ama heveslenmeyin hanım hanımcık bir kız olmayacak belli içeride parende atıyor dedi
sağ elini gösterdi sol elinin parmaklarını sayması 20 dk sürdü
sürekli yüzünü kapatıyor elini ağzına sokmaya çalışıyor
doktor ultrason aletini bastırıyor karnıma hemen sırtını dönüyor
renkli fotoğrafını verdi ben babaya benzettim özellikle uyuma şekli ona benziyor
artık herşeyi alabilirim 1 ay daha beklerim diyordum ama çok heyecan yaptım en azından 1 tanecik de olsa bişey almam lazım
işte bazen mecbur içinde buluyorsun kendını. genç mi yaşı. Allah yardımcısı olsun.ama kuzenim için tek şey bu zor anında yanında olabilmek insan duramıyor ki
malesef bana doktor gelirken tatlı yeme çok hareket ediyor takip etmekte zorlanıyorum demişti bende yemeden gittim :)
kızlar çok şükür geldim
eminmisiniz kız mı
ama heveslenmeyin hanım hanımcık bir kız olmayacak belli içeride parende atıyor dedi
renkli fotoğrafını verdi ben babaya benzettim özellikle uyuma şekli ona benziyor
artık herşeyi alabilirim 1 ay daha beklerim diyordum ama çok heyecan yaptım en azından 1 tanecik de olsa bişey almam lazım
annem bir kez bana dediki bak bırakmazsan sütümü helal etmem.hahah aynı durumdayım işim kötüsü annemin adağı vardı hemen kesti allahım vicdan azabını katmerledi ama en azından günde bi kaç tane yaaa, 3 tane fln zaten kahve ile içerdim vaktinde (gençliğimde)
maşallah maşallah. küçük ninjaya :) hayırlı olsun canım. sende atlattın artık inşallah yaptırmayanlarda hayırlı haberlerle gelirler. :)
Ayy maşaallah küçük prensese canım çok sevindim senin adına :)
Sana enerjik bir bebiş geliyor annesi
Şükür herşey iyiymiş. Şu 4 boyutlu usgye siz böle ballandıra ballandıra anlatınca içim gidiyor bnde mi gitsem acep benim oğluşum kime benziyor acabarüyamda gördüğüm bebiş gibi olursa eşimle benim ikimizin karışımı birşeydi ama biraz daha bana benziyor gibiydi sanki
kızlar ,
sürekli aynı şeyi istemek aşermeme mi yoksa pis boğazlığımdan mıyani o şey sürekli olsa sürekli yerim o derece noluyo nasıl oluyo anlamadım resmen ağzım sulanıyo sigara içen insandım onu o kadar istemiyom :)
O Zaman Minik Prenses Doğduğunda Denicez Eğer Alerjik Bir Durum Olursa Hemen Değiştiririm. Deneyerek Öğrencez Hangisi İyi Veya Hangisi Bebeğin Cildine İyi Geliyocnm benım yazıklarım ıcın dıyorsan eger normalde ben nıveanın bırcok urununu kullanırım ama kremlerı eşimecilt alerjisi yaptı. o hiç kullanamıyor. muhtemelen ıcınde kullanılan bır maddeye alerjısı var. o nedenle bebeiştede bu alerjı sorunu olabılır dıye dusundum. huydur ceker belkı babaya. ama nivea bebek konusunda kötü diyemem ben. bircok kısı kullanıyor cunku
Ayrıntılı Ultrasona Girenler Siz Niye Bebeklerin Renkli Resimlerini Yüklemiyosunuz. Yükleyinde Görelim Kuzularıı
Ayyy Maşallah Canım Ya Darısı Benim Başımaaaaaaa
O Zaman Minik Prenses Doğduğunda Denicez Eğer Alerjik Bir Durum Olursa Hemen Değiştiririm. Deneyerek Öğrencez Hangisi İyi Veya Hangisi Bebeğin Cildine İyi Geliyo
selam kızlar, ben son 2 haftada bol yolculuk yaptım birincisi düğün içindi eskişehire gittim geldim dinlenmeli ve eğlenceliydi ama dün kuzenimin eşinin cenazesi için yine yoldaydımsabah gittik akşam döndük yolun yorgunluğundan ziyade üzüntümüz tarif edilemezdi eşim kalmama karşı çıktı bende ısrarcı olmadım yine de pek iyi sayılmam ama elden gelen birşey yok malesef Allah rahmet etsin demekten başka kızımın tekmelerini hissediyorum çok şükür bende 2.usg için ayın 15. gidecem hayırlı haberler alırım inşallah... yazdıklarınızı okuyorum iyi haberler ve küçük ağrılar var bunlara şükür Allah kötü haber yazdırmasın hiçbirimize
Ama benim bacaklarımda ve kalçalarımda oluyor o ne?
Nivea hangi ülkenin markası bilmiyorum ama bana sanki Almanlar ne yaparsa güvenir olurmuş gibi geliyor.
Hadi gozun aydin cnm cok sevindim bisey cikmamasina doktordan korkuyodun ama sorun olmadi sukur haftasi normaldi dimi en son birgun geride diye uzuluyodun gerci sorun olmaz o bir gun amamalesef bana doktor gelirken tatlı yeme çok hareket ediyor takip etmekte zorlanıyorum demişti bende yemeden gittim :)
kızlar çok şükür geldim
eminmisiniz kız mı
Merhaba kızlar benimde 31 ekimde ayrıntılı usg var ama kağıtta anomali yazıyor anomali aynı zamanda ayrıntılı usg anlamındamı
Sigara olayını hiç sorma .. Of herkes de nasıl mutlu Bıraktı diye, ben de söyle soğuk bi havada kahve ile hayal ediyorum
of off onlar yasak bana size afiyet olsun.
gittim salatalık ve havuç aldım kemiriyorum.
Hadi gozun aydin cnm cok sevindim bisey cikmamasina doktordan korkuyodun ama sorun olmadi sukur haftasi normaldi dimi en son birgun geride diye uzuluyodun gerci sorun olmaz o bir gun ama
Yaw Sen Böyle Dedikçe Ben Bile Heycanlandıminşallah sende güzel haberlerle geleceksin canım insan gerçekten anne olacağını ve içindeki mucizeyi renkli ultrasonda daha iyi anlıyor gözlerim doldu şuan bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?