2015 Şubat Anneleri

bende burun tıkanıklıgı değil de balgam var hamileliğin başından beri. şimdi yeni grip atlattım daha beter. hala kustugum oluyor bu yüzden. değüşük birşey hamilelik

bende burun tıkanıklıgı değil de balgam var hamileliğin başından beri. şimdi yeni grip atlattım daha beter. hala kustugum oluyor bu yüzden. değüşük birşey hamilelik
Cnm sende pekmez ye atar balgami

Sağol cnm walla herkes çok kullanma zararlı dedi netten de baktım faxla kullanmamak gerekiyor diyor zaten her haltı internete sormasak olmuyor!ben bruno kullanıyorum hamileler için diye yaxıyor. Bende nefes alamıyorum cnm ama öyle grip gibi değil basınç var burnumda sanırım hormonlardan .

Çok mutluyum çooook, dün iliadin i sıkmadım, uykusuz kaldım ama bugün süperim, spreyler kuruluk yapıyor daha çok tıkıyormuş ama mecbur kaldım kullanmakta bir hafta kadar günde sadece bir kere iliadin sıktım, doktorum sadece günde bir kere bir fıs sık yatmadan dedi. Keşke kullanmasaydım, içim rahat değil ama mecbur kaldım, şimdi sadece deniz suyu sıkıyorum ama tıkanık değilim. :)) Buhar makinası da aldım, ne olur ne olmaz.

Bu sabah detaylı ya gittik, sonuç Allaha şükür iyi. Doktor d vitamini verdi. Ve seker yuklemesi yapalim bir ay sonra dedi. Tam kan ve idrar tahlili de bir ay sonraya istedi.

Bu sabah detaylı ya gittik, sonuç Allaha şükür iyi. Doktor d vitamini verdi. Ve seker yuklemesi yapalim bir ay sonra dedi. Tam kan ve idrar tahlili de bir ay sonraya istedi.
Gözünaydın canım sevindim d vitamini ne işe yarıyoki ben kullanmıyrm bi bakayım netten araştryım neymiş ne değilmiş

Yediklerinizi dindiremediginiz oluyor mu kizlar.. En son öğlen 3 te az bi karnibahar yemeği yedim.dunde yemistim
Aksam yemeği yemedik normalde de en geç 5. 6 gibi yeriz zaten.. Ama karnim inanılmaz sisti bütün gün ve sert..
Bi kaç saat önce cay ictik 4. 5 tane kestane ve azcik tatli yedim o kadar inanilmaz bi karin agrisi oldu ağlamaktan mahfoldum..kus kus içim disima cikti.. Hala biraz agriyor.. Anlamiyorum n oluyor... Bayramdada oldu yine aynisi..yemek yedikten saatler sonra bile sanki dunyalari yemişgibi oluyorum

Az az sık yemek lazımmış , ben de normal öğün yiyorum taş gibi oluyo midem , sonra gelsin soda

Ben çok yiyen biri değilim zaten öyle TİKA basa falan yemem.o yüzden ya zaten nasil yediklerimi sindiremedigime sasiriyorum.

Kızlar acill cevap lütfen burnum iyice tıkandı valla nefes alamıyorumsiz hangi sprey yada damlayı kullanıyorsunuz ben bruno kullandım ama sprey kullanmakta zararlıymış doktoruna soran var mı aranızda?
Sterimar, okyanus suyu kullanıyorum canm

Bi KBB ye gorun istersen canım çok nadir oluyormuş hamilelikte hormonlara bağlı ablama o zaman öyle demişlerdi zaten hamilelikten sonra da normale döndü sinirden ağladığını bilirim valla nefes alamamak büyük sıkıntı düzelir insallah en kisa zamanda seninkide canım

Büyük olasılıkla gün içerisinde yaptığın hareket de etkiliyordur.

Ben çok istemiştim ipek sonra arkadaşım yeğenine koydu kocaman gözlü çok güzel bir kız sonra ben vazgeçtim "adını EMEK koydum"
Hangi burçsun?

Ohhh masallah tosuncuga annesi gozun aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…