Benim taa ilk evlendiğim zaman k.valide dedi yavrum kızınız olursa adını ayşe koy ben çok seviyorum.
Koyamasım dedi. Hayır dedim. Sonra herkes dedi kibarlık olarak koyarım deseydin.dedim neden kadını kaldırayım neyse o. Şimdi hala ayşe diyor ama ona kalsa sülbiye de demişti.
Şimdi ayşe adına karşı bir antipatim falan yok ama istemiyorum başkası benim çocuğuma ad koysun. Oğluna koymuş zaten.
Sabahın kör vakti uyandım.artık gece uyanma bitti şimdi de 12 de yatıp 5-6 uyanıyorum.
Bu uyuyup uyuyup uyanmaktan daha iyi.
Nefes alamananlara Allah yardım etsin onlar için uyumakta zor.
Günaydın biz bugun yine yollardayiz izin bitti Kürkçü dukkanina dönüyoz yine. Yağışlı bir sabahla ugurluyor istanbul bizi gelmesi guzel de gitmeler cok keyifsiz. Hele bi de on uc saat yol oyy oyy
herkese iyi pazarlar
Gunaydin kizlar,
1 haftalik gezimiz bitti bizim karadenizde gezdik accik yoruldum ama yine de cok guzel gecti. Umarim sizler ve bebisleriniz de iyidir siskinlikten bahaetmissiniz o bazen bende de oluyo. Cok ilginc ama bazen yiyorum yiyorum bi se yok. Bazen de bi lokma alsam karnim davul gibi oluyo:/
Günaydın Anne adayları, şişkinlik bende yok, çok yemek yemiyorum galiba ondan. Sabah uyanıyorum bir bardak süt, mandalina ve ceviz sonra eşim uyanır sıkı bir kahvaltı sonra akşam yemeği yiyorum, meyve çok yiyorum. Günde bir kilo mandalina yerim, şükür sağlıklıyım 5 kilo kadar aldım şimdilik :)