2015 Şubat Anneleri

Allahım korusun inşallah canım. Ferah tut içini şekerli bişiler ye şekerin falan düşmesin.

hamilelikten heralde . ben hergun bır posta ağlıyorum herkes alıştı sormuyorlar hıc ne oldu dıye artık.
hayır sonra da bna salak muamelesi yapıyorlar die ağlıyorum , en iyisi loğusalık da bittikten sonra toplum içine Karışmak galiba

girip doktora desene alsın yenıden senı. yoksa beklerken daha cok strese gırıyorsun.

hayır sonra da bna salak muamelesi yapıyorlar die ağlıyorum , en iyisi loğusalık da bittikten sonra toplum içine Karışmak galiba

Sen hangi şehirdeydin canım? Allah'ın izniyle o günleri de görürsek ilk buradaki grubumuz bir araya gelsin

güzel şeyler düşün canım, kapıda beklemeyin hava güzel dışarı çıkın saatinde gelin yada eşinle güzel anılarınızı paylaşın

kızlar radyasyon önleyici hamile iç çamaşırı varmış, aldınız mı? Almaya değer mi sizce?

Niye başkasının nöbetini tutuyorsun? Bak ben şimdiye kadar herkesin herşeyini yaptım arkadaşım nasılsın diye sormuyorlar. Yaptıkça senden istiyorlar. Empati diye bişey yok kimsede.

hamilelikten heralde . ben hergun bır posta ağlıyorum herkes alıştı sormuyorlar hıc ne oldu dıye artık.

banada gelıyor aralarda aglama ıstegı :) gecen gun kıyafetım yok hıc bırı olmuyor dıye 1 saat falan agladım :) ertesi gun eşim kıyafet almaya gıdelım sana falan dedı uzuldu tabı halıme. bende onun uzulmus halını gorunce bastım kahkahayı. takılma gelıyo arada bana oyle seyler dedım :)

Bana da sanki kimse benimle ilgilenmiyormuş gibi geliyor. Bugun de evlilik yıldönümümüz bakalım.
bakalım neler yapacak eşin. biz bu sene evlilik yıldönümümüzde küsmüştük. şimdiye kadarda bır kez falan kutladık.
bana gibi gelmiyor benimle de kimse ilgilenmiyor.
ilk 4 ayı annem-babam yoktu zaten yemek falanda yapamıyordum kimse ilgilenmedi,
sonra annemler geldi hastane ameliyat şimdide ablamda yatıyor yıne kımse ilgilenemez benımle.
eşimde yedirsin içirsin sever ama öyle aman kalkma etme işleri ben yaparım tarzında bırı degıl. ben otururken canım mutfaktan küllüğü getirir misin dıyor.
k.validem kaçtı zaten aramıyorda artık küsmüş bana yerleştin mi dıye aramadım diye.
burda okuruyorum annesi, k.validesi, akrabaları çok ilgili kişileri ve sürekli hediyeler falan geliyor.anneleri k.valideleri bebek olacak diye heyecanlı falan
çok uzuluyorum sonra, kendımı kıymetsız garıban gibi hıssedıyorum.
içimi döktüm ama daha çook var çok doluyum be.

kızlar radyasyon önleyici hamile iç çamaşırı varmış, aldınız mı? Almaya değer mi sizce?
Bi arkadaşım araştırıyordu onu. Radyasyonu gerçekten önleyip önlemediğini kesin olarak bilemiyoruz tabii ki. Ama böyle bir ihtimal bile almaya değer bence.

:)) sana yaranamamış garibim. öyle benım her ağladığıma yapalım deseydı eşim kafayı üşütürdü. zaten ağlayana karşı bir fobisi var. gizli ağlıyorum. ya da üzülüyor da çaktırmıyor.

Anneden iyi bizi anlayan çıkmaz canım. Demek ki kadıncağızın gerçekten çok başı ağrıyor. Sen üzülme inşallah çabucak ağrısı geçer.

Bi arkadaşım araştırıyordu onu. Radyasyonu gerçekten önleyip önlemediğini kesin olarak bilemiyoruz tabii ki. Ama böyle bir ihtimal bile almaya değer bence.
yorumları okudum, çamaşırın içine telefonu koymuslar çekmemiş, gerçekten doğru.

İnternette hiçbir siteye girip bakma güzel şeyler düşün kötüyü çağırma müzik aç bebişine dinlet bak nasıl kıpırdıyo pozisyonu değiştirsin kulaklık varsatelin daha iyi güzel şeyler dıyacaksın cnm inşallah içini ferah tur

Ağzına sağlık,hem bebişlerimizi bu dönemde stresle tanıştırmayalım ki,doğunca onlarda stresli olmasınlar

Canım benim. Bize Allah yeter boşver. Biz bayramda söyledik de ne oldu? Kimin başına felaket geldiyse anlattılar. Şu kızın yanında iyi şeylerden konuşalım diyen yok. Kaç gün oldu hala anlatılanların etkisindeyim. Bizimkiler desen bayramı dolu dolu geçirdiler bir kızımız nasıl diye aramadılar. Ben aradıkça habire misafirleri vardı. Zor bu işler başkasından ilgi beklememek lazım. Annemiz babamız sağlıklı olsun mutlu olsunlar yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…