Valla bende öyle yapışkan hasta değilim ama sonuçta erken doğum riski var bunu unutması ya ben gittiğimde açıp okumaması saçma. Bir taraftanda bana herkes gibi muamele yapıyor bu da iyi sanki.Canım çok özel aslında ameliyat olayı bilmesi unutmaması lazım.
Benimki not tutmuyor ama değerlerimi fln tahlilerimi kendi ekranına kaydediyor her sonuc götürdüğümde düzenli pcye not alıyor. Tansiyonu fln bebekle ilgili şeyleri ama ayrıca elinde not tutmuyor.
Ne güzel işte önemsiyor demek.Boğan bi ilgisi var doktorumunher seyin azi cogu zarar en iyisi normali
Süpermiş.benim şansım yok arkadaş.hastane olsa doktor olmuyor.dr olsa hastane personeli cins oluyo.benim dr.um herşeyi not alıyor konuya hakim takıntılarımı bile biliyor...zaten doğumu ona yaptıramayacağım için çok üzgünüm
Biri eşime temazsız kızılötesi ışınla çalışan bebek termometresi önermiş. Ben kulaktan ölçülen düşünüyodum. Siz ne dersiniz böyle termometre kullanan veya kullanmayı düşünen var mı?
Ben de kac zamandir yapayim diye bu zamani bekliyordum ama yakinda yapamicam sanirim bu diyet sebebiyleBabamla gönderir ben de babam yorulsun istemiyorum bir bakayım kendim yapabilirim sanırım. İçüne giren bakliyatlarla yakın zamanda çorba yapıcam bir kısmını ayırıp tatlıya çeviririm eşim zaten sevmez bana da tadımlık olsa yeter :)
kulaktan ölçen diyorlarBiri eşime temazsız kızılötesi ışınla çalışan bebek termometresi önermiş. Ben kulaktan ölçülen düşünüyodum. Siz ne dersiniz böyle termometre kullanan veya kullanmayı düşünen var mı?
Ben diyorum bu saatte burası neden kalabalık maç var tabii.
Benimde eşim zorla izle de izle
Al izledik ne oldu.
Lükositler (wbc) bende de yüksek çıkmıştı doktoruma sordum, hamilelikte yükselmesi normalmiş, 20 nin üstüne çıkarsa anormal sayıyoruz dedi.Lökositlerin yükselmiş o da enfeksiyon olunca yüksek çıkıyor diye biliyorum.
Hamılelıkte neyin neden yüksek çıktığı.belli olmuyor.
Kanında iyiymiş maşallah.ne zaman göstercen doktora.
Kendin yorumlama canım geçen ben şeker ve idrar sonuçlarını aldım öğlen arasında inceledim. Dr gelene kadar bir sürü endişelendim.dr geldi gayet iyi bol su iç.dedi sadece. Olur böyle şeyler dedi
o dediğini bende düşünmüştüm bir ara sonra etrafımdaki tecrübeli analar en iyisi ya makattan ölçülenmiş yada koltuk altına koyup en hızlı ölçen imiş. bende 25 liraya 1 saniyede ölçen braununkini alayım diyorum :S
Ben de kac zamandir yapayim diye bu zamani bekliyordum ama yakinda yapamicam sanirim bu diyet sebebiylebu arada benim esim de sevmez-di!! ..gecen yillarda ilk yaptigimda,kendime gore az yaptim,cogunu o yedi,cok guzel olmus diye :)) sen gene de az fazla yap,belki yer.yemezse de konu komsuya,is arkadaslarina verirsin,sevap olur..
gynecolog fazla seçengimiz yok dedi, bu haftadan sonra bebekde deformasyon yapmaz kil kurdu almakdansa ilaç iç dedi : (
o A kategorisi nerede yaziyor acaba
Tecrübeli anneler belki bunu görseydi bunu kullanırdı ne dersin? Ben de hiç duymamıştım. Acaba çocuk Dr una falan mı sorsak ki?
bilemedim ki canım :S sonuçta acillerde doktorlar alından temassız ölçerle ölçüyor çocukları. demek ki kullanışlı bir şey.ama şimdi kullananlarında yorumları önemli malum ücreti baya yüksek bir ateş ölçere göre sonra para boşa gitmesin
ben de kulaktan ölçenler profesyonel sağlık çalışanları tarafından ölçümde en doğru sonucu veriyor diye okumuştum. biz sağlıkçı olmadığımızdan kulaktan ölçeni tam iyi kullanamıyormuşuz. bir de bazı bebekler hiç hoşlanmıyormuş bu temaslı termometrelerden. ben temassız almayı düşünüyorum, hem ateş ölçer hem de oda sıcaklığını nemini ölçüyormuş onlarkulaktan ölçen diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?