2015 Şubat Anneleri

Benim eşim de aynısı. Onun yanında hep güçlü olucaksın zayıf tarafını göstermiceksin.

Ne güzel ben zorla yiyorum 15 günde 1 falan,bazen balık hapı alayımmı diye düşünüyorum...

canım ben multivitamin de kullanıyorum, içinde omega da olan bi ilaç. ama doktorum bana yine de haftada 2 defa deniz balığı önerdi. yiyorum ben de. ızgara çipura'ya bayıldım mesela. siz de yiyin.

can
canım benim sakin ol hepimiz dua ediyoruz allahın izniyle hicbisi çıkmicak inşallah harap ettin kendini

aman canımm netten baktıklarımıza okuduklarımıza takılsaydık dünya sıkıntılı çocuktan geçilmez olurdu.öyle her gördüğün her okuduğun başına gelicek diye bir kural yok allahın izni ile atlatıcaksın. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Desteğinz icin allah razı olsun buraya yazmasam bogulcaktim sanki rabbim guzel sonuç aldirsin inşallah
Çikolata yesen daha çok hareket ediyormuş ya pozisyon değiştirir belki,içime hiç kötü bişey doğmuyor,olumlu çıkacak bak gör...

Uyumadan önce akıllı telefonları, tabletleri ve laptopları elinizden bırakın
Telefonunuzun ve bilgisayarınızın mavi ışık dalgaları yaydığını ve bunun vücudun melatonin hormonu salgılama düzeyini engellediğini biliyor muydunuz? Melatonin uyku düzeninizi kontrol eden ve uyku sırasında salgılanan bir hormondur.
Odanıza kırmızı gece lambası monte edin
Çoğu çalar saatin kırmızı renkte olduğunu daha önce fark etmiş miydiniz? Bunun nedeni kırmızı rengin beyindeki melatonin üretimini harekete geçirmesi ve gözleri daha az yorarak uyku için daha elverişli bir oram sağlamasıdır. Uyumadan önce kırmızı ışıkta yarım saat kitap okumanız ışık hızıyla uykuya dalmanızı sağlayacak. Bu şekilde bebeğinizle ilgilenmekten yorgun düşen vücudunuzu biraz da olsa dinlendirebileceksiniz.
Melatonin oranı yüksek yiyecekler tüketin
Hayatınızın bu yorucu döneminde ceviz ve zencefil kökü gibi melatonin oranı yüksek yiyecekler yemeniz uykuya dalmanızı önemli oranda kolaylaştıracak ve sizi sakinleştirecektir. Size önerimiz her gece yatmadan önce kendinize şöyle rahatlatıcı bir zencefilli çay hazırlamanız. Mutlaka deneyin, olumlu etkisini göreceksiniz.

kızlar radyasyon önleyici hamile iç çamaşırı varmış, aldınız mı? Almaya değer mi sizce?

aman bir arada evi kaktüsle doldurdu millet yok yatak odasına koyun radyasyonu önlüyor. yok tvnin yanına koyun falan diye. sonradan araştırılınca öyle birşeye etki etmediği çıkmıştı ortaya. günde 24 saat telefon la iletişim kurmuyorsak bana mantıklı gelmiyor böyle şeyler ben telefonu bazen unutuyorum bile.

doğru diyorsun gerçekten. bizimde felaket haberlerını ılk arayıp bana söylüyorlar. eskiden her sey çözüm bulurdum, şimdi kımse düşünmüyor stresten uzak tutalım dıye.

cnm ozel msj attım sana bı bakabılırmısın

ben gun ıcınde normal telden konuşuyorum iş için. zaten telle konuşmayı seven bırı degılım. sadece aksamdan ınternete telden gırıyorum o kadar.
ablamda bır kaktüs vardı camın onunde yıllarca mınıcık durdu. sonra modemın yanına aldı radyasyonu önlüyor dıye.kaktüs delırdı her yerınden dallar cıktı. böyle hormonlu bır sey oldu. ya cidden ondan ya da yerını sevdı.

Bende çok korkuyorum bi arkadaşa şeker için diyet vermişler,3 dilim ekmek hakkı varmış günlük, 75 grlıkmı diycez...

canım anacığım haricinde kimse benimle de ilgilenmiyor. annem bana dikkat et diye diye kendime çeki düzen verdim azıcık yoksa dedi gene oturur birlikte ağlarız kimse üzülmez dedi. çünkü 3 düşüğümde de annem yanımdaydı ben ağladıkça o ağladı kimin umurunda oldu ki başka kimsenin. benim annem 47 yaşında çok yaşlı değil dinç zaten daha dün aradı gel cuma pazara kadar kal diye ben gidiyorum yedirir içirir sonra eve yollar. yine aynı şekilde doğumdan sonra biraz orada kalmayı düşünüyorum ben bakarım sana dedi eğer sezeryan filan olursa diye. yani senin annen zaten hasta ve yaşlı ondan ilgi beklemiyorsun ama kayınvalideler malesef birazcık umursamaz oluyor. kocam da aynı şekilde getir götür der hiç alayım yapayım yok malesef. ben özeniyorum o temizlik yapanlara yemek yapanlara.tamam yeri gelir yedirir içirir istediğimi alır üzmez beni ama azıcık gamsız bir adam malesef.herşeyi ayağına getirilmesini bekler falan. aman neyse tek değilsin yani :)

Bende çok korkuyorum bi arkadaşa şeker için diyet vermişler,3 dilim ekmek hakkı varmış günlük, 75 grlıkmı diycez...

doktorun der onu canım. korku değilde strese giriyorum çıkarda diyet verirler diye.kimisi 50lik kimisi 75lik öneriyor. her doktorun yaklaşımı farklı hastalarına. doktorun söyler sana ne zaman ve ne kadar olduğunu. bana 24 ile 28. hafta arası gel test yaptır dedi. yazdı bir kağıda onları yaptırıcam. işte 3 dilim ekmek bana çok az çünkü ben zayıfkende ekmek tüketirdim şimdide tüketiyorum kısmıyorum. ekmek bana kilo yapmıyor ama hamilelikte şeker riskinde bıraktırıyorlar aman inşallah çıkmaz birşey

ne güzel ama ennen gencecik. çok şanslısın aslında o yönden. arkadaş gıbı.

canım ben multivitamin de kullanıyorum, içinde omega da olan bi ilaç. ama doktorum bana yine de haftada 2 defa deniz balığı önerdi. yiyorum ben de. ızgara çipura'ya bayıldım mesela. siz de yiyin.
bende kullanıyorum multivitamin inşallah daha fazla yemeye çalışayım,herşey bebiş için

İnşallah hiç birimizde çıkmaz ....

yarabbim gene bir cenaze haberi aldım eltimin babası vefat etmiş herkes toplandı gitti. Allahım hayırlı haberler ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…