- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Ben hamileliğin başından beri hiç dışarda falan gezmedim. İlk aylar zaten derin depresyondaydım sonrada monotonlaştı her şey.bende bugun
gezme hayalı kurmuştum tabı kocam benden once başka planlar yapana kadar
hava kapalı ev accık soğuk ..off amannn ne bılem
ılk kızımda hamılelıgımın basından sonuna kadar duzenlı olarak aynı dr a gıttım.. 58 le hamıle kalmıştım 6. ayıma kadar 4 kılo almıştım sadece kadın senı hastaneye yatırıcam bu gıdısle kılo almaya devam edersen demıstı..esımle adeta sok olmuştum..korka korka çıkıyordum tartıya..duzenlı spor yuruyus ve resmen dıyet yapa yapa 9 ayı tamamladım 73 le doğuma gırdım.. hatta son ay hususı gıtmedım dr a dıyeceklerı canımı sıkmasın dıye.. hanı hamılesın canın bırsey ceker yersın demı ben hıc yasayamadım bu duyguyu kılo aldırır o sey korkusundan..ben de kontrollerimi yaptırdım nihayet.her şey yolunda şükür.kramp için magnezyumumu aldım.süt tüketme.yoğurt ve peynire ağırlık ver dedi.çarpıntım ve yorgunluğum çoktu.kansızlıktan şüpheleniyordum ama ikimizede yetcek kadar kanım varmış.ilaca gerek görmedi.sadece kiloda bi ayda 3 kilo almış gözüktüm.60 la başlamıştım.geçen ay 62 idim.65çıktım şimdi.ama bence tartısını değiştirmiş.dijital koymuş.ondan oldu gibi geliyor.çünkü hamilelik öncesi çamaşırlarımı kullanıyorum.biraz olsun sıkması lazımdı.bilemedim.ama çok buldu.canım sıkıldı.tam iştahım yeni açılmış yiyeceklere saldırmayı düşünürken..
Aynen canim benimde.kendimi yordum ondan mi acaba diyorum.onun pitlarini hissetmeyince gun bitmiyor bana.hala pijamali miskin moddayim pitlama bekliyorumBugün bebişim baya sakin o hareketli olunca gün nasıl geçiyor anlamıyorum ama sakinse gün bana bitmiyor gibi geliyor. Artık her günüm her anım keyfim onun hareketlerine bağlandı .
Neye surmek icin krem? Gobege mi?Ben de evdeyim bgn, yemek yaptım bi kaç çeşit, çamaşır , banyo derken bu saat oldu:) eşim iş yerinde yine , bebiş de bi hareketli bgn, baskı yapıyor aşağı doğru, doktor pozisyonu sebebiyle ağrı yapıyor su ara dedi bi krem verdi vajinal, benim gibi olan var mı acaba aramızda
Hediye alan kv yok sende. Lohusalikta gelip herseye karisip seni depresyona sokacak biri de olmazsa hafif gecer lohusalik. Yani bnimki hediye alir ama emzirirken film gibi izliyordu kendinin cok bol sutunu anlatiyordu vs. Ki cok az durdu yanimda : ) Bence dogum sonrasinda cevrendekiler cok onemli. Onun disinda hormonal birsey lohusalik. Gecip gidiyor. Hele bebek 2 aylik fln olup konsmamiza gulmeye baslayinca o gulus her sıkıntıyı siliyorBen hamileliğin başından beri hiç dışarda falan gezmedim. İlk aylar zaten derin depresyondaydım sonrada monotonlaştı her şey.
Geçen diyorum.arkadaşıma.Birde lohusa sendromu varmış, diyor sen kesin hepsini.yaşarsın.
bilmiyorum öyle okudum nette falan bende 2 kılo aldım ama ben zayıf değildim 64 le başladm
Teşekkür ederim canım, haklısın biraz uzun ve azcık da yoruyor :) yine de tamamlamışsın çok sağol
hamilelerin elleri hep göbişlerinde görürdüm bi anlam veremezdim.şimdi ben de aynı şeyi yapıyorum.her hareketi hissetmek istiyorum.kendimi ve bebişimi dinliyorum.bugün benimki de biraz tembel endişelenmedim değil ama biliyorum ki daha erken haftalarda tutarlı hareketler olmuyo ama yine de takip etmek gerekBugün bebişim baya sakin o hareketli olunca gün nasıl geçiyor anlamıyorum ama sakinse gün bana bitmiyor gibi geliyor. Artık her günüm her anım keyfim onun hareketlerine bağlandı .
Doğru söylüyorsun ufak tefek istisnalar dışında vücut-kütle indeksi düşük olanlar hamilelikte daha hızlı kilo alıyorlar.. Benim boyum 173 , 55 kiloyla hamile kaldım. Gerçekten aşırı zayıftım. Şuan 8 kilo almış bulunmaktayım. Ama görenler hala maşallah sadece karnın büyümüş biraz kilo alsana diyorlar. Düşün 8 kilo ile bile zayıf duruyorum..
Birde bu aldıklarımızı doğumdan sonra misli misli vericez. Hele birde benim gibi tek bakmak zorunda olanlar hiç aldıkları kiloya takılmasınlar.
Sizin doktorlar kafayı üşütmüşben de kontrollerimi yaptırdım nihayet.her şey yolunda şükür.kramp için magnezyumumu aldım.süt tüketme.yoğurt ve peynire ağırlık ver dedi.çarpıntım ve yorgunluğum çoktu.kansızlıktan şüpheleniyordum ama ikimizede yetcek kadar kanım varmış.ilaca gerek görmedi.sadece kiloda bi ayda 3 kilo almış gözüktüm.60 la başlamıştım.geçen ay 62 idim.65çıktım şimdi.ama bence tartısını değiştirmiş.dijital koymuş.ondan oldu gibi geliyor.çünkü hamilelik öncesi çamaşırlarımı kullanıyorum.biraz olsun sıkması lazımdı.bilemedim.ama çok buldu.canım sıkıldı.tam iştahım yeni açılmış yiyeceklere saldırmayı düşünürken..
Ben hamileliğin başından beri hiç dışarda falan gezmedim. İlk aylar zaten derin depresyondaydım sonrada monotonlaştı her şey.
Geçen diyorum.arkadaşıma.Birde lohusa sendromu varmış, diyor sen kesin hepsini.yaşarsın.
Yok hayatım vajinal Kullanım , tüp gibi bişey. Rahatlattı amaNeye surmek icin krem? Gobege mi?
Ben de Ayris ismini düşünmeye başladım. Bahar da güzel
bu çok doğru kim görse kilo almamışsın diyor ama halbuki 14 kilo aldım şimdiye kadar. vücut kitle indeksim düşüktü. benimde boyum 175 kilom ise hamilelikten önce 57 58 arası dolanıyordum. hele evlendiğimde hepten 53 e falan düşmüştüm sonra hastalıklar çıktı tabi kansızlık filan bütün vitaminler yerlerde sürünüyordu. işte biraz vitamin ilacı filan 58 e kadar çıktım. şimdi ise resmen 14 15 kilo almama rağmen kilo almamışsın diyorlar. doğumdan sonra bende veririm diye düşünüyorum .çünkü ben oturan bir insan değilim hareket etmeyi severim şimdi sırf bebek için hareketlerime dikkat ediyorum. o yüzden kiloyu ben kafama takmıyorum. bebekler sağlıklı olsunda gerisi fasa fiso :)
Benim kimse olmaz sanırım yanımda.aslında k.validemler kötü insanlar değiller ama biraz değişik kültürleri birde kız çocukları yok ondan bilgisizler bu konularda.empati yapamıyorlar.Hediye alan kv yok sende. Lohusalikta gelip herseye karisip seni depresyona sokacak biri de olmazsa hafif gecer lohusalik. Yani bnimki hediye alir ama emzirirken film gibi izliyordu kendinin cok bol sutunu anlatiyordu vs. Ki cok az durdu yanimda : ) Bence dogum sonrasinda cevrendekiler cok onemli. Onun disinda hormonal birsey lohusalik. Gecip gidiyor. Hele bebek 2 aylik fln olup konsmamiza gulmeye baslayinca o gulus her sıkıntıyı siliyor
Ztn ilk başta düşündüğüm hayalle ruyaydı hayali kimse begenmedi vazgeçtik bizde kötü kadın ismi gibi dedilerHAYAl olsun o da. Hem ikisi de aynı yörüngede olurlar.
Ya canım hayali bende en baştan beri düşünyrm ztn suya ve hayal olsun die kimse begnmedi ve kötü kadın ismi dediler :/biri rüya biri hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?