anlaşılmaz nerden anlaşılsın. bana söyledikten sonra farkettım gerçekten kasıklarımın ustunde baskı var. uzun sure oturup kalkınca aşırı agrı oluyor şu sezeryan yapılırken kesılen yer varya orda. adını bılemedım.
benim deli danam ayakta duruyor. annem dik dururken ben yan yatamam dıyor. sizinkiler tembel canım yan gelıp yatıyorlar. :))
ohh aksama kutlama var desene :) bebisinizle/bebislerinizle nice yıllara canım
canım çok sağol bende sızlerı sevıyorum.canım bu kadar kafana takma dr. riskli bişi olsa söylemez mi nie seni üzmemek için sorun yok desin sonuçta bebekte bişi olsa sorumluluk onda. Böyle şeylerde bence bebeğini duygusal olarak fazla strese maruz bırakıyorsun anne olarak toparlan hemen ve mutlu olmaya bak. Mutlu olmak istedikten sonra sebep bulursun.
Benim oğlum 11.haftada yüzüstü yatmıştı yüzü karnım içine doğru tepesinin üzerine durur gibiydi. 12.haftada 2li yaparken yan yatıyordu zıplıyordu. 16. yada 17.haftada 3lü yaparken yatmış elleriyle ayaklarını tutmuş poposunu havay dikmişti. 22.haftada ayrıntılı için gittiğimizde ise başı mideme doğru elleri yanlara açık ayakları ise tam kasıklarıma doğru karnımda dik olarak duruyordu. Bebek bu canı nasıl isterse nasıl rahatsa o pozisyona geçiyor
Gülümse mutlu ol iyilikleri olumlu şeyleri düşün ve hayatına olumlu şeyleri çek. Bol dua et. Senide EMEK prensesi de çok seviyorumböyle karamsar olmana üzülüyorum inan.
oturmak mahvediyor ınsanı ben kalkıp ara ara yuruyorum . ıkı buklum oldu karnım ee aksam oluyor bel ağrısı. sizin izne 8-9 hafta kaldı sanırım.kızlar ölüyom ben galiba yürüyemiyombatıyo kemik çıktı sanki ordan belime batıyo ağlıcam nerdeyse iş yerinde mahfoldum bugün bitse mesai yatsam eve gidip allahım geçsin bu acı nolur
canım çok sağol bende sızlerı sevıyorum.
şu araştırma işlerinden vazgeçersem mutlu olucam sanırım.
duramıyoruz cidden her b.. okumamız gerekiyor sankı.
biri bana interneti yasaklasa. :))
canım çok sağol bende sızlerı sevıyorum.
şu araştırma işlerinden vazgeçersem mutlu olucam sanırım.
duramıyoruz cidden her b.. okumamız gerekiyor sankı.
biri bana interneti yasaklasa. :))
canım anacığım haricinde kimse benimle de ilgilenmiyor. annem bana dikkat et diye diye kendime çeki düzen verdim azıcık yoksa dedi gene oturur birlikte ağlarız kimse üzülmez dedi. çünkü 3 düşüğümde de annem yanımdaydı ben ağladıkça o ağladı kimin umurunda oldu ki başka kimsenin. benim annem 47 yaşında çok yaşlı değil dinç zaten daha dün aradı gel cuma pazara kadar kal diye ben gidiyorum yedirir içirir sonra eve yollar. yine aynı şekilde doğumdan sonra biraz orada kalmayı düşünüyorum ben bakarım sana dedi eğer sezeryan filan olursa diye. yani senin annen zaten hasta ve yaşlı ondan ilgi beklemiyorsun ama kayınvalideler malesef birazcık umursamaz oluyor. kocam da aynı şekilde getir götür der hiç alayım yapayım yok malesef. ben özeniyorum o temizlik yapanlara yemek yapanlara.tamam yeri gelir yedirir içirir istediğimi alır üzmez beni ama azıcık gamsız bir adam malesef.herşeyi ayağına getirilmesini bekler falan. aman neyse tek değilsin yani :)
ayrıntılı usg de ağız kenarında bir gölge görmüş dr. kordonun yansıması olabılır demıs. ama bebek sekil degıstırsın sonra bakalım tam anlaşılmıyor demıs.şerefnazın bebeğindeki sıkıntı ne arkadaşlar mesajı okudum ama tam anlayamadım aklıma takıldı
vallaha canım dayanabilirsem çalışcam 36. haftaya kadar ama böle zor görünüyo hatta doktor rapor verirse bana bu hafta şaşırmam çünkü yürüyüşümü etkiliyor basamıyorum sol ayağıma topallayarak yürüyorum bu çocuk dahada kilo alacak yani o zaman napcam hiç taşımıcak bide biliyosunuz hiç kilo almadım çocuk haricinde ayak bileklerim incecik sanki kırılcak gibi oluyo diz kapaklarım yürürken bükülüyo atıyo dışarı sanki düşcem diye korkuyom bi günoturmak mahvediyor ınsanı ben kalkıp ara ara yuruyorum . ıkı buklum oldu karnım ee aksam oluyor bel ağrısı. sizin izne 8-9 hafta kaldı sanırım.
geçmiş olsun canımCiktim ucuncu muayene de yarim saat sürdü yine aynı görüntü yine ayni korku en son dr da bu cok nadir olan bi yirtik anomalisi hala oldugu konusunda kani değilim ama olasi bi duruma hazrlikli olun dedi dünyam yıkıldı zaten o an gözler gitti ben kotu olunca tekrar ugrasti son bi karede kuzum nefes alir gulumser gibi yapti o an yakaladgi görüntüde alt ve ust dudagin birlesim kosesini yakaladi agiz yuvarlaninca orda adam da b8 rahatladi bu goruntude kose birleşim girunuyor ben acikcasi bu resm sonrası bisey olmayacagi kanaatindeyim olursa cok supriz olur rahatlayin artk dedi bi nebze icimiz ferahladi esim bisey olmdgina ikna olmus durumda ben ana yuregi omrumden 0mur gittigi icin biraz olsun rahatlsam da dogurana kadar o evhamlarla yasarim ama yibe de buna sukur diyorum rabbim bizi de boyle korkuyla imtihan etmis olsun bununla geçmiş btmis olsun insallah
senin içinde şüphe falan kaldıysa istersen birde başka yere git değişik cihazlarda daha ıyı gorulebılır belkı. iyice rahatlarsın. ama anlamıştır olmadığını adam prof demıstın sankı.Ciktim ucuncu muayene de yarim saat sürdü yine aynı görüntü yine ayni korku en son dr da bu cok nadir olan bi yirtik anomalisi hala oldugu konusunda kani değilim ama olasi bi duruma hazrlikli olun dedi dünyam yıkıldı zaten o an gözler gitti ben kotu olunca tekrar ugrasti son bi karede kuzum nefes alir gulumser gibi yapti o an yakaladgi görüntüde alt ve ust dudagin birlesim kosesini yakaladi agiz yuvarlaninca orda adam da b8 rahatladi bu goruntude kose birleşim girunuyor ben acikcasi bu resm sonrası bisey olmayacagi kanaatindeyim olursa cok supriz olur rahatlayin artk dedi bi nebze icimiz ferahladi esim bisey olmdgina ikna olmus durumda ben ana yuregi omrumden 0mur gittigi icin biraz olsun rahatlsam da dogurana kadar o evhamlarla yasarim ama yibe de buna sukur diyorum rabbim bizi de boyle korkuyla imtihan etmis olsun bununla geçmiş btmis olsun insallah
Ohh cokmsukur artik rahatla cnm allahin izniyle hic biseycigi yok prensesin evhamda yapma bebisin uzulmesin allah saglikla kucagina alacagi gunude gostersin cnmCiktim ucuncu muayene de yarim saat sürdü yine aynı görüntü yine ayni korku en son dr da bu cok nadir olan bi yirtik anomalisi hala oldugu konusunda kani değilim ama olasi bi duruma hazrlikli olun dedi dünyam yıkıldı zaten o an gözler gitti ben kotu olunca tekrar ugrasti son bi karede kuzum nefes alir gulumser gibi yapti o an yakaladgi görüntüde alt ve ust dudagin birlesim kosesini yakaladi agiz yuvarlaninca orda adam da b8 rahatladi bu goruntude kose birleşim girunuyor ben acikcasi bu resm sonrası bisey olmayacagi kanaatindeyim olursa cok supriz olur rahatlayin artk dedi bi nebze icimiz ferahladi esim bisey olmdgina ikna olmus durumda ben ana yuregi omrumden 0mur gittigi icin biraz olsun rahatlsam da dogurana kadar o evhamlarla yasarim ama yibe de buna sukur diyorum rabbim bizi de boyle korkuyla imtihan etmis olsun bununla geçmiş btmis olsun insallah
canım bencede bişey yok içini rahat tut artık biliyorum ana yüreği bu olsa gerek ben 3 doktora gittim bebeğimin kalbinde açıklık olduğunu duyunca üçüde var o açıklık dedi kapanabilir dedi senin eşin gibi benim eşimde rahatlamış durumda ama emin ol ben daha 3 değil 30 doktora gidebilirim korkma artık alah sağlık versin bebişini üzülme alahın izniyle sağ salim gelcek bebişlerimizCiktim ucuncu muayene de yarim saat sürdü yine aynı görüntü yine ayni korku en son dr da bu cok nadir olan bi yirtik anomalisi hala oldugu konusunda kani değilim ama olasi bi duruma hazrlikli olun dedi dünyam yıkıldı zaten o an gözler gitti ben kotu olunca tekrar ugrasti son bi karede kuzum nefes alir gulumser gibi yapti o an yakaladgi görüntüde alt ve ust dudagin birlesim kosesini yakaladi agiz yuvarlaninca orda adam da b8 rahatladi bu goruntude kose birleşim girunuyor ben acikcasi bu resm sonrası bisey olmayacagi kanaatindeyim olursa cok supriz olur rahatlayin artk dedi bi nebze icimiz ferahladi esim bisey olmdgina ikna olmus durumda ben ana yuregi omrumden 0mur gittigi icin biraz olsun rahatlsam da dogurana kadar o evhamlarla yasarim ama yibe de buna sukur diyorum rabbim bizi de boyle korkuyla imtihan etmis olsun bununla geçmiş btmis olsun insallah
Aynen canm benimde 3 gündür çok net hatta dün ayrıntılı ultrason a girdik bi an ekrana bakmadım karnımda darbeler hissednce ekrana bi baktık bildiğin kafa attı 4,5 defa .çok güzell yaagünaydın kızlar herkese hayırlı günler
3 gündür ciddi anlamda dışardan da farkedilen minik tekmeler var karnımda
gece geç saatlerde ve sabah erken saatlerde uyanık oluyor bebek
dün gece 1 saat uğraştık babası elini koyunca duruyor ben koyunca tekmeliyor
bu sabah tesadüfen babasıda hissetti
e bu vurduya bana diyor
o sana değil bana vurdu dedim bende
36 da çocuk doğuruyor nerdeyse. sen durabıldıgın kadar durursun olmadı çıkarsın nasıl olsa elemanıda buldunuz.vallaha canım dayanabilirsem çalışcam 36. haftaya kadar ama böle zor görünüyo hatta doktor rapor verirse bana bu hafta şaşırmam çünkü yürüyüşümü etkiliyor basamıyorum sol ayağıma topallayarak yürüyorum bu çocuk dahada kilo alacak yani o zaman napcam hiç taşımıcak bide biliyosunuz hiç kilo almadım çocuk haricinde ayak bileklerim incecik sanki kırılcak gibi oluyo diz kapaklarım yürürken bükülüyo atıyo dışarı sanki düşcem diye korkuyom bi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?