Şeker yüklemesi 24. Haftada canm tetenozuda 21. Haftada yaptırdımslm kızlar,
tetanoz aşısını sorucam size yaptıranlar kaçıncı haftda yaptırdı?
sağlık ocağı kendimi haber veriyor?
bebeğin oynamasımı gerekiyor önce ki sonra mı yapılıyor?
ve şeker yüklemesi da kaçıncı haftda yapıldı?
Ay catlicam gerginlikten ya randevulular girip cikiyor uzun duruyir bekle mahvoldumcep telefonunda kayitli eski usg resmlerme baktim birinde yuzu gorunuyor yavrumun ayni taraf daha uzun bi hat o resmde de oysa ben ne guzel de gulmus agzini yaya yaya yavrum diye seviyordum o fotoyu simdi iyice darlandi yuregim netten azcik bakaym dedim bakmaz olaydm
İnsanlıktan anlamıyorlar işte yemek yesinler diye tuttum dersleri yoğunmuş gelmiş bide afra tafra yapıyor öyle rşca etmek te yok ben bi de sigara içicem dşyor utanmadanNiye başkasının nöbetini tutuyorsun? Bak ben şimdiye kadar herkesin herşeyini yaptım arkadaşım nasılsın diye sormuyorlar. Yaptıkça senden istiyorlar. Empati diye bişey yok kimsede.
elemanlar fos çıktı36 da çocuk doğuruyor nerdeyse. sen durabıldıgın kadar durursun olmadı çıkarsın nasıl olsa elemanıda buldunuz.
senin içinde şüphe falan kaldıysa istersen birde başka yere git değişik cihazlarda daha ıyı gorulebılır belkı. iyice rahatlarsın. ama anlamıştır olmadığını adam prof demıstın sankı.
Ohh cokmsukur artik rahatla cnm allahin izniyle hic biseycigi yok prensesin evhamda yapma bebisin uzulmesin allah saglikla kucagina alacagi gunude gostersin cnm
canım bencede bişey yok içini rahat tut artık biliyorum ana yüreği bu olsa gerek ben 3 doktora gittim bebeğimin kalbinde açıklık olduğunu duyunca üçüde var o açıklık dedi kapanabilir dedi senin eşin gibi benim eşimde rahatlamış durumda ama emin ol ben daha 3 değil 30 doktora gidebilirim korkma artık alah sağlık versin bebişini üzülme alahın izniyle sağ salim gelcek bebişlerimiz
Yok dra guveniyorum ona da sordum ilerleyenhaftlrda tekrarlmya geleyim mi diye o son g9runtulerden ssonra buna gerek olmadgni yirtik olsaydi dudakl kenarlarinin birlestgi o aciyi goremeyecegmzi soyledi kendisi ikna olmus durumdaydi ben de ona inanip tevekkul etmek durumundaym rabbimin izniyle ins bsy yoktur
Amin canim allah razi olsun insallah hepimiz gorecegz o gunleri sagsalm
canim cok tesekkurler destegnz icin burda aile olduk artik hep yuregmz elimizde rabbim bu korkulari basimizin goxumuzun sadakasi saysin beterinden korusun dermansz dert vermesn hicbrmze ins iyi olcak hersey biraz daha iyiyim daha da iyi olucam inşallah yarin da dogum dusndgm dr ile randevum bakalm ondan da gorus alirim yine de
Yarınki belki daha iyi bir ultrasonla bakar. Profesörlerin nedense ultrasonları da eski oluyor. Allahım korusun inşallah canım.
ben 2 hafta sonrası için 26. hafa için randevu aldım dr um öyle uygun gördü.Canım en son 24 yada 25 olması lazım geç kalmadın ama elini çabuk tut ayrıca çokta keyifli bir olaymış inşallah problem çıkmazsa tabi umarım hiç kimseninkinde çıkmaz
İnsanlıktan anlamıyorlar işte yemek yesinler diye tuttum dersleri yoğunmuş gelmiş bide afra tafra yapıyor öyle rşca etmek te yok ben bi de sigara içicem dşyor utanmadan
Ciktim ucuncu muayene de yarim saat sürdü yine aynı görüntü yine ayni korku en son dr da bu cok nadir olan bi yirtik anomalisi hala oldugu konusunda kani değilim ama olasi bi duruma hazrlikli olun dedi dünyam yıkıldı zaten o an gözler gitti ben kotu olunca tekrar ugrasti son bi karede kuzum nefes alir gulumser gibi yapti o an yakaladgi görüntüde alt ve ust dudagin birlesim kosesini yakaladi agiz yuvarlaninca orda adam da b8 rahatladi bu goruntude kose birleşim girunuyor ben acikcasi bu resm sonrası bisey olmayacagi kanaatindeyim olursa cok supriz olur rahatlayin artk dedi bi nebze icimiz ferahladi esim bisey olmdgina ikna olmus durumda ben ana yuregi omrumden 0mur gittigi icin biraz olsun rahatlsam da dogurana kadar o evhamlarla yasarim ama yibe de buna sukur diyorum rabbim bizi de boyle korkuyla imtihan etmis olsun bununla geçmiş btmis olsun insallah
yani aslında mantıklı düşününce adam haklı. yarık olsaydı açı olmazdı. sana da göstermiştir kesın resımde cektıyse bak ıyıce ıcın rahatlasın.Yok dra guveniyorum ona da sordum ilerleyenhaftlrda tekrarlmya geleyim mi diye o son g9runtulerden ssonra buna gerek olmadgni yirtik olsaydi dudakl kenarlarinin birlestgi o aciyi goremeyecegmzi soyledi kendisi ikna olmus durumdaydi ben de ona inanip tevekkul etmek durumundaym rabbimin izniyle ins bsy yoktur
canim cok tesekkurler destegnz icin burda aile olduk artik hep yuregmz elimizde rabbim bu korkulari basimizin goxumuzun sadakasi saysin beterinden korusun dermansz dert vermesn hicbrmze ins iyi olcak hersey biraz daha iyiyim daha da iyi olucam inşallah yarin da dogum dusndgm dr ile randevum bakalm ondan da gorus alirim yine de
Yok dra guveniyorum ona da sordum ilerleyenhaftlrda tekrarlmya geleyim mi diye o son g9runtulerden ssonra buna gerek olmadgni yirtik olsaydi dudakl kenarlarinin birlestgi o aciyi goremeyecegmzi soyledi kendisi ikna olmus durumdaydi ben de ona inanip tevekkul etmek durumundaym rabbimin izniyle ins bsy yoktur
canım benim de kuyruk sokumu ağrım var. oturarak çalışıyosan eğer simitlerden al medikalciden baya bi rahatlatıyo.yükünü hafifletirelemanlar fos çıktımüdür gelmiş döncen demi doğumdan sonra diyor dönemezsemde eve interneti onlar bağlatıp işi evden yaptırtcaklarmış bakalım öle yapabilirim beli değil henüz ama ben 32 yi bile beklemeden ayrılabilirim çünkü dayanamıyorum doktora yalvarcam artık
fiyatlarını biliyomusun canım simitlerincanım benim de kuyruk sokumu ağrım var. oturarak çalışıyosan eğer simitlerden al medikalciden baya bi rahatlatıyo.yükünü hafifletir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?