2015 Şubat Anneleri

Ya ben de cok kotuyum geçmiyo, okyanus suyu aldım şimdi de onu deniyorum. Baya Basınçlı başlığı , adı sterimar

Ben basınçlılar yerine damlalıklı olanları tercih ediyorum. Okyanus suyunu az kullanmamak gerekiyor. Bol bol kullanınca anca acıyor.

Selam şubat anneleri,

Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)

Aaaa hadi gözün Aydın canım benim. Bir sorun vardı o geçmiş mi? Iti haberlerle çıkmana çok sevindim. Şeker yüklemesi de mi yaptırdın? Nasıl yapıyolar :)

yaptım gonderdim ben canım

Aaaa hadi gözün Aydın canım benim. Bir sorun vardı o geçmiş mi? Iti haberlerle çıkmana çok sevindim. Şeker yüklemesi de mi yaptırdın? Nasıl yapıyolar :)
evet canım damarda direnç vardı fizyolojiktir buyuk ihtimal demişti ama dert etmiştim ben brz..fizyolojikmiş gercekten geçmiş :) hemşire tarttı hiç kilo almamısım son 1 ayda bi yandan seviniyorum bi yandan diyorum bebek gelişmedi de ondan mı alamadım kilo acaba ? ama çok şükür gelişimi sat la uyumlu :) amniyon sıvısı kese serviks uzunlugu hersey cok iyi dedi :) seker yüklemesi gıcık brz ya 50 ml yaptı bana sekerli içecek içiriyor 1 saat sonra kan alıyor..onunda sonucuna baktım şimdi internetten 90 çıkmıs :) ama midemi bulandırdı benim o içecek..ben yapacagını bilmiyordum bilsem yanımda limon götürürdüm okumustum daha önceden limon suyu içiyordu millet bulanmasın diye :) neyse bu da gecti gitti çok şükür :)

Bir kere mi kan alıyor? Sürekli alıyorlar diye düşünmüştüm. Yediklerini yazsan da kilo kontrolü yapmak isteyenler nasiplense maşallah canım benim.

73 le kaldım. 68 kilo idim hamile kaldım 3,5 ayda 88 oldum. Bebek düştü diyete başladım 73 é düştüm.sonra yeniden hamile kaldım.sigarayı bıraktım ve progestan beni çok etkiledi kilo konusunda.

doldurdum umarım işine yarar

Bugün bebişim baya sakin o hareketli olunca gün nasıl geçiyor anlamıyorum ama sakinse gün bana bitmiyor gibi geliyor. Artık her günüm her anım keyfim onun hareketlerine bağlandı .

Beynim sulandı çok soru varmış. Benim gibi sabırsız biri için zor oldu ama üniversitede bir hocamız yapılan anketleri geri çevirmeyin derdi ondan dolayı her anketi cevaplıyorum.

Beynim sulandı çok soru varmış. Benim gibi sabırsız biri için zor oldu ama üniversitede bir hocamız yapılan anketleri geri çevirmeyin derdi ondan dolayı her anketi cevaplıyorum.
Teşekkür ederim canım, haklısın biraz uzun ve azcık da yoruyor :) yine de tamamlamışsın çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…