2015 Şubat Anneleri

Valla bende öyle yapışkan hasta değilim ama sonuçta erken doğum riski var bunu unutması ya ben gittiğimde açıp okumaması saçma. Bir taraftanda bana herkes gibi muamele yapıyor bu da iyi sanki.

benim dr.um herşeyi not alıyor konuya hakim takıntılarımı bile biliyor...zaten doğumu ona yaptıramayacağım için çok üzgünüm
Süpermiş.benim şansım yok arkadaş.hastane olsa doktor olmuyor.dr olsa hastane personeli cins oluyo.

Melike ,pkass cok geçmiş olsun umarim hersey yolundadir. Rabbim yardımcınız olsun.

İyihaberlerinizi paylasirsiniz insallah...

Biri eşime temazsız kızılötesi ışınla çalışan bebek termometresi önermiş. Ben kulaktan ölçülen düşünüyodum. Siz ne dersiniz böyle termometre kullanan veya kullanmayı düşünen var mı?

ben var ya 2 gündür ilginç ama 7 30 da kalkıyorum sanki alarm kurulu gibi gözlerim zınk diye açılıyor. ama bu sefer de evde zaman geçmez oluyormuş onu anladım.şimdi çok fena uykum gelmesine rağmen direniyorum erken kalkmamak için erken yatmamaya

o dediğini bende düşünmüştüm bir ara sonra etrafımdaki tecrübeli analar en iyisi ya makattan ölçülenmiş yada koltuk altına koyup en hızlı ölçen imiş. bende 25 liraya 1 saniyede ölçen braununkini alayım diyorum :S

Ben de kac zamandir yapayim diye bu zamani bekliyordum ama yakinda yapamicam sanirim bu diyet sebebiyle bu arada benim esim de sevmez-di!! ..gecen yillarda ilk yaptigimda,kendime gore az yaptim,cogunu o yedi,cok guzel olmus diye :)) sen gene de az fazla yap,belki yer.yemezse de konu komsuya,is arkadaslarina verirsin,sevap olur..

Ben diyorum bu saatte burası neden kalabalık maç var tabii.
Benimde eşim zorla izle de izle
Al izledik ne oldu.

Ben diyorum bu saatte burası neden kalabalık maç var tabii.
Benimde eşim zorla izle de izle
Al izledik ne oldu.

yazık benim ki uyudu koltukta azıcık kestireyim diye yattı şimdi kaldırmam uykusu kaçmasın erken gidiyor işe yorulmuş birde :)

Lükositler (wbc) bende de yüksek çıkmıştı doktoruma sordum, hamilelikte yükselmesi normalmiş, 20 nin üstüne çıkarsa anormal sayıyoruz dedi.

Tecrübeli anneler belki bunu görseydi bunu kullanırdı ne dersin? Ben de hiç duymamıştım. Acaba çocuk Dr una falan mı sorsak ki?

Canım şeker koymayayım diyorum onun yerine kayısı incir üzüm koyayım onların tatlılığı yeter herhalde. Benim de diyet yapmam lazım.

gynecolog fazla seçengimiz yok dedi, bu haftadan sonra bebekde deformasyon yapmaz kil kurdu almakdansa ilaç iç dedi : (
o A kategorisi nerede yaziyor acaba

Ilacın adı ve gebelik kategorisi olarak aratınca belki Google'dan bile çıkar. Ya da Dr a sorulabilir onlarda genelde liste olur.

Tecrübeli anneler belki bunu görseydi bunu kullanırdı ne dersin? Ben de hiç duymamıştım. Acaba çocuk Dr una falan mı sorsak ki?

bilemedim ki canım :S sonuçta acillerde doktorlar alından temassız ölçerle ölçüyor çocukları. demek ki kullanışlı bir şey.ama şimdi kullananlarında yorumları önemli malum ücreti baya yüksek bir ateş ölçere göre sonra para boşa gitmesin

Parasına bakmadım çok mu pahalı ki. Ben de acaba kızılötesi ışın zararlı olur mu diye düşündüm daha çok. Dr lar da kullanıyorsa iyi bişey demek ki. Bir de kızdım eşime ışınlar zararlı falan diye

kulaktan ölçen diyorlar
ben de kulaktan ölçenler profesyonel sağlık çalışanları tarafından ölçümde en doğru sonucu veriyor diye okumuştum. biz sağlıkçı olmadığımızdan kulaktan ölçeni tam iyi kullanamıyormuşuz. bir de bazı bebekler hiç hoşlanmıyormuş bu temaslı termometrelerden. ben temassız almayı düşünüyorum, hem ateş ölçer hem de oda sıcaklığını nemini ölçüyormuş onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…