2015 Şubat Anneleri


esoba senin adını buldum Umut di mi? Eğer öyleyse gerçekten çok güzel bir ismin var.
 
Ya ben senın kadar az yemiyorum ama benimde ne yesem karnım çatlayacakmış gibi şişiyor ve Aşır sancı gaz oluyor. Sabah düzeliyor sonra yediğim anda yine aynı
 

Ben 1.67 boy 48 kiloylaydım hiç diyetisyene gitmedim. 44 Kiloyken çok mu zayıf görünüyordun?
 
esoba senin adını buldum Umut di mi? Eğer öyleyse gerçekten çok güzel bir ismin var.
Abimin adı umut geçen türkiye maçı vardı orda oynadı benim adımdan olan futbolcu soyadımızda aynı bir harf değişik
 

Isim hakkında baştan kimsenin konuşmamasını sağlamak en iyisi. Her ne kadar sonunda biz istediğimizi koyucaz diye düşünsek de ortalıkta konunuşanların sözlerinden etkileniyoruz.
 
Kızlar acill cevap lütfen burnum iyice tıkandı valla nefes alamıyorumsiz hangi sprey yada damlayı kullanıyorsunuz ben bruno kullandım ama sprey kullanmakta zararlıymış doktoruna soran var mı aranızda?

Sinomarin damlalıklı okyanus suyu kullanıyorum. Tıkandıkça bol bol kullanıyorum. Bir şişe açıldıktan sonra 24 saat kullanılabiliyor.
 
Benim taa ilk evlendiğim zaman k.valide dedi yavrum kızınız olursa adını ayşe koy ben çok seviyorum.
Koyamasım dedi. Hayır dedim. Sonra herkes dedi kibarlık olarak koyarım deseydin.dedim neden kadını kaldırayım neyse o. Şimdi hala ayşe diyor ama ona kalsa sülbiye de demişti.
Şimdi ayşe adına karşı bir antipatim falan yok ama istemiyorum başkası benim çocuğuma ad koysun. Oğluna koymuş zaten.
 
Bu sabah detaylı ya gittik, sonuç Allaha şükür iyi. Doktor d vitamini verdi. Ve seker yuklemesi yapalim bir ay sonra dedi. Tam kan ve idrar tahlili de bir ay sonraya istedi.

D vitaminini kan tahlili yaparak mı verdi? Nasıl karar verdi d vitamininin olmadığına?
 

Insallah o kadar erken gelmez bebisin. Cok yoruluyosan simdiden hazirligi yap bencede. Cunku herkes ilerde agirlasacagimizi soyluyo. Bende cok geciktirmek istemiyorum aralik benim icin iyi. Bide nerelerden alisveris yapiyosun canim. Bende Bursa'dayim yazmistim daha once. Nereleri tercih ediyosun?
 
Abimin adı umut geçen türkiye maçı vardı orda oynadı benim adımdan olan futbolcu soyadımızda aynı bir harf değişik

Hmm dur sabah çözeyim bu bilmeceyi ah omega üç almıyorum diye kafam durdu sanırım. Sabah üç dört ceviz yiyip tekrar düşünürüm
 
Karnim agriyoo kasiklarimda arada bir bugun niye boyle olduki yaaaa
 
Cnm ben simdiden agirlastim yurudukce zorlanıyorum o yuzden fazla beklemeyin bence
 
tahlile gerek yok. toplum olarak düşük bizim. bebeklere de direk veriyorlar. bak gidip içeyim benim çook düşük

Hmm toplum olarak düşük olduğunu bilmiyodum. Bu arada benim kan tahlilimde d vitamini yerlerde sürünüyordu. Dr a da söylememiştim söyliyim en iyisi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…