2015 Şubat Anneleri

Uyudunuzmu kizlarrr bana simdiden uykular haram olmaya basladi

Kendilerini de her araya sokmasalar olmaz :) sanki sana soran var

Tam yaticaktim karnim nasil acikti. Gittim birseyler yedim. Dolu mideyle asla uyuyamam. Hele hamileyken mide yanmasi varken. Uyusam iyiydi ya

Yat soluna uyu vursun dursun. Dikkat dagitip uyku kaciriyor hareketler ama uykum kiymetli tepik icin fln uykusuz kalamam : )
Cnm benimki ufacik haliyle karnimi cikarcak gibi vuruyo mumkun diil uyumam umursamiyim diyorum ama olmuyo

Sabahın kör vakti uyandım.artık gece uyanma bitti şimdi de 12 de yatıp 5-6 uyanıyorum.
Bu uyuyup uyuyup uyanmaktan daha iyi.
Nefes alamananlara Allah yardım etsin onlar için uyumakta zor.

D vitaminini kan tahlili yaparak mı verdi? Nasıl karar verdi d vitamininin olmadığına?
yok tahlil sonucum yoktu bu kontrolde. Bu haftalarda olan hamilelere veriyor olabilir öyle düşünmüştüm. Sebebini sormadım bu nedenle.

Anlam olarak ay ışığının kumsalda ışıltısı diyor. Bir de hiçkimsede olmayan bir isim olduğu için cezbetti biraz. Beril ismini de düşünebiliriz.

Sağlıkla doğsunlarda inşallah bunlar kolay işler Biz Ela Naz da yoğunlaştık gibi son dakika bi değişiklik olmazsa

Günaydın biz bugun yine yollardayiz izin bitti Kürkçü dukkanina dönüyoz yine. Yağışlı bir sabahla ugurluyor istanbul bizi gelmesi guzel de gitmeler cok keyifsiz. Hele bi de on uc saat yol oyy oyy
herkese iyi pazarlar

Gunaydin kizlar,
1 haftalik gezimiz bitti bizim karadenizde gezdik accik yoruldum ama yine de cok guzel gecti. Umarim sizler ve bebisleriniz de iyidir siskinlikten bahaetmissiniz o bazen bende de oluyo. Cok ilginc ama bazen yiyorum yiyorum bi se yok. Bazen de bi lokma alsam karnim davul gibi oluyo:/

Günaydın Anne adayları, şişkinlik bende yok, çok yemek yemiyorum galiba ondan. Sabah uyanıyorum bir bardak süt, mandalina ve ceviz sonra eşim uyanır sıkı bir kahvaltı sonra akşam yemeği yiyorum, meyve çok yiyorum. Günde bir kilo mandalina yerim, şükür sağlıklıyım 5 kilo kadar aldım şimdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…