Cnm sende pekmez ye atar balgamibende burun tıkanıklıgı değil de balgam var hamileliğin başından beri. şimdi yeni grip atlattım daha beter. hala kustugum oluyor bu yüzden. değüşük birşey hamilelik
Sağol cnm walla herkes çok kullanma zararlı dedi netten de baktım faxla kullanmamak gerekiyor diyor zaten her haltı internete sormasak olmuyor!ben bruno kullanıyorum hamileler için diye yaxıyor. Bende nefes alamıyorum cnm ama öyle grip gibi değil basınç var burnumda sanırım hormonlardan .canım zararlı diye doktorun mu söyledi spreyi? çünkü ablamin hamileliginde gebelige bağlı burun tıkanıklığı olmuştu yani hasta değildi ama hormonal sebepten burnu tikaliydi 9 ay burnundan nefes alamadı ve sürekli iliadin/ otrivine sprey kullandı yine de doktoruna danis tabiki sen
Öykü güzel eşime bi söyleyimrüya ile öykü olabilir belki.
Sağol cnm walla herkes çok kullanma zararlı dedi netten de baktım faxla kullanmamak gerekiyor diyor zaten her haltı internete sormasak olmuyor!ben bruno kullanıyorum hamileler için diye yaxıyor. Bende nefes alamıyorum cnm ama öyle grip gibi değil basınç var burnumda sanırım hormonlardan .
Gözünaydın canım sevindim d vitamini ne işe yarıyoki ben kullanmıyrm bi bakayım netten araştryım neymiş ne değilmişBu sabah detaylı ya gittik, sonuç Allaha şükür iyi. Doktor d vitamini verdi. Ve seker yuklemesi yapalim bir ay sonra dedi. Tam kan ve idrar tahlili de bir ay sonraya istedi.
Yok yok karnımın alt kısmına baskı yapıyor bebek duruş sebebiyle , krem vajinal kullanımlı , kasılmayı önlüyor sanki bana ole geldiHimmm.vajinal bi aci yasatiyo o zmn.ilginc bi bilgi oldu.saol canm
Yediklerinizi dindiremediginiz oluyor mu kizlar.. En son öğlen 3 te az bi karnibahar yemeği yedim.dunde yemistim
Aksam yemeği yemedik normalde de en geç 5. 6 gibi yeriz zaten.. Ama karnim inanılmaz sisti bütün gün ve sert..
Bi kaç saat önce cay ictik 4. 5 tane kestane ve azcik tatli yedim o kadar inanilmaz bi karin agrisi oldu ağlamaktan mahfoldum..kus kus içim disima cikti.. Hala biraz agriyor.. Anlamiyorum n oluyor... Bayramdada oldu yine aynisi..yemek yedikten saatler sonra bile sanki dunyalari yemişgibi oluyorum
Sterimar, okyanus suyu kullanıyorum canmKızlar acill cevap lütfen burnum iyice tıkandı valla nefes alamıyorumsiz hangi sprey yada damlayı kullanıyorsunuz ben bruno kullandım ama sprey kullanmakta zararlıymış doktoruna soran var mı aranızda?
Bi KBB ye gorun istersen canım çok nadir oluyormuş hamilelikte hormonlara bağlı ablama o zaman öyle demişlerdi zaten hamilelikten sonra da normale döndü sinirden ağladığını bilirim valla nefes alamamak büyük sıkıntı düzelir insallah en kisa zamanda seninkide canımSağol cnm walla herkes çok kullanma zararlı dedi netten de baktım faxla kullanmamak gerekiyor diyor zaten her haltı internete sormasak olmuyor!ben bruno kullanıyorum hamileler için diye yaxıyor. Bende nefes alamıyorum cnm ama öyle grip gibi değil basınç var burnumda sanırım hormonlardan .
devit-3 damla verdigi, bu isimle araştır istersen.Gözünaydın canım sevindim d vitamini ne işe yarıyoki ben kullanmıyrm bi bakayım netten araştryım neymiş ne değilmiş
Hepsi birbirinden guzel saglikla kullansin bebisin cnmkızlar günaydın bunları dün akşam aldım oğluşumaannesi kurban olsun onun totosunaaaaaa
50mg da 1 kere alıyorlar 100 de 3 kere alıyorlar canım :) valla bayramda falan çok yedim kesin kilo aldım diye çıktım tartıya ama almadığımi görünce şaşırdım :) ben şeker hiç tüketmiyor gibi bisiyim en fazla meyveden aliyorumdur şekeri..onun dışında tatlı bişi yemiyorum..bi de karbonhidrat da yemiyorum pek pilav makarna falan kestim onları ekmek tam tahilli ve günde 4 dilim falan tuketiyorim..onun dışında sebze et balık bol bol yiyorum süt yoğurt mutlaka hergün..duygunun topige de yazarım fırsat oldukça :)
Ben çok istemiştim ipek sonra arkadaşım yeğenine koydu kocaman gözlü çok güzel bir kız sonra ben vazgeçtim "adını EMEK koydum"Cnm beni her defasında çok şaşırtıyorsun hep diyorum ya sen yazdıkça kendimi buluyorum die yine kendimi gördüm benim de kızım olacak kısmetse ve adını da ipek koyacam 2.isim olarakta kendi soyadımı bi değişiklik olmazsa tabi :)))
Ohhh masallah tosuncuga annesi gozun aydinkizlarrrr bgn kontrolum vardı minigim 670 gr olmuş :) hersey yolundaymış çok şükür :) tam mutlu mutlu doktora iyi günler dileyip odadan çıkacakken dur bakalım kacamazsin 24 haftalik oldun şeker yüklemesi de yapalim dedi o da aradan çıkmış oldu :) keyfim yerinde çok şükür darısı tüm kontrole gideceklerin başına :) öpüyorum güzel anneler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?