2015 Şubat Anneleri

ben kızıma isim hala bulamadım aslında bulduğum isimleri babaya kabul ettiremedim int kız ismi bakmaktan da yoruldum.. sıla, hayat, masal, duru, öykü, hazal beğendiğim isimler ama ya akrabalarımda var yada baba istemiyor yardım istiyorum sizden

Kızlar çok hoşsunız buarada evet ankaradada çıkmş yeni yedim şimdi dediniz bida canım istedi yarın alıp yapcam yine kendime

herkesin farklı işte canım ben göbeğe büyüyorum ciddi ciddi birde göbek ve göğüs birleşince bir bütün gözüküyorum

bende aynıyım koca bi dünya oldum. ama sen zayıfsın bence gayet göbek çıkık yani :)

Kizlar kasim annelerini okurken gordumde bebegin kilo almasi icin patates ve muz yiyolarmis muzu duymustum ama patatesi bikmiyodim

günde bir muz yemek gerçekten faydalıymış. ben hiç kaçırmam günlük severim birde ondan tabi:)

bana da aynı şeyi söyledi doktorum yalnız hiç endişelendirmedi çünkü çok normal bir durummuş. ayrıca peritoloji uzmanı prof. da baktı şükür birşey yok. o yüzden çok kafana takma derim. bebekleri boş yere etkilemeye gerek yok.

canım karışmak gibi olmasın ama elyaf sağlıksız olmaz mı bebek için?

Kızlar sizin göbişleri gördükten sonra tekrar sölüyorum bende göbek möbek yok

Bir kaç hafta bile o kadar önemli ki , sen daha 21inci haftanın içindesin , e birde iç karnın genişse çok normal.. Haklısın heves ediyor insan ama unutmaki iç karnı geniş olanın çatlağıda olmaz , olursa da çok az olur :)

Oooo olmaz olur mu, ilk defa buraya geldiğimde gördüm ağacını dalda nasıl yetiştiğini bilmiyordum şahsen dikenli dikenli kocaman kabuğun içinden çıkıyor muşşşş
Ben hiç görmedim. Benim bir arkadaşım fasulye ağaçta oluyor sanıyordu.
Eşimde istanbul çocuğu patatesin yerden çıktığını görünce şok geçirmişti.

Aynen Canım Belkide Doğru Diyosun Daha Erken, Acele Ediyorum işde 21.Haftaya Yarın Giricez Daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…