- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
canımm bak ne güzel dr görmüş sonuçta ohhhh rahatlamışsın sende sakın sakın içine kurt düşürme eminimmm tatlı gelinim bal gibi sağlıklıdır yerim onuuuCiktim ucuncu muayene de yarim saat sürdü yine aynı görüntü yine ayni korku en son dr da bu cok nadir olan bi yirtik anomalisi hala oldugu konusunda kani değilim ama olasi bi duruma hazrlikli olun dedi dünyam yıkıldı zaten o an gözler gitti ben kotu olunca tekrar ugrasti son bi karede kuzum nefes alir gulumser gibi yapti o an yakaladgi görüntüde alt ve ust dudagin birlesim kosesini yakaladi agiz yuvarlaninca orda adam da b8 rahatladi bu goruntude kose birleşim girunuyor ben acikcasi bu resm sonrası bisey olmayacagi kanaatindeyim olursa cok supriz olur rahatlayin artk dedi bi nebze icimiz ferahladi esim bisey olmdgina ikna olmus durumda ben ana yuregi omrumden 0mur gittigi icin biraz olsun rahatlsam da dogurana kadar o evhamlarla yasarim ama yibe de buna sukur diyorum rabbim bizi de boyle korkuyla imtihan etmis olsun bununla geçmiş btmis olsun insallah
kayıpsın .hayırdır. ?huhuuuuuuuu kızlaaaaar nasılsınız bebişler nasıl? moraller nasıl? özledim be sizi :)
bebişler iyi çok şükür morellerde iyi ama işte sıkıntı büyük arka kısımda ağrı varhuhuuuuuuuu kızlaaaaar nasılsınız bebişler nasıl? moraller nasıl? özledim be sizi :)
sevdim senin doktoru.kızlarr dr um tetanoz aşısı olmana gerek yok şart değil dedi
canım şöle bu aşı aslında gerekli değilmiş bende bilmiyodum sağlık ocaklarının bişeyler yapıyoruz faaliyeti gibi düşün dedi eşide kadın doğumcu oda hamile ve yaptırmamışsevdim senin doktoru.
canım ben 35 liraya almıştımfiyatlarını biliyomusun canım simitlerin
Aynen ben çok gerginim o salak yüzünden metformin ilacımı alıp almadığımı da unuttum tekrar içtim galiba fazladan içmiş oldum şimdi de panik oldumbugün burası çok gergin. herkeste bir gergınlık sıkıntı var nedense. ya da ben herkesı kendım gıbı mı zannediyorum yoksa.
sen durmazsın şimdi dr koşarsın yine. ulaşabiliyorsan ara sor bari de için rahat etsın yeme kendını. ben daha doktorun nosunu bıle bılmıyorum herkeste bana ara dıyor ama. sen çok görüşüyorsun .Aynen ben çok gerginim o salak yüzünden metformin ilacımı alıp almadığımı da unuttum tekrar içtim galiba fazladan içmiş oldum şimdi de panik oldumAllahım Yarabbim hayırlısıyla sağlıkla doğurmamızı nasip etsin psikopat oldum çıktım şimdi iki gün düşünürüm ben
artık kimse göbek resmını koymuyor.
Doktorumu sık aramam ben bi iki kere aramışımdır bunun için hiç arayamam kontrolüm haftaya . Benim sinirlendiğim bu abuk subuk insanlar böcek gibiler ama çirkefler böyle adamlar yüzünden canım sıkılıyor boşu boşuna ama karakter işte değişmiyorsen durmazsın şimdi dr koşarsın yine. ulaşabiliyorsan ara sor bari de için rahat etsın yeme kendını. ben daha doktorun nosunu bıle bılmıyorum herkeste bana ara dıyor ama. sen çok görüşüyorsun .
ben ılacın ne ıse yaradıgını bılmıyorum ama ya da dozuna bak günlük kullanım mıktarlarına günde ıkı tanede kullanılabılıyorsa sorun olmaz.
o da şüphelısın sadece emın de degılsın. kesın stresten oyle gelmıstır sana.
Yanlis hatirlamiyorsam limangoda dun indirimdeydi o simitler.fiyatlarını biliyomusun canım simitlerin
görümcem normal doğumdan sonra oturmak ıcın almıştı medıcalden 40 lıra dıye hatırlıyorum..fiyatlarını biliyomusun canım simitlerin
normal bi görüntü yakaladıysa sorun yoktur canım artık dert etme gecmiş olsunCiktim ucuncu muayene de yarim saat sürdü yine aynı görüntü yine ayni korku en son dr da bu cok nadir olan bi yirtik anomalisi hala oldugu konusunda kani değilim ama olasi bi duruma hazrlikli olun dedi dünyam yıkıldı zaten o an gözler gitti ben kotu olunca tekrar ugrasti son bi karede kuzum nefes alir gulumser gibi yapti o an yakaladgi görüntüde alt ve ust dudagin birlesim kosesini yakaladi agiz yuvarlaninca orda adam da b8 rahatladi bu goruntude kose birleşim girunuyor ben acikcasi bu resm sonrası bisey olmayacagi kanaatindeyim olursa cok supriz olur rahatlayin artk dedi bi nebze icimiz ferahladi esim bisey olmdgina ikna olmus durumda ben ana yuregi omrumden 0mur gittigi icin biraz olsun rahatlsam da dogurana kadar o evhamlarla yasarim ama yibe de buna sukur diyorum rabbim bizi de boyle korkuyla imtihan etmis olsun bununla geçmiş btmis olsun insallah
Bn koycamda gobek cok firladi sisko dersiniz kesin ya baska biyerde bisey yok memiklerle gobek önde..kayinvalide biraz sikinti yaratiyo 1 aydir kapaliyim bide zaten bol tunikler giyiyorum ne yaparsam yapiyim firliyo saklayamiyorumartık kimse göbek resmını koymuyor.
canım nette okuduklarına hiç bakma sen..biz cerrahi stajında cok görürdük dudak damak yarıklı bebekler..herseyin tedavisi var artık kaldı ki doktor artık rahatlatmıs seni normal görüntüyü görmüş düşünme boyle seyler hersey guzel olacak içini ferah tut duanı etNette okurken bu tip bebeklerin beslnme konuşma gibi pek cok sıkıntı yasaycgi bi dizi ameliyat olmasi gerektgi okudum okudukca kahroldum ilk kizimda beslnmede cok sorun yasamstik hic emmemsti beslnmyi reddetti falan cok kahrolmustum bunu da duyunca ilk aklma gelen bana evladimi beslemek gonlunce nasip olmayacak herhalde bu hayatta oldu hatta kizimda cok mu kahrlandim da daha beteryle bizi siniyo rabbm diye dusundum durdum. Dilerim saglikla sıkıntısiz dogdugu gunu de gormek nasip olur kurban adadim rabbime kimseyi evladiyla sinama rabbim cok zor on yas yaslndim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?